Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Azért én el tudok képzelni más hasznos dekort is mint egy tp-szorzós kütyüt..
    Én őszre tettem az érkezését, valakinek majdcsak bejön a tippje :D

peter1022 kedveli ezt.
  2. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Varázsló - tanoncok!

Társasjátékozni támadt kedvem.... Alig várom, hogy kipróbálhassam az újat, amit szereztem....ha jó idő lesz, kiviszem a játékot a szabadba, és a mamutfák tövében fogok játszani...;)

Pedig az idézőkönyvem szerint várható némi égi áldás is... többek között láttam egy ládikót... volt egy X az oldalán. Vajon miért jelölhették meg? :music:

Meglestem a kis forró fürdőt... az állataink gyűjthetik majd a tapasztalataikat a segítségével.

maszilva, edina242, PZoli64 és 12 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Vajon a dekorokra ható is lesz a sorozatban?:music: Azt gyűjteném... a többi pedig elfér a menübe;)

4. -gyöngy-581

Szia Kedves Merilin :)
    Nagyon reménykedem benne, hogy jól értelek a társasjáték eventjének nyereményei között lesz olyan fa ami elég nagy árnyékot ad a egy parti társasozáshoz is?
    Ilyen nagy árnyékra még nekem is szükségem lenne, elférne pár a tölgyesben, bízhatok benne?
    X-szel jelölt láda?
    Talán ez:
    Felszereléses láda X[​IMG]200 TP x farmszint
    1.000 TP x farmszint
    100 CSP x farmszint
    5.000 CSP x farmszint
    1x Szupertrágya
    5x Szupertrágya
    1x Kacsa Kata szupertrágyája
    5x Kacsa Kata szupertrágyája
    1x Kacsa Kata turbótrágyája
    5x Kacsa Kata turbótrágyája
    1x Szupertáp
    5x Szupertáp
    1x Farmpengő
    5x Farmpengő
    2x Luxus bájital
    10x Luxus bájital
    1x Farmmunkás kupon (1 óra)
    1x Party Pörgetés
    1x Bónuszláda
    Ezt a ládát én is szívesen jelölöm, tetszik a tartalma :)

Utoljára szerkesztett: 19.4.23
    macska49, maszilva, edina242 és 2 más kedveli ezt.
  5. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia !
    Mosómedvét ;)

Sziszi1950 és stb_farmer kedveli ezt.
  6. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Halat,emlősöket

peter1022, -Holdfeny-. és soresne kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Merilin... kéréssel fordulok hozzád... Kérlek lapozd fel a titkos könyved lapjait.... hátha látszik már benne valami az Alpesi magasságokról:music:

8. Bözse

Bözse Rutinos

Kedves Merlin és Varázslóinasok!

Én is ajánlanék Nektek 1 új eventet. Igaz ez nem virtuális, hanem nagyon is valóságos. Örülnék, ha minél többen részt vennétek ezen!

mimi, Merilin, Marika312 és 14 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Tudjuk már , hogy mit fognak enni , hova jönnek , és mik lesznek a tulajdonságaik ? :D:inlove:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

peter1022, PZoli64, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

FELHŐSOROZAT TAVASZI PIKNIK:
    [​IMG] [​IMG]

Éld át a tavaszt ezzel a gyönyörű felhősorozattal! Töltsd meg őket kedvenc ajándéktárgyaiddal, és nyerj nyereményeket a teljes terméksorért. #1002

Merilin kedves tudnál nekünk súgni erről az új felhőről valamit?

varga1234, PZoli64 és alex0824 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Kíváncsian várom őket....:music: Vajon melyik körözi majd le pajtaértékben a magas szintre érkezett tyúkot?o_O

peter1022 kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Szerintem a kecske , mert felökleli ? :p

peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Nekem is, találtam hozzá egy mesét :)
    BARÁTOK ESTE
    Gaston Bouillon egy fantasztikus társasjáték-estre invitál téged és barátaidat. Tedd be a pizzát a sütőbe, frissítsd fel FARMERAMA tudásodat és élvezd az akció egy szeletét!

Gaston Bouillon meghívta barátait egy esti pizzára és játékra. Rendben, készülj, menj!

Ültess vadkártyákat és gyűjts robogókat betakarítás közben (növények, fák). Használd őket pizzakártyák készítéséhez a malomban.
    Használj pizzakártyákat egy tábla lejátszásához. Minden játéktábla két részből áll!

Minden részért négy mozgáskártyát kapsz. Használd őket a karaktered mozgatásához a táblán, és gyűjts nyereményeket a megfelelő mezőkön. Ne aggódjon, mindig a szegmens végére érsz ki!
    KERESS RAJUK PIROS HELYET AZ EXTRA NAGY JUTALMAKRÓL NE LEMARADJÁL LE.
    Hú, egy (?) mezőre kerültél! Most próbára kell tenned FARMERAMA tudásodat. Minden helyes válaszért kvízpontokat kapsz, amelyeket nagyszerű jutalmakra válthatsz be a játékboltban!
    NAGYON JÓ, HOGY ELÉRTÉL EGY TÁBLA VÉGÉRE, VÁLASZD MEG, HOGY AZ ELSŐ KÉT RÉSZ BEFEJEZÉSE UTÁN MELYIK TÁBLÁBAN KÍVÁNSZ JÁTSZANI.
    Játssz táblákon és szegmenseken annyiszor, ahányszor csak akarsz, hogy minél több jutalmat nyerj. Ne felejtsd el becserélni a csillagérméket és a kvízpontokat a játékboltban!

[​IMG] [​IMG] #1002

macska49, Hahacska, stb_farmer és 2 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Ha a csillagos boltban most is csak titkos izék lesznek...:music: Akkor nem kell sokat játszani az érmékért;)

15. HéricsBáró

Az "Emlősök" részben nincs mosómedve a piacon.

Amíg a tenyésztési küldetés zajlik, egy új állat (mosómedve) külön kategóriában kerül kiemelésre. A küldetés befejeztével a mosómedvék a megfelelő kategóriában jelennek meg a piacon.

stb_farmer és alex0824 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia Jancsika!
    Hogy őszinte legyek én nem is kerestem (sohasem szoktam kategóriákra rákeresni a piacon, tehát ez a hír nem lep meg túlzottan).
    Gondolom minden új állat tenyésztésekor kiemelten kezelik azt. A tenyészterepben is első helyre tették a játék készítői.

HéricsBáró és alex0824 kedveli ezt.
  17. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Arra leszek kíváncsi, hogyha most és a jövőben továbbra is minden olyan állatot bepakolnak a farmra, ami az Alpokhoz illik, akkor mit akarnak majd az Alpokba rakni? Semmit?
    o_O

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Lehet, hogy tengeri állatokat ? :D Esetleg semmit sem, mert nem lesz folytatása...

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

3564
    3602

Ezekre már célozgattam ám... ;)xD Úgy látszik, rég volt.. tán igaz sem volt...8) ellenben jelenleg úgy látni, hogy egyre közelebb merészkednek hozzánk.. bizonyára a házszámom vonzza őket.. annyit elárulok hogy 100 felett van... /keressetek meg... :D /

"220 felett észre sem veszed, és elhagyod a valóságot"... ja.... ide azért nem kell padlógáz, de azért legyünk "százasak", ha elindulunk... :) :cry:

A kis szakállas szeret a mezőn kóborolni, nála ezt látni jelenleg: 16, 16.75, 37.25
    A csavartszarvú is szeret a nyájjal kódorogva legelészni, őnála 18 és 47.75 szerepel.
    Az öves nem tatu... 47.75, 21.25, 39 .... nem kell megijedni, nem ennyi öve van.;)

Ha jól láttam, a szokásos áron érkezik, két ácsolttal.. az egyik drágaköves...
    Az állataink felettébb örülhetnek neki, amikor sokat vannak szellőztetve.

:eek:o_O

:sleepy: Pedig ezt nem is olyan rég írtam, hogy elfelejtődjék...
    3841

Kár érte... :( xDxDxD

HéricsBáró, Hahacska, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  20. peter1022

peter1022 Rutinos

Nekem ezek a számok kínaiak xDxD