Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 30.12.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Pont ez volt az én gondolatom is amikor újra olvastam a jóslatot, ezért írtam oda utólag a megjegyzésemet.
   
  Bokalmgazda kedveli ezt.
 2. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Mai világba bármi előfordulhat... de neon ól olyanhoz ami nem is tenyészthető???? Érdekes....:music:
   
 3. alex0824

  alex0824 Fórum császára

  Szia!
  Merilin jóslataiban, amit kimondottan közölni szeretne azt dőlt betűkkel súgja meg nekünk. Abban a jóslatában a "pörkölt" és a "ne ijedjünk meg" volt dőlt betűkkel írva. Ebből lett levonva a következtetés, hogy rémbirkapöri lesz ebédre. Ha mindegy mit tenyésztünk, akkor egyéb okból fogalmam sincs miért lenne pont a rémbirka kiemelve a jóslatban. Mondjuk nekem mindegy, akár jöhet rémisztő neonfényben villódzó rémes vagy nem rémes szitakötő is, csak pörit ne kelljen belőle enni.
  :D
  De azt se bánom ha nem egy neon ól lesz nyereményként, hanem két rémséges, egy birka meg egy helikopter. Még ez is lehet egy megoldás a rejtvényre és akkor megláttál valamit a jóslatban, amit mások eddig nem.
   
  Utoljára szerkesztett: 6.6.23
  zsoxxya, zamenik, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
 4. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Játszunk el a gondolattal, hogy a Kúriába kapjuk az egyik múzeumot. Jelenleg nekem ott vannak a a pockjaim, és az élőholt kincse is, mást értékes, értelmes szintszorós dekort oda kitenni sajnos nem lehet.
  Van még ezen kívül 7 darab Kösz a segítséget dekorom ami bónuszt is ad + valamelyik TOP-on nyert (már elfelejtettem melyiken) Faház dekor ami megint csak bónuszt ad. Ez pont 8 darab ami simán elhelyezhető egy múzeumban. Az érési idejük is optimális egymáshoz viszonyítva. Nyerek 7 helyet. Szóval nem is olyan rossz. :)
  PS: Ha pedig hozzányúlnak a teliholdas területhez és megváltozik annak is a művelése, azt nagyon sajnálnám és azt hiszem az utolsó lesz amit lenyelek a játéktól.
   
  Utoljára szerkesztett: 6.6.23
  alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 5. Merilin

  Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

  Kedves Varázsló - tanoncok!

  Kinyitottam az idézőkönyvemet, mert valami egy ideje piszkálja a gondolataimat...

  Ezt találtam benne:

  [​IMG]


  Ugye milyen szép terület? Nektek hogy tetszik? :)
   
 6. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Szia

  Nekem tetszik , szép zöld nyárias . :inlove: Ide is a libegővel jutunk el , vagy lesz egy külön hely a térképen ? :inlove:
   
  alex0824 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
 7. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia kedves Merilin :)
  Tényleg nagyon szép, kívánja/várja a terület a növényeket.. Remélem viszonylag gyorsan eljutunk odáig, hogy ültessünk is oda :)


  ************************************************************************************************


  Erről jut eszembe nem láttál véletlenül 7 aranyos munkások akciót? Sorra állnak le a munkásaim a kisfarmokan, jó lenne pótolni őket. Örülnék az akciónak :)
   
  alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 8. alex0824

  alex0824 Fórum császára

  Szia! Gyönyörű grafika, tényleg szép.
  Reméljük a nyeremények is hasonlóan szemkápráztatóak lesznek.
  Viszont azt is látni, hogy a korábbi nagy volumenű terveket valamiért visszafogták a gyopárral kapcsolatban. A gyopár egészéről korábban megjelent képeken a növényes rész 4 külön területből állt, itt ezen a képen már csak a felére csökkentet területet látni, azaz 4 helyett 2-t.
  Ha a színezésnek hinni lehet, akkor kezdetben 2-3 mezőt kapunk, kaphatunk meg, és a további 9 lesz majd kiváltható valamikor. Viszont ha erre a 2-3 kezdetben elérhető mezőre kapunk pl egy tucat
  növényt, akkor fel kell kötni a gatyát, hogy mikor mit, és mennyit ültetünk. Tuti fognak fogyni az érés gyorsítok százával.
  :D
  Lehet a fás területek mennyiségét is megnyírják?
   
  zsoxxya, maszilva, PalMa és 2 más kedveli ezt.
 9. Merilin

  Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

  Sziasztok!


  Játsszunk el....:) ;)
  Ha 2x2 néha 5, akkor 2x7 mennyi lehet?o_OxDxD


  Türelem, majd a hét elején... de nem a mostanin... azon lassan túl vagyunk már.;):cry:
   
  SzuperTájfun, maszilva, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
 10. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szerintem Toma fogni fogja a fejét az én válaszomra, de nálam valószínűleg 16 lesz :inlove:

  Egyébként a kérdés úgy látom már el is dőlt: [​IMG] Ennek a grafikája is nagyon tetszik :inlove: Szépek, mint a rémes raktárházak mindegyike :)
   
  Hahacska, zsu34a, maszilva és 4 más kedveli ezt.
 11. alex0824

  alex0824 Fórum császára

  Ha pipára nem is, de egy cigire rágyújtottam!
  :D
  Haszna lesz az kétségtelen, de van a jobbnál jobb és ez most nem az lett számomra.
  :oops:
   
  zsoxxya, PalMa, GA-BI-O-Farm és még 1 ember kedveli ezt.
 12. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Sajnos azt hiszem igazad van. Remélem megmaradnak a Kúriában és nem kérnek más területet, hogy legalább a teliholdas területek maradjanak meg olyannak amilyennek szeretem..
   
  GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
 13. Merilin

  Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

  Kedves Varázsló - tanoncok!

  Kinek mi a szerencseszáma?


  Nekem ez elég szimpatikus... ;):)


  [​IMG]
   
  SzuperTájfun, maszilva, edina242 és 6 más kedveli ezt.
 14. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia kedves Merilin :)

  A visszaszámlálás megindult? A hetes szám igazi mesebeli szám én nagyon szeretem a 7 törpét, a hétfejű sárkányt (meg az egy fejűt is akit Süsünek hívnak) Használom a hétmérföldes csizmát is, ha kölcsönadja valaki :) Most azt hiszem hiába húznám fel, mert az időt siettetni nem lehet :), de nyitott vagyok minden új infóra, remélem nem fogok csalódni benne és azt kapom amit várok :)
   
  PalMa, GA-BI-O-Farm, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
 15. stb_farmer

  stb_farmer Rutinos

  Nekem a 6-os, az holnap következik? :)
   
 16. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  halihoó!
  Nekem az 5 és a 8 a szerencsés. A 7 az pont a közepén van, egy kis jóindulattal. :D Kétjegyűt nem merek írni. ;)
   
 17. alex0824

  alex0824 Fórum császára

  Sziasztok!
  Azon gondolkodtam, hogy mit jelenthet ez a hetes szám.
  Első, általános gondolatom egy visszaszámlálás.
  De mivel felütötte a fejét egy esetleges új vásárlási lehetőség a gyopáron, jobban belegondoltam, hogy minek, ha a növényes terület csak később lenne elérhető mint a 20. szint. Azaz, elvileg senki nem tudna vásárolni egy olyan területre, amit még nem ért el.
  Tehát ha bevételt szeretne a Bp 14.- e környékén magának, akkor igen csak le kell hoznia a növényes terület eléréséhez szükséges szintet. Ez már csak azért is indokolt lenne mert sokan álltak le jóval a 20. szint előtt. Ez lehet egy olyan kényszer átgondolt dolog, mint a növényes terület, elvileg a tervezettel ellentétes lefelezése. Tehát ha azok is megkaphatnák a növényes területet, akik nem játszottak végig a 20. szintig, talán azokat valahogy be lehetne ismét vonni a játékba a bevételbe. Ezekből arra gondolok, hogy ez a 7-es egy gyopáros szint jelzése is lehet. Ha már erre a szintre, vagy megközelítőleg erre a szintre lehoznák a növényes terület elérését az talán segítene még a gyopár jövőjének. Az, hogy ez mennyire lenne igazságos , mert a 10. és 15. szint elérése könnyebb lenne azoknak, akik most kezdik, vagy hamarabb hagyták abba a játékot ott mint a 20. szint, mint azoknak, akik kizárólag a fákkal érték el azt, az már más kérdés lenne. Na de ez csak egy elmélkedés és maradok annál, hogy elkezdődött a visszaszámlálás.
  :)
   
  Akela, zsoxxya, PalMa és 5 más kedveli ezt.
 18. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia, sziasztok!
  Igaz, hogy a Gyopárost várjuk, de a szám mögötti elhomályosított terület inkább egy farmos területet mutat (farmos épületek, stb.). Más, mint az itt korábban megjelent Gyopáros kép. Így talán - nem vágyom rá, de lehetségesnek tartom - megkapjuk a 7. termőterületünket... (???)
   
  zsoxxya, aida2330, Hahacska és 8 más kedveli ezt.
 19. alex0824

  alex0824 Fórum császára

  Ez is benne van a pakliban. Én örülnék neki, dekorozás szempontjából jól jönne. Ettől függetlenül, tényleg azon gondolkodtam, hogy a 14. ei fejlesztés érkezéséhez biztos lesz vásár és ha lesz, akkor nem csak azokból, amik most voltak. Biztos lesz a növényes területhez is, hiszen erről szól a fejlesztés nagy része. De ha oda csak azok tudnak vásárolni, akik elérték azt a bizonyos szintet, akkor minek a vásárlási lehetőség? Ha a pletyka szinten terjedő 25. szintre érkezne a fejlesztés, akkor senki nem tudna oda még vásárolni hónapokig. Ez pedig pofon a bevételnek! Sokkal egyszerűbb az eddigi tapasztalatok alapján lehozni az elérési szintet ha bevételt akarnak. Viszont ha ilyet lépnének, akkor nem sül úgy a terület, mint ahogy azt elképzelték.
  :)
   
 20. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!

  Én is farmosra gondoltam. Olyan hozzáféréssel, mint a házi kedvenc.
   
  PalMa, PZoli64, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.