Visszajelzés Valentin-nap 2026 - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 11.2.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Van 5 db titkos üzenetem de nem tudom használni Kérek segitséget ha valaki esetleg megtudja mondani hogy miért nem tudom használni Köszönöm Lázárné

szellorozsa kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A titkos üzenettel a csápokat tudod fejleszteni, de ha már teljesen felfejlesztetted, akkor díszes tollat kell gyártanod,
    azzal 1-1 órával tudod csökkenteni a csápok érésidejét.

Timi21a, cicimsincs, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  3. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Köszönöm Nagyon elrontottam mert nem azt csináltam ami kellet volna !

4. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Mindenképpen szólj kérlek, ha piccoloból virágfestést nyitsz, mert akkor én is kinyitom az enyémeket, ha már tükrözzük egymást! :D
    Tudok hozni a végén számszaki adatokat, holnapra készen van az 5 kicsin is az event, koppra ugyanannyi aratással, tehát legalábbis dekorok terén garantáltan össze tudom vetni az arányokat :)

jucus100, cicimsincs, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  5. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Ok! Szólok! :) Bár amilyen ritka kincs lehet néma maradok :) (van 40 ládám, nem nyitogatom őket sűrűn, amúgy is most elárasztottak minket a szerelmes dekorok :) :) nincs hely a picco-nak :) )

A statisztikára igazán kíváncsi lennék!

feki13, jucus100, cicimsincs és 2 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnos kevesen vezetnek stasztikát... nálam most 53 porosodik... a következő nullázásnél eltűnik 5 virágfestés a területreől... akkor kinyitom egyszerre arannyal... Azért remélek belőle 2 db virágfestést...:music:

7. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Sziasztok...minden csápom felfejlesztve...most már majd rövidítem az idejüket...
    182 -nél tartok...255 a felhő...hát nem tudom..remélem meg lesz...még 29 óra...:) Szerintem két dekort kaptam...:)

Sárika555, Ms.AbyZu, jucus100 és 3 más kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Meglesz az! Csak csinálni kell! ;)
    Ha mind a 8 csáp 4. szinten van, akkor 3*8=24 haladási pontot kapsz a 8 csáp egyidejű learatásakor, vagyis körönként.
    255 (felhő) - 182 (jelenlegi haladási pontjaid száma) = 73 haladási pont. Ennyi kell a felhődhöz.
    Ez (73/24) vagyis 3, 042 azaz 4
    kör csáp aratást jelent, ha rövidíted a csápok érésidejét, ha nem. :)
    Ma még egyszer tudsz aratni, ha most elvetetted a magot, a többi (3 kör) marad holnapra. Érdemes holnap reggelre gyűjteni a toll hozzávalóit, hogy utána mind a 8 csáp egyszerre rövidíthető és majd aratható legyen.
    22:00-ig kell beosztanod az idődet, akkor bezár a bazár. ;)
    Hajrá, sok sikert! :D:inlove:

Sárika555, hóóvirág, Sylja és 8 más kedveli ezt.
  9. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Nekem tegnap az lett. Ma végtelen kincskeresés, előtte multitaszking, pogo show, kicsobbanó öröm. Egy ideje mindennap kiteszek egyet, kb 10 gyenge, 1 közepes az arány.

Timi21a, genka53 és feki13 kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!

476 a haladásom. Alap dolgokat kapok csak általában. Trágya változatai, csp, farmpengő, néha csemete, nem is sorolom. Most viszont kaptam az egyik csápból barkácscuccot is. teljesen ledöbbentem. :D Item az pont annyi lett, amennyit kaptam. Ez megnyugvás. :)
    Nem is ültetek már a növényt.

Utoljára szerkesztett: 17.2.26
    Timi21a, GA-BI-O-Farm, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

hozzám is jött pár barkács cucc...:wuerg:

Timi21a, genka53 és zsani_apja kedveli ezt.
  12. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórum biztosa

Sziasztok!
    Jelenleg 200- tartok, 1 órám van indulásig. Helyettesem meg lett bízva a polipot leszedjexD
    Több kitehetőt is adott a csáp, titkosból lett két Búbos, Tessmannia, amik jók.
    Remélem ez a felhő meg lesz.:wuerg:

Szép estét:music:

13. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Holnap szívesen megírom a sajátomat.
    Jajjajj :D Mikor nyitottál utoljára? :D Csak jelzem 100-150db se jött egy se, nem hogy 52 ből 2 :D Ha hozol egy eredményt miszerint 52ből 2 kinyitsz, küldök neked cserekor egy jó dekort, én meg felhagyok a farmozással! :D

Gratulálok! Mindenféle technikával nyitottam már ezzel még nem, ezt is felírom a kipróálandó dolgok közé, köszi! :D

Timi21a, genka53, ádám1014 és 2 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

elgépelés történt... 84 ... de abból tényleg 2 a várt...;)

ádám1014 és feki13 kedveli ezt.
  15. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Abból is sokallom a 2! :p :p :p Viszont szorítok, legalább neked sikerüljön! :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nincs kedvem számolgatni az eventes területen, így a főfarm számaival példálózok (de csatni meg minden nélkül, és az eventes körülményekkel).
    1. 1x1-es földeket használok. Kell 202 mag ültetni, aratok 404-et. A hasznom 202, de van 202 mag a földben, amivel nem tudok mit kezdeni; csak az event végén kapom meg, és tudom felhasználni.
    2. Vegyes földeket használok (44 db 2x2, 5 db 1x2 és 16 db 1x1). Itt csak 65 mag kell az ültetéshez, és 267 db-ot aratok (44x5+5x3+16x2). Ugyanúgy 202 a hasznom, de a visszaültetésre csak 65 kell.

A kettő között annyi a különbség, hogy az 1x1-es földeknél 202, a vegyesnél 65 mag van folyamatosan a földben. Ezért a második esetben 137 maggal többel gazdálkodhatok az elején, amit fel tudok használni. Ki tudok belőle váltani esetleg előbb egy területet, előbb fejleszthetek 1-2 csápot; szerencsés esetben akár ez több is lehet, ha jól jönnek ki az aratások és beadások egyenlegei.
    Félreértés ne essék: ez a többlet nem minden aratással jelentkezik, ez egy egyszeri mennyiség (és az event végén ki is egyenlítődik)!

Mindkét esetben ugyanannyi növényem lesz az event ideje alatt. Mindkét esetben ugyanannyi lesz egy-egy kör után a növényem. De a kevesebb föld az elején pár mag fórt jelent, aminek lehet jelentősége azáltal, hogy előbb jutok hozzá bizonyos játékelemekhez.

Utoljára szerkesztett: 17.2.26
    vihence, ádám1014, Swartsch és 9 más kedveli ezt.
  17. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Így a vége felé egy dolgot nem értek (nem olvastam vissza, tehát ha valaki írta, ezer bocs érte! Ja, és egy anyamedve is :) )
    Szóval, anno azt olvastam, hogy a tollakkal lehet rövidíteni a csáp érésidejét. Egy aratáskor csak 1 "szinttel". Ha elérem az 1 órás érési időt, akkor már nem lesz rövidebb. No, elkezdtem. De bárhányszor rövidítettem, mindig visszaugrott 4 órásra. Ki mit tud erről?
    Köszi!

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  18. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    minden csápnál egy érési időszakban 1x használhatsz tollat, de csak addig míg az érési időből több mint egy óra van hátra. Csak 1 órával lehet csökkenteni az érési időt minden csápnál, minden érési időszakban. De ha akkor jut eszedbe használni, amikor már csak 58 perc van vissza, nem használhatod, nem tudod lenullázni az érési időt.
    Ha mindjárt aratás után használod, akkor a 4 óra lecsökken 3 órára. Ha aratás után nem használtad, akkor tudod a későbbiekben is, például amikor gépnél vagy látod, még 1,5 óra az érési ideje, de tudod, hogy fél óra múlva is gépnél leszel, akkor még rá tudod tenni, és az érési idő 0,5 órára lecsökken.
    Remélem ezzel tudtam segíteni.

19. macimami1958

macimami1958 Fórum mestere

Sajnos nem lesz meg a felhő. Nem is izgatom magam. Így sikerült. Egy cseppetsem izgat. 1felhővel kevesebb, de csinálom mert játszani jó!!!!!

20. Nyunyugazda

Nyunyugazda Fórum-zöldfülű

Csinálom rendszeresen, de nem hiszem, hogy elérem legalább a felhő szintjét. Lassan halad, még mindig csak a 133-nál tartok, pedig fejlesztem a csápokat is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.