Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. feki13

feki13 Fórumgróf

Félve reagálok erre , mert tudjuk mindenki pajtája telis tele mindennel ;) Mivel ez alapból a telholdas, szerintem azért sokaknak fejtörőt okozna egy dupla tenyésztés, nem hogy itt...Beszerezhető minden, de valljuk be nem úgy mint a farmon, hogy a kosárból piacból beszerzem. Durva, hogy ráépítenek egy teljes hónapot erre, felemelik a követelményt 100. szintre kb és a fél játékos réteget kiemelik az egészből :eek:
    Új szelek fújnak :(

Engem mondjuk az a 3 hétvégi összefüggő event érdekelne, tetszett a tollas macska verzió. Erről volt már szó korábban?

Apropó! Mi lesz az a tartalmi bővítés a teliholdasra? :eek:

peter1022, vihence és Cyklámen58 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

tartalmi bővítés.. növény és fa... ez szinte biztos... s talán állat is... de ebben nem vagyok biztos...

még elég sok idő van a felkészülésre... :D:music:
    én simán etetem az állatokat szupertáppal a horrorkertben- pláne akkor ha elég sok állatot ad az ól a bónuszoknak :pköszönhetően:music:
    nekem tetszenek ezek a szelek.... szívesen találkoznék a szelek öregannyával is8) de tudom, hogy aki most kezdte a játékot annak meredek lehet ez a tempó;)

Kérdés, hogy 1 vagy 2 állat jön a kupiba újdonságként:music: mert az még mindig nem biztos.... így érdemes a dupla tenyésztésre készülni....8)
    Ha szükséged van horror ólra.... fára... jön a cserenap csak írnod kell a listát;)

peter1022, varga1234 és feki13 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Korábban nem volt róla szó, Merilin csak érintette.
    De itt van a német jós ma berakott képsora, bár ettől nem leszünk túl sokkal okosabbak:

Hétvégi küldetések... megint?

Takarítóboszorkány I-III

Ideje az őszi nagytakarításnak! Ezen a furcsa helyen, a Telihold Világon Baba Mau többet kap, mint amennyit megalkudott ebben a hétvégi küldetéssorozatban. Játssz most az első részt!

És van még pár kép,

[​IMG] [​IMG]

ami nélkül nem működne:

[​IMG] forrás

Utoljára szerkesztett: 30.9.24
  4. -gyöngy-581

Sziasztok!
    A cseh jós adta közre ezt a jóslatot.
    Nem túl éles kép, de jobb nem is lehetett volna ;)

[​IMG] [​IMG]
    ====================================

És valami, ami már

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] forrás

Véleményem szerint ez egy tündérpálca és egy talán villanykörte? (ebben nem vagyok teljesen biztos, de el tudom képzelni, hogy a 2. neon terményesünk a rémesen lenne?), esetleg még az árnyfénykörte is lehet, csak elfogyott a festék menetközben :)

HéricsBáró, Hahacska, vihence és 5 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Érdekes felvetés most már kezdem érteni amit Merilin írt nekem, de ez az egész annyira szokatlan volt/meg még most is az, hogy én eljátszottam a hitetlen Tamás történetét és máig is nehezen hiszem el :(

Swartsch, HéricsBáró, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Jéé! A teszlek süveg a Potterből!
    :D
    Meg egy morcos pitypang, valami fénylő fajta fészkes fenne gombával.
    Mondanám, hogy az egyik matrica képén a farmos McGalagony professzor sétál ki Hagrid kunyhójából, ha már van farmos teszlek süveg is. Viszont ez így eszembe juttatta azt a a sajnálatos tényt, hogy pár napja hunyt el Maggie Smith, aki McGalagony professzort alakította a Harry Potterben.
    :(

Swartsch, HéricsBáró, Bátyus és 5 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Imádom azt a regénysorozatot :D, örülök neki, hogy találkozom újra velük itt a játékban is.
    [​IMG] ezt a növényt viszont már ültettük, eventnövényként csak nem jut az eszembe, hogy melyik eventben szerepelt :(
    Valamilyen oroszlán volt

Swartsch, HéricsBáró, vihence és 2 más kedveli ezt.
  8. alex0824

A gomba is ismerős, de nem jut eszembe a farmos neve. Fészek gomba, de itt valami pohár, vagy kehely, csupor, bögre, csésze, dunsztos üveg, vagy mi volt a neve.

Swartsch, Sali~*.*, zsoxxya és 4 más kedveli ezt.
  9. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

10. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Újabb kép a 3 részes gazdaköri küldetésről, nekem tetszik, nézzétek meg Ti is:
    [​IMG] forrás

peter1022, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

örülök, hogy már elsőre sikerült értelmezni merilin jóslatát:music:
    tetszik a dupla tenyésztés:inlove:

úgy tűnik 3 remélhetőleg jó dekorunk lesz;)

peter1022 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szépnek szépek, de hogy jónak tűnjön én enyhe túlzásnak érzem, hiszen a képből nem derül ki sajnos semmi más, mint hogy kiváló grafikus készítette.
    Bár remélni mindig lehet, hiszen a reményhal...
    Én például abban reménykedem, hogy végre a kúriába is kitehetőeket kapjunk!

peter1022, GA-BI-O-Farm, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

A kúriában is csak akkor lesz helyük, ha a már meglévőket túlszárnyalják...8)
    A dekorok szépsége már rég nem fontos a farmon...;) Legalább is nekem...:) a káoszban meg kb mindegy milyen... mert úgy sem látszik a legtöbb:music:
    mivel felhőt nem látni... így talán értékesek lesznek a dekorok... ha pedig nem... akkor lazán kihagyható event következik...;)
    Ezekkel a kép pletykákkal az a baj... max lélegeztető gépen... :oops: tartják a topikokat...o_O
    készülni nem kell az eventre... 8) Ennyi erővel jöhetne villámcsapásként is...
    legalább lenne némi izgalom...:D
    A reményhal hassal felfelé is tud úszni egy darabig...:oops:

peter1022 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Talán írd meg a BP-nek a véleményedet róla.
    Én ezután is hozni fogom a képes pletyiket, sajnálom, ha neked nem tetszik, mert sok játékos várja és szívesen olvassa és nézegeti is.

PS: Készülni az eventekre úgy sem lehet, arra ott van a pajta és a piac végső esetben. A hivatalos 24 órával előbb jelenik meg, mint az event.
    Természetesen a tenyésztés kivétel lehet ebben a témában, hiszen ott nagy mennyiségekről lehet esetleg szó.

Utoljára szerkesztett: 1.10.24
    peter1022, Crispello, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

no pletyka....

kíváncsian várom, mikor terelhetjük be az új tenyész állat jelölteket a kupiba...8)
    lassan már jó lenne képeket látni róluk8)
    hopsz... még a hamarosan érkező növényről és fáról sem érkezett:music:
    pedig itt a kinézetük fontosabb mint a nevük:D vagy a tulajdonságuk:p

peter1022 kedveli ezt.
  16. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Hali!

Holnap kiderül minden a játékok a kriptából eventről és az új tartalmi bővítésről is így én már ezekről nem várok pletyit, csütörtökön meg jön a hétvégi küldetéses ismertetője, szóval lesz miről beszélni.

Bízom ebben a hónapban a jó felhőkben, ha már ilyen jó event felhővel kezdtek remélem nem hagyják abba eme jó indítást. :D

Az új titokállatról is jöhetne, a vásárolható felhőről és az új tojásról némi infómorzsa, remélem merilin fog róluk szólni 1-2 szót.

A teliholdas tenyésztéses gazdaköri küldetésekre vagyok még kíváncsi, főleg hogy csak 1 nap szerepel a naptárban, szóval 1 napunk lesz megcsinálni, vagy állandó gazdaköriként jön be, mint a juhos?

Szóval van miről pletyizni, csak legyen hozzá alapanyag aki szolgáltatja. :)

peter1022 kedveli ezt.
  17. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Nem azért, de néha kicsit furán érzem itt magam, nem tudom van-e személyes ismeretség köztetek, nem tudom elmagyarázni, hogy mire gondolok, úgyhogy végül is mindegy...
    Szóval szerintem speciel jó, hogy jönnek képek, persze jobb lenne a dekorok tulajdonságát tudni, de ha nincs róla infó, akkor legalább lehet reménykedni, hogy jó lesz a tp vadászoknak.
    Meg én is reménykedem, hogy én is beférek ide, ha időnként valami kikívánkozik belőlem.
    Szóval tenyésztések a teliholdon? És egyszerre kettő? Ez érdekesen hangzik, és különösen, mert még nem volt ilyen. Amúgy nekem sok olvasás után valamiért az az érzésem, hogy esetleg nem tenyésztünk, hanem event nyeremény lesz két rózsaszín ól? De szóljatok, ha ez marhaság.

peter1022, Swartsch, -Holdfeny-. és 3 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia!
    Ezek a küldetések állandóak lesznek, akkor csinálod meg amikor neked jól esik. Remélem ez most sem változik meg.

peter1022, Sali~*.*, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia!
    Nincs személyes ismeretség közöttünk semmilyen formában.
    Nem gondoltáll butaságot, én sem hittem benne, de aztán meggyőztem magamat, hogy tényleg valóság lesz/lett. Úgy hogy készüljél rá, állatokkal, terményekkel.
    Írjál csak bátran, elférsz közöttünk :D Várjuk az írásaidat, kérdéseidet, ha lesznek.

20. alex0824

Ráadásul teliholdas tenyésztésről beszélünk, ami azért annyira nem mozgatja a játékban a haladást.
    Ha nem lenne sem omlana senkinek össze a farmja.
    Pajta értékük nem nagy, hogy a TOP-ra készüljön ezekkel a játékos! Eladhatatlanok! Amire használhatóak, az ólak építése, esetleg évente 1-2 gazdaköri alamizsnáért(talán), szupertáp és bájitalok elhasználása és teliholdas állatok nullázásának lehetősége ezekért, amik plusz ültetést, termelést, hozzávalókat igényelnek.
    :)

peter1022, Sali~*.*, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.