Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Nagyon jó, hogy hoztad a legutóbbi ilyen event linkjét, így legalább már tudomxD, hogy 2 naponta miért érnek sokkal gyorsabban a bahás fák a farmosnál!xD /felhő /

Nem a kedvencem ez az ide-oda rakosgatós, de segítségünkre voltak az ügyes játékosok a fórumon.
    Viszont most, hogy a fórum többet van szabin>:(, mint munkában:cry: talán jó lenne, ha a Farmgazdák oldalra is fel lennének téve majd a jó megoldások, hogy időben teljesíthetőek legyenek a feladatok.

zsoxxya, PZoli64, farmeres53 és 3 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Vajon jó felhő lesz hozzá?:music:

peter1022 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én szerettem ezt a minijátékot, a kedvenceim közé tartoznak.
    A Farmgazdák oldalában nem vagyok illetékes, csak felhasználója. Viszont kész megoldást nem használtam még soha sem, talán azt sem tudtam, hogy létezik ilyen is (?), mert nem kerestem. A farmképek szépségoldalának ellenben napi szintű felhasználója vagyok.
    Viszont azt ne felejtsd el, hogy ez csak pletyi, biztos akkor lesz, ha elolvassuk az eventismertetőt róla :)

PZoli64, farmeres53, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Sokat találgattunk róla azt hiszem nem sikerült beazonosítani, de itt vannak a jósképek róla:

[​IMG] forrás

Fejlesztéseket kap a párducmacska, de hogy mi a titokállat azt még mindig csak találgatni tudom. :(

5. -Holdfeny-.

Suza!

Egyszerű minijáték:inlove: Szerencsére sohasem kapunk megoldhatalant8)
    Pont az a játék benne, hogy megtaláljuk a megoldást:music: Ne kelljen már megoldókulcs hozzá:oops:
    Én sem használok.... s nem is fogok... 8)

peter1022, alex0824 és varga1234 kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Közép-Amerikában nézz körül, esetleg Guatemala címerén/zászlaján...

zsoxxya, maszilva, Merilin és 8 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szia Toma!
    Köszönöm szépen a súgást, megtaláltam :)

PS: Arra viszont kíváncsi leszek, hogy mi lesz a neve itt a játékban :) Tartok tőle, hogy ez már csak az eventismertetőből fog kiderülni... Ha nem kapunk éppen 502-t vagy 504-et. :cry:xD
    PS/2 quetzal madár (?)

Utoljára szerkesztett: 13.8.24
    karesz, Kincső52, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Szép ez a madárka:inlove: A neve meg igazából lehetne a 502-504. ól grafika is....:oops:
    Köszönöm:inlove:

peter1022, -BombadilToma- és alex0824 kedveli ezt.
  9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Nézd a jó oldalát a dolognak. Nem jól bementünk a közép amerikai őserdőkbe, hanem egy jó nagyot sétáltunk az örök tavasz szigetein!
    xDxD

zsoxxya, Kincső52, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Erdőt járni,túrázni jó:music:

Kíváncsian várom milyen gyopáros csomaggal lepnek meg a játék készítői:music: Jó lenne valami vegyes csomag....8)
    Talán a közeljövőben érkezik;)

peter1022 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia Alex :)
    Hát valami ilyesmi járt az én eszemben is, mert eléggé messze voltunk a céltól...

peter1022 és Swartsch kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Sétára ugyan nem hívlak újra, de hoztam valamit ami talán téged is érdekelhet:

Tengerparti üdülőszezon

Fecske Ferkó visszatért a tengerparti üdülőszezonhoz!
    [​IMG] forrás

maszilva, Kincső52, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Vajon milyen újabb fát és állatot hoz a szezon?
    Kíváncsian várom;)

peter1022 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Én nem, nekem nincsen fahiányom, sőt ólhiányom sincs/és nem is lesz... :D

A szuvenír tulajdonságára viszont kíváncsi lennék. Hiányzik a megszokott formájú jóskép amit eddig szoktak kiadni..
    Elméletileg a házakra kattintva kiírja a nyereményeket, de ez már a német fórumon sem működött, így nem is hoztam át azt a szövegrészt.

Talán majd rájönnek és cserélik a képet...

GA-BI-O-Farm, peter1022 és Swartsch kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Aki spórolósan játszik... annak fontos kérdés;) Nem mindenki teheti meg, hogy titok- ólat és fát vegyen csomagszám;)
    A fórum gyengélkedik.... talán majd javítják a kattintható dolgokkal együtt;)

16. -gyöngy-581

a kép kattinthatóságának semmi köze sincsen az 502, 504-hez. Sietségében más formátumban tette fel a jós a képet. Bár gondolom azért sietett mert éppen elérhető volt a fórum :D:D
    A pénzügyi dolgok nem a pletyis témái közé tartoznak így erre nem reagálok, de véleményem van róla...:p

GA-BI-O-Farm, peter1022 és Swartsch kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Nem pénzről írtam... Csak a pénz nélkül játszó játékosok érdekében tettem fel egy kérdést;)

GA-BI-O-Farm és peter1022 kedveli ezt.
  18. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Másfél naponta ad 1 szuper dolgot számunkra majd a paszulyágacskája, amit elnyerhetünk.
    Tapasztalattal is gazdagodhatunk mindenhol, és ez a növényeinknek is jót fog tenni.

Quetzal lesz, bizony. :)

Gondoltam nem kell még több pára és forróság, van nekünk is elég belőle, pláne ezen a héten... :)

upload_2024-8-14_9-58-6.png

maszilva, Kincső52, peter1022 és 6 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia!
    Ha most a pletyisben lennék azt írnám erre, hogy számítottam az elutasító válaszra.
    A pletyi pedig az lenne, hogy "beládázzák" a dekorokat és ilyen-olyan akcióban esélyt kapunk a megszerzésükre.

peter1022 és Swartsch kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Szerencsére a pletyisben vagyunk;) Érdekes lenne beládázva látni;) Bár válogatásban is el tudnám képzelni;)

peter1022 kedveli ezt.