Visszajelzés Valter nagy tervei - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 12.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) felröpi szempontjából 0 percezésre, és a vele járó nagyobb mennyiségű szupertrágya használatra akkor van szükség, ha valaki bármilyen okból gyorsan le akarja tudni az eventet (vagy legalább a felröpi gyártást). Persze akkor is jól jön a 0 percezés, ha néhány órával az event vége előtt szembesülünk azzal, hogy szükséges még néhány tucat felröpi...

A nemesítésnél nem a 0 percezés a lényeg, hanem hogy tudj ültetni olyan növényt éjszakára (vagy akár nappal is), ami alapban közelíti a 20 órát, de szupertrágya nélkül is beérik 7-10 óra alatt ;)

Kincső52, MamaMeseKertje, Gio és 14 más kedveli ezt.
  2. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Az ilyen összefoglalókért érdemes leginkább olvasni a fórumot. (A Bogyóhatás felhősort pl. sose használtam eddig, pedig 15% érésidő csökkentést jelent málnánál és még 3 bogyós növénynél.) A piros kosár lehetőségét valóban érdemes hangsúlyozni. A krizantémnál én is használom. Arról nem beszélve, hogy a már kinemesített éréscsökkentő bónuszok segítik a termelést. Amióta a krizantémot nemesítem, minden evetet, ami a farmon felröppenőt igényel, csakis ezzel várok! :)

Utoljára szerkesztett: 18.2.19
    maszilva, benedekbobe63, imi010 és 16 más kedveli ezt.
  3. gkittus

gkittus Törzsjátékos

Mi a neve a Bogyóhatás felhősornak? Ez?Mer így nem találom, lehet, nekem nincs :(

Meg van!

Kuzdern és MamaMeseKertje kedveli ezt.
  4. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Bocs akkor elkerülte a figyelmem az olvasásnál :eek:

Gio, Kuzdern, -BombadilToma- és 2 más kedveli ezt.
  5. Dana64

Dana64 Haladó

Sziasztok !
    Lehet , hogy mégis meglesz ?!
    Gyékény eredménye ezzel a pár pannival , és még a helyükről is jött 6 db. Kár ,hogy nem szedtem le a mammutokat mert így 3 területen "csak" 563 röpi lett ! Nem is mertem remélni , hogy minden darab föld ad 1-et ! Ilyet még sosem sikerült 0 percezni lehet , hogy jobban járok ha a gyékényt gyorsítom be szupitrágyával ?
    :D

imi010, Gio, -kesudió- és 11 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

És sikerült a célom.:)
    82 játékot játszottam.
    Jó kis minijáték volt, nagyon megszerettem!
    További szép napot kívánok mindenkinek!:)

nagymami2, bakosagi54, taga1 és 33 más kedveli ezt.
  7. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A 19 mp rekordomat megdontottem 14 mp re , jol haladok :)
    Cel a 100 , mar nincs messze ;) A targy keresos mini jatekot jobban szeretem , de ez is jo kis jatek ;) Kellenek az ujdonsagok ;)
    Sok sikert mindenkinek :inlove:
    Draga Agikam !
    Gratulalok a 200-as szinthez , munkad eredmenye ;)
    Udv a 200-sok klubbjaban :inlove:

genka53, -W-595-, Kincső52 és 19 más kedveli ezt.
  8. egyprobatmeger

egyprobatmeger Aktív író

a felhősorig még tegnap kényelmesen eljutottam..., nem hiszem, hogy elérek a végéig, de csinálom tovább jutok ameddig jutok alapon. Jelenleg 43 minijátékon vagyok túl.

bakosagi54, taga1, Brigi031976 és 7 más kedveli ezt.
  9. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

sajnos a felröpi mennyiség nem elegendő! Az a bizonyos nulla percezés is pénzbe kerül, hogy egyáltalán eljussak odáig. Ez a gondom, hogy csak akkor lehet lassan valamit megcsinálni, ha fizetek. Csak adjuk össze, hogy mi mindenért kell fizetni havonta: munkások, felhők, kosarak (ha be akarok fejezni egy eventet bizony ezt is meg kell venni néha), malom és sorolhatnám... nesze neked ingyenes játék!

Kincső52, xxx.peti, soresne és 3 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nincs mit ezen csodálkozni, mert eladhatatlan a piacon a bogyós málna.

MamaMeseKertje és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. Rékuci1111

Szia :)

Igen, a Gyékény nagyon jó felröpi szerzéshez (ezzel és a felfejlesztett tárolókkal érdemes várni az eventek kezdését), de felröpi gyártásban szerintem nem a Gyékény a legjobb választás. Ha van lehetőséged 0 percezésre, akkor a hosszú érésű növényeid komforton 1:1-ben kell adják a felröpit. 1 szupertrágya = 1 felröpi. Ennél jobb eredményt általában nem lehet elérni, viszont nem mindegy, hogy pár percig "használod" a földet, vagy több órára (a Gyékény legjobb esetben is ~2:44)

genka53, Dana64, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Sziasztok!

A gyékénynél még szempont lehet. Gazdaköribe ugyan (még) nem kell, viszont a TP-je legnagyobb a növények közt.
    Ha nem tévedek.

Gio, MamaMeseKertje, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én sem szoktam panaszkodni. Az elején azért, úgy átrágom az ismertetőket, melyek általában túlságosan hosszúak, és a lényegről kapunk nagyon kevés infót. (Központilag.)
    Ennél az eventnél szembetűnő volt, hogy nagyon hosszú ideig tart a gaz termelés. Ebből adódik, hogy kevés idő jut (általában éjszakai) felröpi vadászatra. De ezeket le is írtam még indulás előtt. Egyértelmű volt, hogy a felhőért nem érdemes két kapavágást sem tenni, a megérős dolgok nagyon a végén vannak.
    Event indulás előtt eldöntöttem, hogy nem foglalkozom az egésszel, mert nincs idő pótolni egy esetleges 12 órás (napi teendők, netkimaradás) kiesést. Meg amúgy is túl van méretezve a beadandó, és alul van méretezve a kiszedendő.
    Bátran rendeztem át a farmot dekorokra, és egy pillanatig nem bántam meg, hogy a nagyon elkésett pótlólagos dolgok bevezetése után sem fogtam neki az eventnek. Ez az event kifejezetten azoknak a játékosoknak lehet fontos, akik eventek nélkül nem tudnak mit kezdeni a farmjukkal vagy magukkal.
    De azt is mondtam, hogy valentinos event még jó nem volt. Várhatóan nem is lesz.
    Nyugodtan lehet mást is csinálni az eventezésen kívül, főleg ha nem is szórakoztató, nem is játék.
    A mocsári ciprus pedig nem tétel. Ha van x tétel és abból 2-3 érdekli a játékost, azért az eventért nem érdemes a kapát leakasztani a szögről. Tanulság a dologból, hogy ami egy lére megy és olyan hosszú, mint a veres kakas meséje, abban soha semmi érdekes nincs, ahogy a veres kakas meséjében sincs.

Elmúltak már azok az idők, amikor sikk volt minden eventet behúzni. Ma már sokkal üdvözítőbb stratégia csak hébe-hóba eventezni.
    Bár még én is túl sokat eventezek.

bakosagi54, Döbi65, times84 és 10 más kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Szia :) igen, ez most nem az az event, ahol az eventnövény elegendő felröpit "termel".
    Mennyi felröpi szükséges még, hogy teljesítsd az eventet, és megszerezd a felhőt?
    A 0 percezésnél mi kerül pénzbe? A nemesítés ingyen van, és szupertrágyából is szép mennyiségeket lehet összegyűjteni vásárlás és mamutok nélkül (saját tapasztalat).
    Miért kellene valakinek felhőt, kosarat, vagy bármilyen kütyüt vásárolnia? Hogy több TP-je legyen? Lehet. Mert csak így lehet egy eventet befejezni? Biztos, hogy nem (szintén saját tapasztalat).
    Abban igazad van, hogy annyi terület van már amit aratni kell, hogy ehhez munkásokat kell igénybe venni, és így valamilyen szinten rá vagyunk kényszerítve ennek a használatára (bár azért még vannak egy páran, akik nem vesznek havi munkásokat sem). A többi kényszer az csak olyan, mint egy hihetetlenül gyönyörű szoknya (vagy legyen bármilyen ruhadarab), amit most nagyon nagy kedvezménnyel lehet megvenni, de majd ott fog porosodni a többi szoknya mellett (na jó, mondjuk 1x vagy 2 x felvesszük mielőtt a szekrény aljára kerül xD ), tudni kell rá nemet mondani ;) (én is vettem már olyan dolgot amit nem használtam/vettem fel xD )

Szia :) szerintem ezen a szinten ez a TP már nem sokat jelent, de pajtaérték szempontjából is nagyon jó kis növény (778 PÉ) :)

Gio, -kesudió-, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  15. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Ez igaz, de viszonylag hosszú érésű, ellenben jól és olcsón (csak víz és trágya használatával) rövidíthető, jó event felröpit adó éjszakai vetésre kiválóan alkalmas. És már nem is érdekel, hogy eladható-e. Ha kell valahova pajta bedobálós növény, használom, még ha nem is olyan magas a pajtaértéke. :)

inanna11, Leho69 és mebajah kedveli ezt.
  16. mnkm

mnkm Fórum mestere

Szép napot kedves farmerek. :)

Leginkább a moderátorokhoz szólnék, remélem figyelik a topicot. o_O
    Tudom, hogy a játék ideje reális, viszont nem lehet szó hosszabbításról? Macbookom ma jött vissza, mert eddig szervízben volt és maga a mini játék iszonyatosan jó és ötletes és annyira jó lenne ha lenne hosszabítás... :(

Kuzdern kedveli ezt.
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

46/881 a harmadik gyárfejlesztés a cél meg 1 pici:)

Puszpang, -W-595-, Hagymácska55 és 3 más kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ilyen kérések teljesítésére nincsen lehetőség.

Ez az event február 20-ig tart.

A mini-játék most került bemutatásra, várhatóan nem csak egyszer illesztik be az eventbe, a játékba.

genka53, inanna11, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  19. Rékuci1111

Szia :) azért ezt te se gondoltad komolyan? ;) Mondjuk alátámasztottad az indoklásod mindennel, amivel csak lehetett xD

Döbi65, dagi18, -W-595- és még 1 ember kedveli ezt.
  20. mnkm

mnkm Fórum mestere

Jó hát lehet szidni, nem rosszból írtam, meg azért, hogy itt kapjam a forró levest, csak rákérdeztem, szerintem ez nem baj, mert tisztességesen kérdeztem meg. :)

@mamarygen köszönöm szépen a gyors választ. :)

inanna11, Fuhur és rencsike982 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.