Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Igen, én is valami ilyesmire gondoltam, csak nem volt időm keresgetni hozzá linket, de köszönöm, hogy Te megtetted :D:inlove:

2. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Halloweeni kalendárium?

Puzzle minijáték?

Hétvégi küldetések? (ahogy nézem 1 hétvége kimarad, október 11)

Teliholdas állat tenyésztés? (horrorparadicsom, trutyiszörny, esetleg trolofánt?)

Gyógynövényes event (tavaly októberit linkelem)

Őszintén fogalmam sincs, talán profik a magasban event?

A nagy lakoma event

peter1022, alex0824, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

peter1022, Swartsch és alex0824 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

peter1022 kedveli ezt.
  5. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

De csak azért, mert gyűjtő vagy. :)
    Egyébként semmi haszna.
    Szerintem senki, aki nullázik, nem fogja figyelni ezt a felhőt. Learatja az összest egyszerre, aztán nekilát.

rezsder, zsoxxya, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  6. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Én már nem bízok abban hogy egyszer nem fogják magukat és szüntetik meg a nullázást egyik napról a másikra. Onnantól kezdve meg értékesek lesznek ezek a felhők főleg hogy elég nagy pajtaértékű állatokra hat, de meglátjuk mit gondolnak ott fent a központban.

inanna11, peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Igazad van...;)
    Én akkor nullázok mikor véletlenül learatom a virágfestéseket:pxDxDxD akkor is csak a ható idő tizedében:D
    Megszüntetni nem fogják... csak megnehezítik a piccoló szerzését;)

koricsabi és peter1022 kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Senki +1...
    Ha készülök a nullázásra, akkor én figyelek minden ilyen terménybónuszos felhőre és dekorra.

vihence, rezsder, Arrah és 6 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia Toma! Senki +2 , mert én is figyelni fogok rá :)

vihence, tyutyika2005, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  10. Sagittarius69

Hogyan szüntetik meg?
    Ők láttak benne pénzt, ők hozták be.
    Még eventnyeremény is volt nemrég a virágfestés.
    Betesznek majd felröppenőgyűjtős eventeket, sorban hozzák majd a piacképes eventnövényes feladatokat és azon lesznek, hogy elhasználjuk őket, de csak azért, hogy jobban fogyjanak, ha esetleg hozzájuk lehet jutni.
    Tegyék be a levéltáncokat a hó végén, 2 garnitúrát kapásból elnyomnék.
    Tegyék megérőssé a nublonozást, szintén használnánk őket.

peter1022 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

Szia!
    Ha a gazdasági racionalitásból indulunk ki, akkor semmi olyat nem fognak tenni, ami a legjobban fizető réteg számára elfogadhatatlan lenne. Azaz nem valószínű, hogy bármit is megszüntetnének vagy elvennének a játékosoktól. Ha szem előtt tartják a játék hosszú távú érdekeit, akkor valahogy hozzányúlnak, de nagyon finoman, és azt a látszatot keltve, hogy adnak valamit.

vihence, zsoxxya, anci0915 és 5 más kedveli ezt.
  12. Sagittarius69

Tőled ezt el is várom. :)
    Én viszont azt szoktam nézni, hogy az aktuális, új állat óljai ott legyenek a színesek és azok között, amik éppen esetleg kellenek, de ékszerteknős és mantarája annyi van, hogy nem jönne számításba.
    Ráadásul ez a felhősor nagyon nem az, amit vártam és az sem előnye, hogy rendkívül drága, ahhoz képest, amit nyújt.

peter1022, alex0824 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

Egyetértek. Nullázáskor ez csak csepp a tengerben. Ez tényleg annak hasznos, aki folyamatosan termeli az állatokat, mert vagy nem tud, vagy nem akar nullázni. Bár az a 32 órás érésidő... Más szóval azoktól szeretnének pénzt beszedni ezzel, akik úgy érzik, a nullperc miatt le vannak maradva...
    Még nem döntöttem véglegesen, de azt hiszem, nem fogom megvenni én sem. Ráadásul az ékszerteknős nem is játszik a hangajuh-féle társaság mellett. Annyi szól mellette, hogy a legértékesebb hüllő, de ha van 10 ezer db, az 100 milliós pajtaérték, évekig elég a kategóriánkénti beadásokhoz. No de legalább nem szagos mügét eszik ez is, a Baháról kell neki kaja. (Finnyás a lelkem, neki a tengerentúli kaja kell. Én meg hozassam hajóval vagy repülővel, elpöfögtetve kismillió liter üzemanyagot.)

vihence, zsoxxya, koricsabi és 8 más kedveli ezt.
  14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

És akkor még nem is beszéltünk az ezzel járó környezetszennyezésről!
    Na most már így nekem sem kell ez a felhő!
    xD

vihence, koricsabi, nagymami2 és 6 más kedveli ezt.
  15. Sagittarius69

Téged szoktalak olvasni, jókat írsz, így azt hiszem, nem fogod te sem megvenni, hiszen nagyon megnézed, hogy mi éri meg vagy inkább te is azt nézed, hogy mi az, ami segítségedre lesz később és emiatt kihagyhatatlan.
    Számomra ez a felhősor csak ott lenne a többi között, nem is tudnám hogy egyáltalán van, ahogy a többi ilyet sem, pedig van tigrises, vöröspandás felhő és sok más egyéb állatos is.
    Viszont az idejük sehogy sincs összhangban egy 10 órás gyepek urával vagy virágfestéssel és nekem az egyáltalán nem játék, ha úgy nullázok, hogy most két órán át nyomom, amiben legyen papagáj, elefánt vagy pók vagy bármi, aztán váltsak a vöröspandára és a fókára, de vigyázzak, mert egy óra múlva arassam le hozzájuk a guavás felhősort.
    Ez nálam kizárt.
    Régen én is gyűjtő voltam, de vagy 5-6 éve már csak azt nézem, hogy nekem és a játékomnak mi a hasznos és nem számít a gyűjtés vagy a bp haszna.
    Sőt, ha olyat tesznek be, mint ez is, örülök neki, hogy nem kell megvennem, örülök annak, hogy nem nekem szánták.
    Van már így is annyi fölösleges felhőm, hogy nem kell még több semmit sem érő kolonc.
    Pedig aztán lehet, hogy jó lenne az a plusz egy teknős, de míg nincs, megelégszem azzal, ami van.

Utoljára szerkesztett: 20.9.24
    vihence, zsoxxya, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  16. peter1022

peter1022 Fórummogul

Csendesen is meg lehet szüntetni úgy, hogy többet nem lehet majd megnyerni hozzá a dekort. Én így csinálnám.

alex0824, Swartsch és gyuszti0000 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Horror – Filmes Éjszaka /
    Teliholdas tematikájú építkezős event

[​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Az eventben nyerhető dekorok:

[​IMG] [​IMG][​IMG]

Mozirajongó vagy? Akkor itt az ideje, hogy egy kísérteties moziélményt teremts szellemeiddel és kísérteteiddel, és vigyél el egy kis filmvarázslatot a telihold világába!

Hozz létre egy csodálatos drive-in moziélményt! Válassz egy helyet, és szállítsd le a kezdéshez szükséges tárgyakat.
    Ahogy az egyes helyszínek sávja megtelik, filmes jutalmakat kapsz!
    Lépésről lépésre építsd fel félelmetes épületeidet, hogy befejezd az eseményt!

Azt hiszem hasonló eventünk volt már itt

Utoljára szerkesztett: 21.9.24
    PZoli64, alex0824, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

1. De jó lenne, ha ezek a szép dekorok kihelyezhetők lennének a kúrába jó tp-vel. Ébren álmodozom :)
    [​IMG][​IMG][​IMG]

2. Merilin kedves! Az eventkosarak rémnövényeket is tartalmaznak. Ezek beadandók lesznek?
    3. Az event a rémes területeken fog zajlani?

Utoljára szerkesztett: 21.9.24
    PZoli64, alex0824, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Szia!

Ha a játékmester azt akarj, hogy közelebbinek érezzük a 300. szintet...
    Oda is kell jó tp-s dekor;)

alex0824, peter1022 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. jucus100

jucus100 Rutinos

Szia Toma !
    Bocsi , hogy zavarlak, de megtudnád írni, hogy hol találom a + 1 állatot adó felhősorok leírását.
    Előre is köszönöm :)
    Jucus

alex0824, -BombadilToma- és peter1022 kedveli ezt.