Visszajelzés Valentin-nap csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Feb 9, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -szelesdomb-

-szelesdomb- Járnitanuló

Köszönöm megtaláltam.

Éva0315 and soresne like this.
  2. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Sziasztok!

Ne hagyjátok veszni a szezonzsetont, én most vettem ki a +1 növényre!

Jó játékot!

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Már csak felreppenő választ el a felhőtől;) Innentől ráérősen meg lesz....:music:

4. mija

mija Járnitanuló

Köszike , hogy szóltál, én ezt el is felejtettem meg nézem .

Éva0315, Nagyii58 and Fenyvesi1010 like this.
  5. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok :), a felhő ma készen lett, sikerült megint egy 100% terménybónuszt pörgetnem, azonban aggaszt a minijáték,
    4 esetben volt, amikor a kérdésre mentem , nem adott be kérdést, lefagyott, nem tudom. Így veszítettem a trivia pontokat. Csak tovább lépkedni engedett. Ennyi a veszteségem egyelőre. Mellette a Holdfény játékkal szeretnék menni , oda kattintgatok, de mindig a dzsungelt adja be.
    Nálatok volt már ilyen ? o_O:music:

6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Próbálj meg a macskára kattintani, vagy az előtte lévő táblára. Szerintem meg a dzsungel ( csak érteném miért épp polip) pályát éri meg jobban csinálni, ott az első oldalon 4 Romantika láda van, a másodikon 3. Könnyebb taktikázni, hogy legalább 2 ládát kiszedj az elsőből 1-et a 2.-ból és még beleférjen 1 kérdőjel is.
    Nálam még nem fagyott le közbe, de játék előtt próbálj meg frissíteni.

7. Fenyvesi1010

Szia Gabi, a macskára kattintgatok, mindhiába, a dzsungelből már kiszedtem a romantika ládákat. A frissítéseket csinálom, gépet is takarítok, na majd lesz valami. :music: A klienssel csináltam eddig, most megpróbálom a web verzióval.

8. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Csalódottan tapasztalom, hogy az ugrálás során összeszedhető szupertáp, kacsakata, stb igencsak megsoványodott. A múltkori 8 helyett van 2. Lehet erre is dolgoztunk a le a kilókkal event alatt?
    Nézem melyik táblán pattogjak, de valahogy egyikhez sincs kedvem. A piccolo ládákat igyekszem megszerezni, aztán ennyi.

Last edited: Feb 11, 2021
    Éva0315, Nagyii58 and Fenyvesi1010 like this.
  9. mnkm

mnkm Fórum mestere

Sziasztok :) Most nyertem a party pörgetésnél mókusdobozt, az azt hiszem ehhez az eventhez kapcsolódik, mit tudok vele kezdeni?

Éva0315 and Fenyvesi1010 like this.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Az egy nagyon helyes pörgetéses láda .:inlove:

Mókusdoboz
    Érési idő : 42:00 óra
    Amit ad : 6.000 TP / BTP és 1 db Miss Röfi cuccainak ládája
    Kihelyezhető : minden területre (kivétel: Teliholdas terület, Gombaerdő, Kísértetjárta kúria)
    Mérte : 1x1
    Elérhető : 3. szinttől

11. mnkm

mnkm Fórum mestere

Köszönöm szépen.^^ meg is lepődtem, hogy sikerült kipörgetnem a mai főnyereményt.:inlove:
    Amúgy kimondottan tetszik ez az event, nem nehéz, jó a mechanika. Csak kár, hogy mivel nincs flash, a Unity verzió túlmelegíti a mac-et és kb félóránként ki kell kapcoslnom. :(

Éva0315, Nagyii58 and HéricsBáró like this.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Most volt időm egy kicsit ezzel foglalkozni. Kétféle kombinációt próbáltam figyelni:
    1. Egy Trivia mező és 2 láda
    2. 3 láda
    Ennél több nem lehet, mert a negyedik lépés a kijárat a csillagos érmékért.

A Malac 1. pályáján (Városi térkép 1.) az 1-1-3-5 kombinációval nem lehetséges egyik fenti kombináció sem.
    A Macska 1. pályáján (Holdfény 1.) dettó, ott sem lehetséges.
    Így a Polipra, és az ő Dzsungeles térképeire koncentrálok, miután a másik kettőn kiszedtem, amit akartam.

Dzsungel térkép 1.
    1-1-3-5 paklival: alsó út 1-12-13-10 mezők (egy ? és két láda)
    1-2-2-5 paklival: felső út 5-6-8-10 mezők (egy ? és két láda), vagy felső 1-3-8-10 (3 láda)
    1-2-3-4 paklival már sok lehetőség van:
    felső 1-3-6-10 (3 láda)
    felső 1-5-8-10 (? és 2 láda)
    alsó út 1-12-16-10 (? és 2 láda)
    alsó 11-12-16-10 (? és 2 láda)
    alsó 1-13-16-10 (3 láda)

Dzsungel térkép 2.
    1-1-3-5 paklival: felső út 1-6-7-10 mezők (? és 2 láda)
    1-2-2-5 paklival: felső út 1-3-8-10 mezők (3 láda) vagy alsó 1-11-16-10 (3 láda)
    1-2-3-4 paklival: felső 3-7-8-10 (? és 2 láda) vagy felső 1-3-7-10 (? és 2 láda) vagy alsó 1-13-16-10 (? és 2 láda)

Lehet, hogy van még, de már jojózik a szemem.

Last edited: Feb 15, 2021
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Wolf, köszönjük a munkádat (és szép lett a kép). :);) Csodálkoztam, hogy nem jönnek új kérdések, pedig elég sokat játszottam, aztán úgy voltam , hogy ne is jöjjön, mert csak elakadok vele. :D
    A Piccolo ládáról: csalódott vagyok, vagy szomorú..... (pedig tudtam, hogy nem fogja két kézzel szórni). Nagyon sok ládát bontottam és 1 Piccolot adott. Azt tudom javasolni, hogy inkább vegyétek ki a kuponokat, bónuszládákat, stb., mert csak a ládáért nem érdemes ültetni.
    Sok sikert.

14. Melan

Melan Fórum admirálisa

Gondoltam megy itt ket event egyszerre, unity alatt meg nem csinaltam nagyobb porgetest, nekiesek...

Hu... ez valami brutalis, 50 PP, meg 80-90 sima, laza 30-40 perc...

Csodalom azoknak a kitartatast es turelmet, akik ezek utan majd meg nekiallnak nagyobb uzemben nullazni, ertem ez alatt az ilyen tobb szazas (netan ezres igaz Rekuci?) porgetest. Csak az lesz egy konnyed tobb oras, "szorakozas".

Nekem valoszinuleg az idei TOP ugrik, mert en meg azt a 2-3 orat sem fogom vegigulni, ami alatt mondjuk el tudok porgetni 400-500 party porit, meg hasonlo simat.

Ja, de hogy legyen valami pozitiv is, egy 100% bonusz leesett, szoval hajra termelni.

15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    FarmSámán gyorspörgetéses lehetőségével, az 1.000 pörgetés "elpörgetése" körülbelül 4-5 percet vesz igénybe. :)

16. Melan

Melan Fórum admirálisa

Errol lemaradtam, na megyek akkor olvasni es okosodni :)

17. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Melan. Beko 403. oldalán megtalálod.

19. Melan

Melan Fórum admirálisa

Koszonom, elolvastam, egy ket lepesig eljutottam, a tobbit majd egyszer folytatom.

P.S. OK, feltalaltam magam :) ez a farmwheel szures nekem nem jott be, de aztan lattam, hogy mire kell rakattintani hogy ujrakuldje a porgetest, vicces egy modszer az mar biztos.:D

20. Fenyvesi1010

A 2 piccoló ládám megvan, gőzöm nincs hova tegyem őket , o_O van egy rakás romantikus láda is, azokat még nem akarom

bontogatni, hátha fortuna a kegyeibe fogad és valami értelmeset kapok belőlük, így még gyűjtögetek. Mondjuk legalább még 1 kis piccolót. :music: Nagyon jól haladok mindkét eventtel, csak be ne aludjak, mint tegnap éjjel , komfortban volt a gaz. Most is. o_O

Thread Status:
Not open for further replies.