Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Most , hogy kiderült a titok , mi lesz ez ? :D:inlove:

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Sífelvonó lett kabinokkal. xD:DxD. A célját viszont még szerintem Te sem tudod és én sem merek Tippelni rá :D

3. HéricsBáró

Szia
    A célja az , hogy kevesebb hely lett a térképen . xD:cry:Mi nincs a játékban ? :inlove:

4. -gyöngy-581

A játékban minden van....... Adventi naptár még nincsen, de majd lesz egyszer az is, hó is kevés van és eléggé spóroltak vele tavaly is.
    Lehet, hogy most, ha lesz sípálya akkor tovább lesz havas a farm is ?:inlove:.

jutka190226, HéricsBáró és peter1022 kedveli ezt.
  5. peter1022

peter1022 Rutinos

Akkor idén már nem lesz többxDxD Szóval mindenki küldheti a Picolokat, nem fogok megharagudni értexDxD

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Majdnem minden .:inlove: Lehet hogy az teliholdhoz lesz köze ? :inlove:

jutka190226, peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Síelni fognak a zombijuhok? Vagy trutyik? Esetleg a pokoli kutyák?xD:cry:xD
    Nem, nem hiszem, hogy a ligethez kapcsolódna, szerintem inkább valami új funkciója lesz, olyan ami még eddig nem volt... Talán a paszulyhoz hasonlóan fog működni?:music:

HéricsBáró, jutka190226 és peter1022 kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nekem csalódás a kép... Azt hittem, nem véletlenül szerepelt Merilin eredeti képén az a pár fekete téglalap. De most úgy látom, semmi olyat nem takartak, ami bármilyen információval bírna, és közelebb vinne bennünket a megfejtéshez.

-vadocka70-, zsoxxya, Rivelóz és 7 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia Toma!
    Sajnos osztom a véleményedet ez a kép olyan "nesze semmi fogd meg jól"-ra sikerült..
    Viszont több pletyisben is nyitottak a decemberi pletykáknak új felületet a jósok, ebből arra következtetek, hogy ezt decemberben fogjuk megkapni. ( vagy jön egy decemberi event előzetes pletykája gyorsan)

10. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Sziasztok! Tudtok valamit arról, mit érdemes tenyészteni a holnapi egytápos akció alatt? Rendszeresen olvasom a topikot, de semmi infót nem találtam erre vonatkozóan.

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Ha játszottál a tündéres farmon... :music: Talán emlékszel a fa átalakító épületre... Ott is vitt és hozott a játék elem;) Érdekes volt, itt is jót tenne a menüben porosdó fáknak;) Persze, ez csak találgatás... hangos elmélkedés...:music:
    A fák utazna vagy dekorokhoz lesz köze... nem tudom, de mindegyiknek örülnék!

Közbe eszembe jutott egy ötletelősbe írt régi posztom... egyforma dekorok összeépíthetőségére tettem javaslatot... :music: Nem is tudom örülnék e a megvalósításnak, bár az ötlet jónak és hasznosnak tűnt:music:

Utoljára szerkesztett: 12.11.22
    PZoli64, jutka190226 és peter1022 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia!
    Ajánlom a figyelmedbe ezt és az ehhez hasonló hozzászólásokat #2133. (erre még Merilin is odatette a "kézjegyét")
    Ha megnézed a kosarakat akkor láthatod az állatfajtákat amiket tartalmaz.

Szia!
    Nem játszottam soha mással, így számomra változatlanul semmit sem mond a kép a felvonó funkciójáról- Várom a hivatalos bejelentést amiből majd kiderül hogy mire is volt jó ez az egész..
    Viszont itt a játékban már létezik átalakító a gőzös hozza viszi az ólakat és a fákat...
    PS: Persze jó lenne, ha egy ilyen funkció állandó lenne, de nem csak fákra és ólakra, hanem mindenre lehetne használni:D:music:

Utoljára szerkesztett: 12.11.22
  13. peter1022

peter1022 Rutinos

Szerintem a sí elvonókban lesz 6-8 hely, ahova valszeg dekorokat tehetünk majd, mind a felhősor szabad felhőire, később pedig majd biztos lesznek olyan kabinok, amiket eventekben kapunk ajándékba, mint a felhősorokat. Ez tűnik a leglogiksabbnak.
    Nem hiszem, hogy fákat, vagy ólakat lehetne bele tenni, semmi értelme nem lenne. Amit még el tudok képzelni, hogy olyan lesz, mint a baha sziget hajója, és elvisz minket egy új területre. De erre kisebb esélyt látok.:music::music:

14. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Mikortól lesz 1 tápos?

peter1022 kedveli ezt.
  15. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Amikortól a főoldalról nyíló "Eventek" fül alatt meghirdették tegnap. Az általad beidézett hozzászólásban, egyébként, benne van a válasz. (dátumpecsét minden hozzászólás alján van, akkorról, amikor keletkezett)

peter1022 kedveli ezt.
  16. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Tetszik bá mi célja is legyen!

peter1022 kedveli ezt.
  17. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Szerintem a paszulyhoz lesz köze, ( talán):)

peter1022, jutka190226 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. galagonya51

galagonya51 Járnitanuló

Szia mindenki! Mi van akkor ha a sífelvonónak a Top -hoz lesz köze? Magasra viszi a legjobbakat ,mi meg nézhetjük valahonnan alulról ha nem indulunk?!

19. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Köszi, Gyöngy! Mivel sose vásárolok, ezért a kosarakon simán átsiklik a szemem, nem is nézek rájuk, nehogy kísértésbe essek! Most látom, hogy erre jobban oda kell figyelnem, legalábbis ebben a topikban :).

20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Egy mindenre ható átalakító, túlságosan átformálná a játékot! Tetszene:inlove:
    Azt eltudom képzelni, hogy csak bizonyos szint felett lesz elérhető:music: De nem gondolom, hogy a Top miatt lenne térkép változtatás!

peter1022 és jutka190226 kedveli ezt.