Visszajelzés Valter nagy tervei - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 12.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -muci555-

-muci555- Fórum-zöldfülű

Sziasztok valaki leírná nekem a nemesítést lépésról lépésre mert én nem értem előre is köszönöm

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ezt a kérdést inkább a Növénynemesítési tapasztalatok topicban lenne jó megismételned.

Ott van inkább a helye, ott tudsz az előzetes olvasások után kérdezni, informálódni.

Meg kellene adnod majd azokat az adatokat, hol tartasz a farmodon, milyen szinten állsz?

Milyen szempontból szeretnél nemesíteni, a nulla-percezéshez, vagy a gazdaságosabb időbeosztáshoz igazítanád ennek a játékelemnek a megszerzését?

Tudom, időigényes egy ismertető elolvasása, megértése, az is, hogy kialakítsd a tervekhez a meglévő növények felhalmozását pl.

Olvasd el ismét a játékelem leírását, jegyzeteld ki, mi az amiben megerősítést kérsz, mi az amit nem értesz ...

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítés-és-az-üvegházak.6862/

A segítség nem fog sokáig váratni ... bízz benne.

3. icaoze

icaoze Utánpótlás-írogató

Szia azt szeretném kérdezni,hogy hogy a valter nagy terveihez kevés a felrópim mit csináljak tudsz segiteni?

Kuzdern kedveli ezt.
  4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Dehogy szidlak, forró levest pedig végkép nem öntözgetek :) Én se rossz szándékból kérdeztem. Viszont mivel komolyan írtad amit írtál, így javaslom, hogy legközelebb csak kérdezz rá simán, hogy van-e arra esély, hogy bármilyen indokkal meghosszabbítsák az eventet. Egyébként volt már ilyen, de akkor például elég hosszú ideig elérhetetlen, vagy nagyon lassú/akadozó volt a játék az összes gazda számára.

Kuzdern és mnkm kedveli ezt.
  5. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    A felhő letudva. Végsőkig küzdök még a mocsárciprosért :oops:

nolina1965, zebrina04, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia Leho!

Kérlek mondj legalább egy racionális indokot, mitől van több értelme (már persze csak farmos szempontok szerint nézve) dekorokat tartani a termőterületeken, mint egy eventet végigvinni? (Természetesen csak úgy, hogy az eventhez kizárólag a farmon megtermelt és az egyéb eventek során összeszedett ilyen-olyan segédeszközöket használunk fel...)

Számomra például "stratégiai" szempontból fontos ennek (és az előző két, valamint sejtésem szerint a most következő) eventnek a végigvitele, mivel így a farmos cuccaimat (szupertrágya, pörgetések, stb.) FA-ra tudom konvertálni.

.barbi1., nolina1965, zebrina04 és 7 más kedveli ezt.
  7. mnkm

mnkm Fórum mestere

Akkor viszont ne haragudjál, csak nekem úgy jött le, de akkor bocsánatot kérek. :)
    És értem, hát sajnos ez az én saram, hogy a macbookom szervízben volt, de ebben a maradék pár napban akkor kihozok mindent ebből az eventből ami csak tőlem telik. :inlove:

nolina1965, -W-595-, Rebcsok és 3 más kedveli ezt.
  8. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Mélységesen csalódott vagyok, azt hiszem, megint event nélküli leszek pár hónapig. A felreppenő olyan mértékben alulteljesít, hogy már egy kapavágást sem érdemes tenni érte, nem hogy szupertrágyázzam akár az eventnövényt, akár valamely hosszúérésű gazomat (nálam most a macskagyökér a leghosszabb érésű - írd és mondd: 1x1-en nem egészen 100 db-ot adott, vagyis a három területről nem tudtam annyit aratni, hogy hat db ágyást kikeverjek) Az eventnövényre siralmas mennyiség jött, gyakorlatilag egy körből nem tudtam kettő darabot kikeverni. No, sebaj. Tavaly is hanyagoltam az eventeket 4-5 hónapig, most is azt fogom, csak nem értem, hogy az én szintemen miért nem lehet normál ütemmel teljesíteni egy eventet?

Zobnatica, soresne, Döbi65 és 8 más kedveli ezt.
  9. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Szia Drága Zsuzsám!
    Nagyon szépen köszönöm :inlove::inlove::inlove:
    Nagyon ügyes vagy, mire a soraimat olvasod már végig vitted az eventet amihez szívből gratulálok. :inlove::inlove::inlove:
    Én 70 játékot játszottam és 1006 pontom van, hogy lett 6 a vége azt nemtudom, vagyis gondolom az első játékot nagyon elbénáztam :wuerg:

Utoljára szerkesztett: 18.2.19
    -ágianyu33-, Swordfish, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  10. textilmánia

textilmánia Törekvő

Szia teljesen egyet értek veled a felröpik érkezése siralmas valahogy nem arányosan érkezik most lehet ültetni hosszút rövidet nem igazán jön.15000 db gaz letermelve röpik száma pedig nulla :( siralmas

Zobnatica, soresne, Döbi65 és 6 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Kimész a Lehel piacra egy vödör bogyómálnával ... Még cspért sem adod el.

furmint111, MamaMeseKertje és Kuzdern kedveli ezt.
  12. .barbi1.

.barbi1. Junior szaki

Valóban siralmas a felreppenők száma egy-egy eventnövény aratása alkalmából, de utolsó napig fogom csinálni, éjszakára mindig hosszúérésű növényt vetek, holnap reggel már 5-órakor aratok. Minél tovább szeretnék eljutni, mert minden egyes ajándék nagyon jó. 1104 pontom van. További jó játékot és minél több felreppenőt kívánok mindenkinek.

Zobnatica, soresne, textilmánia és 4 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Értem én mit kérdezel. Csak azt nem értem, hogy abban mi a racionalitás, hogy elpörgetek 100 ppörit, és kapok helyette 50 FAt, amivel veszek 12 pörit? És sorolhatnám katára, sztrágyára meg amire akarod. Ebben mi az üzlet? Ráadásul aratni naponta 4-5 alkalommal centire, szórni a munkásokat és trágyát ész nélkül, terhelni a malmot 200 perccel felesleges dolgokkal, pakolgatni az idomokat, mintha fizetnék. Lehet, hogy ez jó üzlet, csak sajnos én nem abba csoportba születtem. Születni is tudni kell. Nekem nem jött be.
    És nem erről szólt az egész. Hanem a feszes tempóról, meg meg a sok buktatóról, ami az eventben van.
    Nem véletlenül pakoltam ki dekorokat. Ugyanis az garancia arra, hogy még véletlenül sem tudok bele eventgazt vetni. És valamikor dekorozni is kell. Mikor máskor, ha nem egy ilyen event alatt, ami nem szórakoztató, semmi lazaság, semmi értelme.
    Biztosan, ha odalöknek a végére 500 FAt és még néhány sorba 1-2 tucat partipörit, 4 nap alatt lezavarom az eventet. Így egy hónap alatt sem lennék rá hajlandó.

És még egy apróság a stratégiáról. Ha elszúrok valamit stratégiailag, akkor kiteszem magam annak, hogy nincs értelme tovább folytatni. Ha sokan vannak akik elszúrják, akkor sokan vannak ennek a kockázatnak kitéve. Ezt a mások nem nézhetik tétlenül. Ezért van az, hogy ebben a játékban, amit ma euróért veszel, hónap már FAért, utána venezuelai váltópénzért, és 2 hét múlva bekerül a kerékre a mandagóra helyett.

Zobnatica, Döbi65, times84 és 2 más kedveli ezt.
  14. wilddemon

wilddemon Haladó

Sziasztok!
    Nagyon szerényen jönnek a felröpik nekem is. Hétvégén hosszúztam, de igy is épp elég lesz a felhősorig. A többi plusz ajándék már nem érdekel, csak az sikerüljön.
    A kirakós nem nehéz, van ami 14 mp alatt megvan, de van amit újra kell inditani, mert nem sikerül.
    Hajrá mindenkinek, remélem mindenki eléri a célt, amit szeretne. ;)

.barbi1., Kincső52, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    felhőig eljutottam:inlove::inlove::inlove:, cél meg van a többi meg ajándék nekem;)
    fontos volt hogy hétvégén a családommal ünnepeljek szülinapot8)8)8)8)
    mindenkinek sok röpcsit,aki kész annak meg gratula:inlove::inlove::inlove:

taga1, ildiko44, mingo826 és 6 más kedveli ezt.
  16. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

160 pont, jó esetben már csak 8 játék :D:D:D

ildiko44, Döbi65, .barbi1. és 3 más kedveli ezt.
  17. G.Máté.

G.Máté. Járnitanuló

Szomorú a dologban, hogy akinek nincs lehetősége sok pénzt fektetni a játékba, annak esélye sincs befejezni a feladatsort. Annyira kevés felröppenő, hogy egy-egy szüretből jó, ha két virágládát ki lehet hozni. :(

ildiko44, soresne, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Na most már én is fel vagyok háborodva, igaz a felhőm készen, de van 9.000-nél is több gazom, csak épp röpi nélkül. Nagyon sokra megyek az esőerdő beültethetésével is. Röpit nem lehet ültetni? Hűth
    Szia!

Röpi bónuszt nem kaptál véletlenül?

.barbi1., Kincső52 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én is eddig a növénnyel küzdöttem, mert abból volt kevés, most felröppenő így a végére....Pedig jó pár panni is kísér... S ezt már nem egy eventnél észrevettem. Hogy a végén mindig a felröpivel kell küzdeni mostanában...
    Aki végzett, annak gratulálok! :)
    Aki még küzd, annak kitartás! Nekem még 5 kell a felhőig... Nem szupitrágyáztam, csak a kezdőmennyiség növeléséig... Nincs is szupitrágyám, hisz event, event hátán van....

ildiko44, Döbi65, .barbi1. és 3 más kedveli ezt.
  20. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

De jó neked, másnak nem ad a baha egyáltalán!

Dana64, textilmánia, csillus35 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.