Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen tudom, hogy a növényekre ad tp-t ennyire már ismerem Merilin jóslatait "A növények örömködhetnek egy kicsit...."
    A kosarak előkészítésre pedig megtalálod a hiviben a hírt:https://board-hu.farmerama.com/threads/farmkupa-tárgyakció.25105/
    Öreg motoros vagyok már a pletyis szakmában :D bár néha én is tévedhetek...xD

peter1022, Swartsch és gyuszti0000 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

Merilin kedves :)
    Ezért mondtad azt, hogy nagy ínyenc lesz, esetleg a neve lesz ez a dekornak?
    Mesterszakács a tulaja? [​IMG] Elég picike a kép, de azért látni, hogy egy konyhabelsőt ábrázol.
    Ha valaki nem értené ez a dekor lesz feltételezésem szerint az új PP-s dekor.

vcsaba18, peter1022 és Swartsch kedveli ezt.
  3. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Szia @Merilin

Júliusban az eventnaptár szerint lesz egy "főfarm tartalmi bővítés" esetleg tudnál erről 1-2 szót mondani, hogy mi várható?

peter1022, farmerSS, rencsike982 és 2 más kedveli ezt.
  4. varga1234

varga1234 Fórum biztosa

Hú ez jó :)

peter1022 kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Szerintem "Magasabb szinteken" lévő újabb sok-sok-sok... új gazdaköri feladatok jönnek a növényeknek több tízezres beadandó mennyiségekkel.
    Nálam még a "régiekből" is van, mivel nem vagyok hajlandó semmiségekért 30-40.. ezer gazt beadni. Kell a szezonba xDxDxDxD

6. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Senki sem hozta át az új eventnaptárt, hát megtettem én:

https://board-hu.farmerama.com/posts/1391907/

Nálam jelenleg csak bogaras gazdaköri él, nincs Góliátom nem vettem titokólat. Így az még nyitva marad egy ideig :)
    Tehát felőlem jöhetnek az új gazdaköri feladatok megcsinálom, ha megéri :) (ha nem akkor is, mert szeretem elvégezni a feladataimat.) :)

7. -gyöngy-581

Szerintetek ez a kép mit ábrázol?

[​IMG] Forrás

Jön a vijjogó? Középen a kékség, mintha vizet ábrázolna és egy szigetet vesz körül.
    Más!

JÓ! A móka és a jutalmak csak egy kőhajításnyira vannak a vadonatúj futball játéktáblán. Játssz a Football Night eseményen , és nyerj társasjáték-jelzőket a Farm Kupáért!

Forrás = Hírlevél

Utoljára szerkesztett: 28.6.24
    varga1234, PalMa, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Ez a Főfarm tartalmi bővítés jól hangzik . :D

Új szintek lesznek a 300 szint felett ?
    Vagy szintekre bedobnak több tucat állatot növényt fát ?
    Vagy lesznek új területek ?

varga1234, peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia Jancsika :)
    Szerintem ez a kérdés sorozat kimeríti a három nem fogalmát :)
    De aztán majd kiderül, hogy mi borul ki xD:cry:xD

Véleményem szerint a már meglévő "javakat" fogjuk újra hasznosítani... :)

peter1022 és Swartsch kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem vagy folytatják végre a gazdaköri feladatokat - amit itt fentebb már kitárgyaltak a kollégák -, vagy folytatják a magas értékű állatok behozatalát a játékba.

zsoxxya, Rékuci1111, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Szia
    A 300 szinten olyan magas lesz az állat értéke , hogy 1 db-al , is TOP-ot lehet nyerni ? :D
    Akkor nem tudom . :cry:

12. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Új terület nem lenne rossz amin csak fákat/ólakat/dísztárgyakat lehetne elhelyezni, a napraforgódomb sokak számára elérhetetlen távolságban van így lehetne valamit ezzel kezdeni, bár egy új területre elég kevés esélyt látok vagyis, szinte semmit. Az új állatok valószínűbbnek hangzanak főleg hogy 150. szinttől válik elérhetővé az utolsó farmos állat, így egy 200-as szintig tartó állat bővítés valószínűbbnek hangzik - velük együtt az új gazdakörikkel persze.

13. -gyöngy-581

Lépegetjük a szinteket, minden X. szinten kapunk egy-egy új növényt... Én úgy gondolom ezekhez kapunk gazdaköri feladatokat, aztán lehet, hogy ebben jó nagyot tévedek :)

peter1022, Swartsch és -BombadilToma- kedveli ezt.
  14. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Amikor játékba került a tüntetőmalac és másik 5 újabb állat, nem voltam sokáig játékban, de most visszakerestem és azok magas szintű tartalmi frissítésként jelentek meg.
    Itt viszont főfarm tartalmi bővítésről írnak, az meg ugye az első farmos terület.
    Így aztán én inkább csak oda várnék valami újítást, ami sok egyéb mellett akár az is lehet, hogy játékba kerül valami, amit csak ott lehet termelni.
    Persze ez csak egy ötlet.

PaySkin, peter1022, -BombadilToma- és 3 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

De ötletnek nem rossz, igazad lehet, eléggé pontosan és összetéveszthetetlenül megjelölték a bővítés helyét :)

peter1022 és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Régebben a telihold a főfarmon volt . Aztán lett új területre . :inlove:

Időszakosan lehet elérni , vagy örökre elérhető ? :inlove:

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Áttérünk a teraszos művelésre? Egy emelet e-gaz, egy emelet egyéb növény amit termelhetünk hiánypótlásra, esetleg dekorokat és/vagy lakat is rakhatunk ki. Egymás fölé?

peter1022, Swartsch és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

A telihold olyan volt . Volt egy ikon , ha arra kattintottál , , akkor csak teliholdas dolgokat lehetett termelni . :inlove:

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Emlékszem rá.
    Tulajdonképpen borsódzik a hátam, ha új területekről gondolkodom... Igaz, hogy haladni jobban lehet, ha kapunk még egy plusz területet, de az eventek már így is a teljesítés határait súrolják, a kicsiknél pedig már átlépte a küszöböt.
    Szóval nem kéne új növényes terület...

PS: Csak amikor élt a telihold event akkor jelent meg az ikon, ugyan úgy, mint most csak most a lakatot veszik le a lezárt területről....

Utoljára szerkesztett: 27.6.24
  20. HéricsBáró

Lehet hogy matricáknak lesz új területe ? :p

PaySkin, peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.