Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 31.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Értem már, a rémnaptárt fogjuk kicsit késve nyitogatni :) Érdekes hogy ennyire elhúzódik, de végül is jó lesz úgyis:inlove:

HéricsBáró, Swartsch, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Október a későn érkező dolgok hónapja lesz:D

3. -gyöngy-581

Remélem az eventnaptár tervezete nem késik meg, és ma már olvashatjuk is, nagyon kíváncsi vagyok már rá :), szívesen olvasnám :)

HéricsBáró, Swartsch és SnéDóri kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ennek a naptárnak nincs köze a MÁV-hoz, tehát pont a szokásos időben érkezik, mint máskor. Most is október második felében nyitogathatjuk, ahogy Merilin írta. Azaz Okt 14. - nov 01.
    :D

vihence, HéricsBáró, Swartsch és 7 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

xDxDxD Majd ha ideér biztosak lehetünk benne;)
    Tudod ez csak pletyka... bármi változhat... Még az ismertető megjelenése után is:oops:
    De nem zavar... 8) Játszani jó:inlove:

6. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Varázsló - tanoncok!

Benéztem kicsit a ritkán látható területünkre ha már épp nyitva van, mert odacsalogatott sok kis villódzó fénypont mozgása... :inlove:

Szerencsére egerek nem szaladgálnak ott, mert annyi különféle tündéribbnél tündéribb cica járőrőzik a területeken :inlove::inlove:, hogy esélyük sem lenne ellenük... :D :music::music:

Látni lehet még valami újnak tűnőt is a földeken, és talán mintha egy csemete is feltűnt volna a láthatáron... ;););)

vihence, PZoli64, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Köszönjük szépen, készülni fogunk rá :)
    PS: Az új fásszárú eventnyeremény lesz, vagy csak úgy bekerül Jack boltjába, esetleg a titokcsemeték sora bővül vele??
    Feladatsor is érkezik mellé a főtérre?

Utoljára szerkesztett: 27.9.24
    HéricsBáró, Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Hm hm... csak nem macskatündért fogunk tenyészteni?:eek: Bár az túl szép lenne:inlove:

CoraQueen kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Merilin a jóslatában három fajta állatot említ. Miért pont a macskatündért tenyésztenénk? Igaz, hogy az egyik állat farmos és már tenyészthető, de a másik is rémes...
    Én minden messzemenő következtetéssel megvárom az októberi eventnaptárt, abból talán okosabban leszünk :)8):D

HéricsBáró és Swartsch kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Ha jól rémlik a pletyka topikban vagyunk:music: S bármi ami itt leíródik nem kell hogy kötelezően megvalósuljon...;) mert Pletyka...:inlove:
    Az eventnaptár és az ismertető is módosulhat utólag... én még abból sem vonnék már le messze menő következtetést;):oops:

farmerSS kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A jóslatban ez szerepel:
    Szerintem ebből Holdfény következtetése logikus. Aztán persze meglátjuk, nem lát(unk)-e bele többet a szövegbe, mint amennyi benne van.

vihence, PZoli64, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  12. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

Jó is lenne.
    Aztán hátha ideiglenesen piacképessé teszik őket.
    Különben megint menne a panaszkodás.

vihence, farmerSS és -BombadilToma- kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia Toma!
    Köszi én úgy látszik efölött a különféle szó fölött elsiklottam. No, nem mintha ez bármit is változtatna, de majd kiderül.
    Szia!
    A rémtermények soha sem voltak piacképesek és ez remélem nem is változik meg a közeljövőben.
    De egy rémtenyésztésnek tudnék örülni, bár kétlem, hogy itt erről lenne szó. De természetesen nem zárom ki a lehetőségét.

14. Merilin

Sziasztok!

Ismétlés is lehet a tudás anyukája... ;)

HéricsBáró, aida2330, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Logikusan tovább gondolva... színes macskatündérek... új növény... és új fa...:music: De simán benne van piros rémbogár és tündér macska ól is...;)

16. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Swartsch, -gyöngy-581 és Kuzdern kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Kedves Merilin :)
    V, T, V, E?
    Ismétlek, de most ez hirtelen nem jut az eszembe mit takarhatnak ezek a betűk:cry:xD:cry: A tenyésztéssel lesz kapcsolatos, ebben már szinte biztos vagyok, de semmi másban vagyok biztos.
    A tenyészállatok nevének kezdőbetűi?

HéricsBáró és Swartsch kedveli ezt.
  18. Merilin

Sziasztok!

Aham
    Ez most nem rövidítés... az első kettőre kellene picit jobban odafigyelni... az utolsó kettő úgyis olyan új lesz, mint a borjúnak az újkapu... :D

19. -gyöngy-581

Vagyis villódzó és tündéri :inlove::D:inlove: + borjú és újkapu Köszönjük szépen:inlove:

vihence, HéricsBáró, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  20. pöttyzorka

pöttyzorka Junior szaki

Szia Merilin! Csak nem a szentek között kell keresni azt az állatot?