Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Merilin jóslatából tudjuk, hogy az eventes területen lesz az idén is a TOP megrendezve, ez amit a képen látsz feltételezem, hogy decemberbe kerül be a játékba.

HéricsBáró, PZoli64, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  2. Amira09

Amira09 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Engem az is érdekelne, hogy mennyire becsülitek a TOP 500-ban maradást (ha lesz ilyen).

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azt biztosra vehetjük, hiszen ez a gyakorlat volt eddig, hogy több részre lesz osztva...:music: Én az előző évi duplájával készülök... De ha sokan így gondolják... lesz az több is;) Persze az is benne lehet a pakliban, hogy többen távol maradnak:wuerg:

ildiko44, peter1022, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Na én annyira nem szeretem a focit, hogy költsek is rá, hogy reklámozzam az ellenszenvemet.Talán akkor még több focipályát épitenének! Na,Ne!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.11.22
  5. -Holdfeny-.

xDxDxD A dekor cuki;) 20 arany;) - gazdaraktári akcióban talán olcsóbb is;)

Ha már akció: Az ólválogatás spórolósra sikerült... így az aranykészletnek lesz máshol helye;)

ildiko44, peter1022, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nnemhogy a víz alatti világ lesz folyamatosan bevezetve ? Csak nem a víz alatt , hanem a felhők felett ?

7. -gyöngy-581

Sziasztok:)
    Ti is úgy látjátok, hogy nem csak az állatok fajtáját lehet kiolvasni a kosarakból, hanem a tenyésztés szintjeit is?
    Minden kosárban látok magasabb szintű tenyészállatot:

A kérdés az, hogy ezeket be lehet adni pajtából, vagy az event ideje alatt frissen kell kitenyésztenünk?

8. -Holdfeny-.

Remélem a kosár tartalmazza őket;) ilyen már volt:music: Bár beadni sem lenne gond...8)
    Érdekes gondolat!:music:

jutka190226 és peter1022 kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ez a kettő nem ugyanaz ? Mert ha frissen kitenyésztem , bele kerül a pajtába , vagy valami oylasmi . :inlove:

jutka190226, peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Jancsika a pajtámban van pl 18 gumikacsa, abból a feladat kér egyet és esetleg a tenyésztés mellé ad valami olyant amim még nincsen akkor mi a van? Szóval számomra messze nem ugyanaz, bár a tartózkodási helyben még igazad is van arra a pár percre amíg nem landol az eventben a kért színes állat.
    Életmben nem vettem még tenyésztői event kosarat, egyszerűen nem volt rá szükségem..., de ha Te költeni szeretnél rá az már a Te dolgod..

Mellesleg a kosár tartalmazza, hiszen arról beszélünk, vagy tévedek?

Akartok egy pici taktikai edzésen részt venni? Bemelegítés a focis eventhez:

És a tanácsok szöveggel is:

Így kezdd a meccset: Ültess fekete-fehér futballrózsákat a pályáidra, a betakarítás során gyűjtsd össze a színes gumilabdákat és szállítsd ki a futballpályára.

Kattints a ragyogó játékosra, és add át a labdát a nyeremények gyűjtéséhez.
    Tipp: Csak előre játszhat. A csillagérméket nyereményekre válthatod a rajongói boltban!

A kék a csapatod, ha kihagysz egy passzt, elveszíted a labdát, ha elfogynak a labdák, a meccsnek vége, és visszatérsz a kezdőképernyőre.

Utoljára szerkesztett: 6.11.22
    HéricsBáró, magdi06, PZoli64 és 9 más kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!
    Én megnéztem a kinagyított rész "eredetijét" a német fórumon. A kép szerint ez egy felvonópálya, ami a kergéből indul és vagy a paszulyra, vagy a mögötte lévő hegyre megy, vagy állandó körforgásban van. Szerintem a kergéből pakolhatunk a kabinokba dekorokat, (mert a felvonó onnan indul) utaztatjuk, vagy tároljuk őket a kabinokban, de véleményem szerint mindenképp a dekorokkal van összefüggésben.

magdi06, PZoli64, jutka190226 és 7 más kedveli ezt.
  12. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

10-20milliárd a minimum..:D

jutka190226, peter1022 és Amira09 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Most. hogy olvasom a soraidat;) Eszembe jutott 3-4 posztom amit az ötletelősbe írtam...:music:
    De jó is lenne ha megvalósítanák:) A dekorok egymásra építésére írtam néhány ötletet...:inlove: pl beteszünk 10 pocoklégyfogót... visszakapunk 1-et 10-szeres értékkel;) Így a 300. szint közelebb kerülne;) Persze csak hangosan álmodozom;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.11.22
    Kincső52, jutka190226 és peter1022 kedveli ezt.
  14. Amira09

Amira09 Fórum ismerője

Szia!
    Tetszikeltem, de nem igazán tetszenek ezek a számok. És az sem mindegy 10 vagy 20. :cry:xDxD

15. -gyöngy-581

Szia!
    Én ennél jóval többre számítok, óvatos becslések szerint is. Véleményem szerint meglesz a duplája is, bár lehet, hogy tévedek...

HéricsBáró, jutka190226 és peter1022 kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Óvatos becslés szerint:eek:o_O Hát izé... akkor sokan távol fognak maradni a Top első csoportjától:wuerg:
    Most ne legyen igazad:music:

Látom helyre állt a rend! Gratulálok!

Amira09 és peter1022 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Emlékeztek még a kisállatok tanítására? 10.-én Kezdődő event lesz. Most elhoztam a megnyerhető dekorok képét, remélem lesz köztük olyan is ami jót fog adni nekünk:

peter1022, jutka190226, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Itt ha jól rémlik nem lesz felhő:music: Akkor +-os dekorok lesznek vajon:music:

peter1022 és jutka190226 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Reménykedem benne , hogy igen, még akkor is ha csak meghatározott számban lesznek arathatóak.

peter1022, jutka190226 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia, sziasztok!
    Én továbbra is úgy gondolom, hogy a játékban csak kevesen nulláznak úgy az ólakkal, hogy abból sok tíz- vagy százmilliárdos pajtakészletet lehessen összehozni. Ha TOP100-at vagy 200-at rendeznének, akkor reálisnak tartanám a 40 milliárdot. De az 500. helyet nem ez a legfeljebb 2-300 játékos fogja meghatározni.
    Az egyértelmű, hogy a bedobott értékek emelkedni fognak; eddig is mindig emelkedtek, és a játék is ontja ehhez az eszközöket. Ez az emelkedés az élen a legnagyobb, majd az egyes kategóriahatároknál egyre csökken a mértéke.
    Végezetül pedig én úgy gondolom, hogy idén nem 500, hanem 1000 lesz a legfelső kategória. Tavaly az 1000. helyezett 1,3 milliárdot dobott be. Ha ez lesz a TOP első osztálya, akkor ez az érték természetesen drasztikusan emelkedni fog, de valószínűtlennek tartom már az 5 milliárdot is.
    Összességében én TOP1000-re számítok és az 1000. helyen egy 4 és 5 milliárd közötti értékre.
    De hogy nagy klasszikusokat idézzek: bár lehet, hogy tévedek... xD

ursa11, peter1022, ~*cassandra*~ és 27 más kedveli ezt.