Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Ez a felvonós kép szerintem nem valódi..:D mivel a térképet ha jobban megnézitek kikéne nőlnie még egy hegynek..:D bár ahogy szokás mondani az a biztos ami már elmúlt..:D

peter1022, jutka190226 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Lehet, hogy pontatlanul fogalmaztam meg amit szerettem volna, de én a mindenre szót úgy értettem, hogy minden feleslegest átalakítana. Gondolok itt a játék által értékesnek tartott (annyira, hogy PP fődíj lehet belőle) terméket is átalakíthatom meg az ehhez hasonló számomra értéktelen elemeket.
    A német jósdában most bukkantan rá erre a képre: [​IMG]
    Merilin már súgott erről nekünk tehát várjuk az érkezését, remélem előbb jön, mint utóbb :)

peter1022, Hahacska, bogisaci60 és 5 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

kép múzeumnak tűnik;)

Remélem a látnok szólt belőled! Mert egy ilyen jellegű dolognak sokan örülnénk;)

peter1022 és jutka190226 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Halk csendes kérdés: Hol is fogják megrendezni milyen területen a TOP-ot? Mit jövendölt erről Merilin?
    Én nem vagyok látnok, de olvasom ezt a topikot és olvasom Merilin jóslatait is:)

PS: Előkerült a szöveges megfejtés is a képhez[​IMG] :

Több helyre van szüksége az elegáns ajándéktárgyainak? Akkor szerencséd van! Az üzletben további múzeum vár Rád. Szerezd meg még ma!
    A történetek szerelmesei és mindazok számára, akiknek szüksége van a Múzeumi Tárcsarnok tervrajzaira, egy új küldetés vár a Gazdakörben. Élvezd a Múzeum II-t!

Utoljára szerkesztett: 12.11.22
    peter1022, inanna11, -kidmama- és 5 más kedveli ezt.
  5. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Szia! Meg tudnád mutatni, hogy az F12 billentyűdnél milyen ábra látható? Az én gépemen az F12-vel lehet megvilágítani a billentyűket, ha sötétben használom.

peter1022 és -bobita kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én sem tartom valószínűnek, hogy a TOP kedvéért változtassanak a térképen (hacsak nem alakítják át teljesen, és csinálnak belőle egy állandó vagy gyakran visszatérő eseményt...). Mindazonáltal attól, hogy a szüreti event az eventes területen zajlik, a TOP még kaphat egy másik - az alap eventtől független - felületet vagy bejáratot.
    Az, hogy a térképen külön helyet kapott, arra utal, hogy állandó, vagy rendszeresen visszatérő eseményhez kötődik. Gondoltam én is a TOP-ra (de csak a fenti kitétellel; és a sünhangáros mizéria után nem is lepődnék meg rajta, ha átalakítanák - de ettől még nem tartom valószínűnek). Gondoltam arra, hogy a 30. szezon közeledtével a szezon kap egy új felületet, de igazából ennek meg nem látom a szükségességét. Szóval a legvalószínűbb szerintem is egy új állandó játékelem. Azt viszont kizárnám, hogy a dekorokkal lenne kapcsolatban - még túlságosan újak a Múzeumok, előbb abból kell egy kis bevételt kicsikarni...
    Szia!
    A laptopokon a funkcióbillentyűk két módban használhatók: vagy a Windows-ban és egyéb alkalmazásokban használt funkciókra (F1: help, F2: szerkesztés; F3: keresés, ... stb.); vagy pedig olyan laptopos funkciókra, mint a hangerő, a fényerő, stb. Az egyik az alapértelmezett, ami gyártónként eltérő lehet, de általában átállítható. A másik funkciót akkor érjük el, ha az Fn billentyűvel együtt használjuk az illető funkcióbillentyűt. Ez az Fn általában az alsó sorban kap helyet a billentyűzeten. Nálam pl. az F3-F4 a fényerőt szabályozza; ha keresni akarok, akkor az Fn-F3-at kell nyomnom. Van, akinél ez pont fordítva van.

genka53, peter1022, -vadocka70- és 6 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Lehet a szomszédok felülete alakul át , és mivel 8 kabin van , 8 szomszéd lehet ? :inlove:

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Olvasok;) Remélem a látnok szólt belőled! Mert egy ilyen jellegű dolognak sokan örülnénk;) Ez pedig a mindenre gondoltál írásodra vonatkozott!:music:
    A múzeum csak dekor tárolásra való:music: de ha átalakító lenne - esetleg minden felesleges holmi számára ahogy Gyöngy írta... :music: A kettő simán megférne egymás mellett, pláne ha az utóbbi is csak aranyért működne:music:
    Az új terület lehetősége teljesen elvetett ötlet?o_O

9. HéricsBáró

Bedobunk egy totyogó tyúkot , és farmaranyfák fejlődnek ki ?

10. -BombadilToma-

Nem írtam, hogy nem lehetséges egy új terület; sőt, sajnos jelenleg azt tartom a legvalószínűbbnek. Ha abból indulok ki, hogy ez a felvonó egy ugyanolyan közlekedési eszköz, mint a hajó, akkor egy új hegyi régió bevezetését is el tudom képzelni. Gyanúsan kifelé vezet a térképről... De REMÉLEM, nem jön új terület.
    A felvonó másik funkciója a szállítás, többen is találgatták, hogy valamit szállítanunk kell vele a hegyre. Lehet ez is. De ez egy jótékonysági vagy pl. környezetvédelmi figyelemfelkeltő akciótól egy állandósított versenyen át, valaminek a felépítéséig bármi lehet. Még valamiféle átalakító is.
    Ami a dekorokat illeti: az, hogy kizártnak tartom, csak egy vélemény. Attól még lehet valamiféle dekoros dolog is; nem először nem találkozna a BP logikája az enyémmel. Ugyanakkor egy általad említett dekoros vagy mindenfeleslegesholmis átalakítót mégsem tartok valószínűnek. Az egész onnan eredt, hogy a felvonó a Kergéből indul. De jól látható a képen (és már az eredetin is látszott), hogy semmi köze ahhoz, attól független. Valahogy úgy érzem, egy ilyen megoldás nem is vallana a BP-re, pláne nem állandó játékelemként. Számomra sokkal inkább tűnik ez játékosi vágyálomnak, mint a játék eddigi történetébe illeszkedő várható elemnek.
    De ez még mindig egy pletykatopik, és erről a drótkötélpályáról a képen kívül nem tudunk semmit, csak találgatunk. És Merilin sem bólintott rá semmire, legalábbis én nem láttam like-ot egyetlen hsz-nál sem. Én is csak találgatok, akár azt írom, mi lehet, akár azt, hogy szerintem mi nem. Csak egy vélemény, és pontosan ugyanannyit ér, mint bárki másé - legalábbis, amíg nem tudunk meg valami konkrétumot...

genka53, peter1022, -vadocka70- és 10 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Jól jönne egy bólintás;) Kíváncsian várom mi sül ki belőle!

peter1022 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  12. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Drága Toma! Sosem értettem, hogy miért nem működnek az F-es billentyűim úgy, mint a korábbi laptopomon, asztali gépeimen. S hogy mi az az Fn? Végtelenül hálás vagyok ezért a hsz-edért(minden korábbiért is), de ez szinte már életmentő számomra. Nagyon-nagyon köszönöm!!!!:inlove:

13. HéricsBáró

A hegyi levegő az jó . Frissek üdék leszünk ott , jobban megy a játék . :inlove:

14. -gyöngy-581

Vagy a tengeri levegő is :)
    Ha megnézitek az első (rácsos jósképet) ott a bahára menő hajón lakat volt. Szerintetek véletlenül lakatolták le, vagy jelenthet valamit?
    Mi itt annyira felfelé a hegy teteje felé gondolkodtunk, lehet, hogy a baha változásokkal függ össze az új elem?

peter1022, Pandapoc♥, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

Amikor láttam, el is intéztem magamban azzal, hogy még nincs kiváltva a Baha azon a (teszt)farmon, amin a kép készült. De most, hogy felhívtad rá a figyelmet, megnéztem egy nemrég regelt farmon, és ott nincs lakat, bár a Baha nincs kiváltva (mindenhol máshol ott a lakat). Viszont a lakaton a csillag nekem azt jelzi, hogy csillagért kellene a hozzáférést megszerezni, vagyis lehet, hogy ez a Baha bővítés egy apró vizuális eleme lesz (vagy hibajavítás, ha korábban ez a lakat ott volt - erről fogalmam sincs). Hogy a felvonóhoz van-e köze, nem tudom. Szerintem nincs. A Baha bővítésről már sokat tudunk, de a felvonóról semmit.

Update: megnéztem az Enciklopédiában, és ott egyértelműen van utalás a lakatra:

peter1022, vihence, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet csak ott maradt, mint KK a repülővel. :D

peter1022, -kidmama- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Merilin ez írta a kép alá : Kedvem támadt síelni, persze csakis társasággal, a farmos barátaimmal! :music:

Szóval nem baha , nem egyedül , nem nyáron . :D

peter1022, -kidmama-, ördög0 és 2 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

Hát, láttam ezt a kommentet, de azonnal el is felejtettem... A lementett képet néztem csak. Lekönyveltem Neked egy piros pontot :inlove: - magamnak meg egy feketét... :cry:

Akkor ez biztosan újdonság lesz, valami csoportos játékelem. Közös bedobálás valamiért, csapatverseny, majd meglátjuk...

peter1022, vihence, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Neked fekete pont csak akkor jár , ha negyedeled magadat , és a versenyen a negyedik személyed nem fér fel a dobogóra ! :D:inlove:

BSBSBSBS, peter1022, vihence és 4 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Igazad van, már én is emlékszem rá, de valahogy kiesett az emlékezetemből. No én is beírok magamnak egy feketét, remélem lesz még javítási lehetőségem xD:cry:xD
    Köszi az emlékeztetőt:inlove: