Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Sziasztoooook! Mit tegyek a kupiba??? Tud valaki segíteni?

szida57 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Már most előre készülnél a következő eventre?:eek:o_O Ha rajtam múlna rénszarvast tenyésztenénk....:inlove:
    De komolyra fordítva a szót... nincs infó a jövőről...:wuerg:

CoralineJones74 kedveli ezt.
  3. CoralineJones74

Igen, ezt megtanultam már, mindíg legyél egy lépéssel előrébb!;) Rénszarvas jöhet, köszi :):):)

4. -Holdfeny-.

áááááá ennek nincs semmi alapja... :wuerg: Egyszerűen szerintem illene a decemberhez:p

5. CoralineJones74

jaaa tudom, úgysem engedi tenyészteni!!!

-Holdfeny-. és pecástündér kedveli ezt.
  6. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Szia!
    Azért kicsit engedi ám néha. :)

-hubertus1960-, pisti243, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

:inlove::inlove::inlove:
    Szívesen szaporítanám őket:inlove:

peter1022 és pecástündér kedveli ezt.
  8. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Mivel nem nagyon van a TOP-ról pletyi, csak remélni tudom, hogy nagyon jó nyeremények lesznek és ezért ez a nagy titkolózás. Bár emlékszem még, amikor nagyon nagy meglepetésnek szánták, szenzációsnak a nyereményeket, és ezért volt elrendelve a hallgatás, hogy jól meglepődjenek a játékosok. Aztán jól meg is lepődtek, csak nem úgy ahogy azt a háttérben sokan gondolták!
    Az elmúlt TOP-ok nyereményei már korántsem felelnek meg a mostani követelményeknek, amit a játék és a játékosok igényelnek. Remélem a mostani nyereményeknél már azért ezt is figyelembe vették! De lehet már az is nyereménynek számít majd, ha normálisan megy majd a TOP, hibák és támadások nélkül!
    :)

9. -Holdfeny-.

Ez így együtt túl szép lenne:music: De reménykedjünk;)

jucus100 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem emlékszem olyan TOP-ra ahol a játékosok eleve elégedettek lettek volna a nyereményekkel, függetlenül attól, hogy mi volt a nyeremény.. Én már kíváncsi sem vagyok rájuk, majd megtudom, ha itt van az ideje. Panasz lesz elégedtlenséggel párosulva így is és úgyis.
    Nem szeretem, hogy az eventes felületen megy az alapevent. Ha megnézed a képet ez az előző hasonló event ikertestvére lesz. Legfeljebb az szorzók fognak változni, meg a ládák mennyisége stb. Már az előzőt is csak a felhő miatt csináltam, gondolom ez most sem lesz másképpen.
    A céljuk, hogy minél több játékost bevonjanak az eventbe.

juliannakoczkas, genka53, PalMa és 4 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Ez egy jó cél.... :music: Bár a pajtákat is kifoszthatnák... 8) túl sok az óriási pajtakészlet....:music: Legyen értelme a nullázásnak:music:

12. imifiu

imifiu Aktív író

Top 500 ba egy gyémánt rekesznek is örülnék, nem is kellene más!:)

13. -Holdfeny-.

:inlove::inlove::inlove:

Ez óriási előny lenne...:wuerg: felborítaná a játék, már amúgy is labilis egyensúlyát...:music::oops:
    De ha egy ilyen nyereménnyel egy időben lehetne farmaranyért + rekeszt venni pl 30 napra....:music: bárkinek .... Akkor akár még jó ötlet is lehetne:inlove:

14. imifiu

imifiu Aktív író

Pedig ha jól tudom, volt bizony olyan ,hogy lehetett 2 gyémánt rekesz még a kezdetekkor!

15. -Holdfeny-.

volt.... :music:de elvették... :wuerg: Most ezzel az egyel kell boldogulni...:inlove:

juliannakoczkas, achmed1122 és imifiu kedveli ezt.
  16. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Hérics báró kérdésére (És az eget rengető kérdés, mely izgalomban tart mindenkit: Mit tenyésztünk decemberben?) jósunktól a következő titokzatos válasz érkezett:
    - Első beugratós kérdésem ezzel kapcsolatban: megfér-e egymás mellett a türkiz és a zöld?

- Második kérdésem: minden ízeltlábú tud-e szárnyalni, mint a madarak?

- Harmadik kérdésem: szeretnek -e a halacskákkal együtt úszni a hüllők?

Lehet tippelni. Én arra gondolok, ami nem szerepel a mostani feladatban!

17. -Holdfeny-.

Lehet:music: De talán addig még lesz egytápos tenyésztés8)

nagymami2 kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

juliannakoczkas, PZoli64, jucus100 és 5 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon remélem, hogy igen, ez volt eddig a legjobb őszi fesztivál event ami az eventesen volt. Szeretem :), szívesen játszanám újra.
    *************************************************************************************************************
    [​IMG]forrás
    Emlékeztető holnapra! Jönnek a bahás múzeumok is :)
    ***************************************************************************************************************

A Barátság eventről amit tudunk pletyka szintjén az pedig itt olvasható. /katt az itt szócskára/

Utoljára szerkesztett: 14.11.23
    HéricsBáró, PZoli64, jucus100 és 6 más kedveli ezt.
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Olvasva a "fórumokat" kb 2 tucat játékos kérdezett rá az idei TOP-ra! Egy sima eventtel kapcsolatban nagyobb az érdeklődés általában. Ez az egyik legnagyobb kudarca a Bp-nek (amit lehet fel sem fognak) hogy az eddigi általuk túlértékelt TOP nyereményekkel, ilyen érdeklődést értek el a TOP kapcsán a játékosoknál.
    :sleepy:

Chate-farm, HéricsBáró, levi5 és 14 más kedveli ezt.