Visszajelzés Valter nagy tervei - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 12.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dobsa73

dobsa73 Utánpótlás-írogató

Azonnal indult.

-BombadilToma- és Leho69 kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) nem pörgettem, így termésbónusz sem jött :) pedig igazán jöhetne pörgetés nélkül is xD

Az egyik játszó farmon szórakoztam, és nem raktam be az utolsó elemet, így bármennyit lehet játszani :)

strawberry49, rozo52, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszem tetszik a játék.Kiszámoltam nem is olyan sok növény kell.Most nyugiba csak ültettem,majd 5 malomterméket csináltam.Így hat illesztés sikerült .A jobb oldal kettesével ment felfelé. Majdnem mind 1 perc alatt lett kész.Biztos lesz bonyolultabb is, de belekóstálva egyenlőre ültetgetem a növényt.
    Érdemes volt kipróbálnom.Amíg szórakoztat,addig csinálom.Sikeres eventezést aki csinálja.

4. Puszpang

Puszpang Rutinos

Így a nap végére belejöttem...10 játékon vagyok túl,ennyi mára elég is volt.Éjszaka nem kelek,majd csak reggel aratok.Remélem nem felejtem el a kombinációkatxDTotemes kész,arra legalább nincs már gond.Mindenkinek sikeres játékot,de leginkább nyugodalmas éjszakát!;)

ildiko44, osztrak12, Rékuci1111 és 2 más kedveli ezt.
  5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Hogy írhatsz olyat,hogy e játéknál nem fogsz úgy hajtani,mint a kockadobálósnál?:music:
    Óóóó,hát ha ezt megtudja és eljön Ludas Matyi,akkor szerintem még jobban is fogsz teperni,mint kockásnál.;)xDxD

Puszpang, bendi1121 és Döbi65 kedveli ezt.
  6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Hehe. Hát igen. A gond az, hogy mostanság még azzal sem jön.:oops:

Látod, ez eszembe se jutott. De talán ilyen trükkök nélkül is könnyűszerrel megoldható lesz a feladat. Ha meg mégsem, akkor ott a kilépéses egérút.
    -------------------
    Egyelőre én is úgy gondolom, most nem hajtok a totális befejezésre. Aztán persze ez még változhat, leginkább az erre fordítható szabadidőmtől függően. Nagy energiákat biztosan nem fogok megmozgatni a cél érdekében. Ráadásul a pletykák szerint a következő event is hasonló kaliberű lesz.

7. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Úgy látom, nyugodtan számolhatok 20 pontos átlaggal. :music: Sokszor fél perc is elég. :)

csio70, Puszpang, rozo52 és 9 más kedveli ezt.
  8. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

A "Ki is az a BackOffice?" topikban válaszolok neked, ha nem gond, ott lehet erről beszélgetni. :)

9. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Ááááááá, izgalmamban, hogy befejezzem a kockásat, lenulláztam a KK és szuper trágya készletemet. Ludas Matyi a fához is kikötözhet, akkor sem haladok valami fényesen. xDxDxD
    Nem jönnek a felröpik sem. Egy aratással szerencsés esetben 2 játékra futja. :(
    Hát így......:eek:

osztrak12 kedveli ezt.
  10. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Jóóóóóó reggelt!
    Valentin kalendárium extra: 2x24 óra farmmunkás kupon, 2x1 répás-almás csatni.

11. Menitala

Menitala Fórum mestere

Nagyon szépek a virágok! Köszönöm.

12. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Azt hiszem belejöttem a játékba :) Csak az első volt nehéz. 11 játék 220 pont. Mindig 20 pontot kaptam. Bár néha 2-szer is ki-be léptem, mire megoldottam. De menni fog, a kezdeti nehézség ellenére. Közben forgattam egy 100%-os terménybónuszt, ami alatt még 1-szer tudok majd aratni, mert dolgozom, de így is kb. 4-szer sikerül összesen alatta aratnom, egy kicsit megnyomta a növényt itt, és a bahán is :)
    Mindenkinek hasonló sikereket, és szerencsét kívánok. Kitartás, ne adjátok fel, menni fog a játék :)

Gio, alpha58, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  13. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nekem sokat segít, mert ez a fajta játék nekem nem megy....köszönöm!

14. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Jó reggelt mindenkinek!
    Szia Döbi!
    Ludas Matyi kikötöz a fához,de tudod,hogy az 3x veri vissza,ha nyafogsz itt a semmiért?:inlove:
    Kezdésnek kaptam 252 db röpit 1x1-en. Felszaporítás és 2 kör aratás után van 466 db röpim. Átlag, körönként 105 db a 3 területről.
    A Felhőig 2.145 , végéig 4.345 db kell.:p
    Nyomasd le gyorsan a 22.620 db gazat a Felhőig és akkor nézd meg,hogy miként állsz. Oly vígan futsz tovább a 46.400 db gazig és a 4.345 db röppentyűig,hogy közben még dalolva vigadsz is.Bár lehet,hogy táncra is perdülsz örömödbe,hogy sikerülni fog.:D
    Jóóó,én elfogadom tőled azt is,hogy nagyon kevés ez a munka,ez a pár event és vásárolni is akarsz Felhőket még.Az pedig időigényes volna,ha el kellene érte menni,de
    NYUGI,mert házhoz szállítják, ingyenesen.;)xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 14.2.19
  15. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

El se hiszem ,hogy tudok jó aspektust mondani a farmról... Áldom a nevét aki kitalálta hogy ha bezárjuk a pályát akkor nem veszik el a lehetőség lehet újra próbálkozni... Nem tudom engem direkt sz*** ágra tettek-e de vagy 5 "körön" keresztül 5 perc után se tudtam kirakni a pályát. Aztán utána meg olyat kaptam ,hogy kemény 8 másodperc kellett míg áthúzogattam.

denisadina, gabianyus, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  16. ejelaci

ejelaci Aktív író

Kár, hogy nem csináltam fotót. Rászántam kb 40 percet. Lehet hogy megkaptam az egyetlen kakukktojást?! :D
    A tökéletes kirakáshoz az egyik L-alakú elemen 180 fokot forgatni kellett volna... Gyerekkoromban - kb 25-30 évvel ezelőtt én is nagy Tetris-fan voltam... :)

osztrak12 kedveli ezt.
  17. magika

magika Fórum nagymestere

Szia!
    Eddig 3 x játszottam, de egyszer sem sikerült teljesen kiraknom. Én már biztos a korom miatt bénázok ezekben a játékokban. A tetrisz az más, mert ott lehet forgatni az elemeket. Amúgy inkább az időbónuszra hajtottam minthogy agyaljak rajta. Ha kiléptem ajátékból, akkor meg úgyis új elemeket adott.

Swordfish, ildiko44 és libuskafarm kedveli ezt.
  18. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Az elején úgy gondoltam belekezdek és megy amíg megy eléggé leamortizált a kockás játék de ez hogy töbször lehet próbálkozni szuper anélkül meg sem lenne most 15játékot játszottam és a jobb oldalon a 32-nél tartok a röpikkel lesznek gondok de megoldható nekem tetszik ez az event

Swordfish és Sikka1 kedveli ezt.
  19. ejelaci

ejelaci Aktív író

Ha újrakezded, lehet hogy egyszerűbbet dob. Most az előbb játszottam 2db-ot. Az egyik 28mp, a másik 44mp volt... Nem kellett újrakezdeni. Szóval teljesen véletlenszerű.

edina242 kedveli ezt.
  20. miranda7979

miranda7979 Járnitanuló

Sziasztok.Háááááááááát eddig azt hittem nincs olyan amit nem tudok kirakni de amiket itt dobott a rendszer ahhoz nem sok sikerélmény társul.Teljesen kiidegelt.>:(:mad:Remélem nem csak én vagyok ilyen béna.........:sleepy::sleepy:

osztrak12 és Döbi65 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.