Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. állatvilág61

állatvilág61 Utánpótlás-írogató

Szia Merilin!

A gyógynövényes eventnél honnan fog érkezni a felröppenő?

peter1022 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt a választ átviszem a helyére, mert a piacosban nincsenek pletyik.
    Sajnos a gyógynövényes eventről sincsen semmi hír. A jósok hallgatnak, lehet, hogy még korainak tartják vagy a BP nem ad róla infót, nem tudom.
    Sajnos még a területről sem derült ki semmi sem, nem hogy a felröppenőkről.

Talán Merilin, ha erre jár ad némi hírmorzsát róla :D:inlove::D

Ez az egyetlen képmorzsa amit külhonban találtam:

De hogy ez mihez tartozik, melyik eventhez azt sajnos nem tudom :music::eek:

HéricsBáró, alex0824, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Rémes ez a tökfej:music: A következő event főszereplője lesz...
    Reméljük rémesen jó felhőt is hoz;)

alex0824 és peter1022 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Képek a tenyésztő eventről:

PS: tenyésszünk emlősöket, teliholdas macskatündért és szentjanit .
    [​IMG][​IMG][​IMG] (új színű kitűző?)

[​IMG] (forrás)

(amint többet tudok meg azonnal jelentkezem és idehozom ebbe a posztba, ez a pletyi még nagyon friss)

Merilin kedves a pletyi itt három fajta kitűzőről szól. Elképzelhetőnek tartod, hogy a teliholdas állatok is külön kategóriát kapjanak? (emlősök, ízelt lábúak stb?)

A kosár mellett zombijuh és trutyiszörny is van. Ehhez jöhet hozzá bármilyen farmos, vagy bahás állat ami az emlősök kategórijába tartozik?​

Utoljára szerkesztett: 5.10.24
  5. -Holdfeny-.

3 fajta rém jelvény lesz:music: Szuper:inlove:

alex0824 és peter1022 kedveli ezt.
  6. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Szia!

A kosár melletti zombijuh és trutyiszörny az egy teliholdas ólbevételi bónusz (ami +3-at ad, a megszokott +2 helyett, ezzel csábítva vásárlásra a játékosokat). (képet csatolom)

upload_2024-10-5_18-16-6.png

Ahogy elnézem a kosár tartalma ezek mellett egy piros macskatündérlak és egy piros sötétlő szentjánosbogár rejteke.

A harmadik jelvényre kíváncsi vagyok hogy mi lesz, remélem nem zombijuh, az kb 15 db van a pajtámban, a macskatündér és sötétlő pedig úgy 200-200 db, szóval egyelőre esélytelen a tenyésztéses event, meglátjuk mennyi kell hozzá.

7. -Holdfeny-.

Gyanítom azonnal induló bónusz lesz...:music: De azért még tetszetős;)

alex0824, peter1022 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia!
    Köszi ez most nem esett le :), de már koppant és nagyot szólt :D

9. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia,
    a narancs kitűző az a teliholdas volt a kezdetekkor - vagyis, amikor a zombijuhot tenyésztésre foghattuk. Itt inkább a sárga a kérdés:)Gyöngy korábbi hsz-e a zombis tenyésztés idejéről.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...mos-pletykapartija.22406/page-90#post-1282598

10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A narancs lehet már a teliholdas emlősöké, a sárga meg a teliholdas ízeltlábúaké. A rózsaszín, ami még nincs, az meg a teliholdas puhatestűeké (trutyiszörny, tintahal), a neon zöld, ami szintén nincs, az meg a növényállatok kategória( horrorparadicsom).
    :D

11. -gyöngy-581

Pontosan így értettem a kategória bővülését ahogy Te zölden leírtad, mert attól tartok egy rémállom veszi kezdetét a tenyésztésben is.
    Szia!
    Igen igazad van én a sárga színű kitűzőn akadtam fent, mert ilyent még a tenyésztések kategóriájánál eddig nem láttam és nem tudom, milyen állatfajtát takar? Ezért kérdeztem rá a zombijuhra és a trutyira is, de elképzelhetőnek tartom az rémes ízeltlábúakat is, mint kategóriának. Emlősnek pedig a zombijuhot a rémesek közül.
    Vagy pedig az emlősöket a farmosak/bahásak között kellene majd keresnünk.

12. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Szerintem túlgondolod. Ott a válasz a pletyijeid között:) Nem tenyészthetünk olyat, amit még nem vontak be a tenyésztésbe;)

alex0824, GA-BI-O-Farm, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Nem tudom, de mit gondolok túl?
    A zombi már tenyészthető, esetleg emlős lehet az ízeltlábúak is tenyészthetőek: macskatündér és szentjani.
    A többi pedig esetleg majd egyszer fog befutni.. ha a BP is úgy akarja. Tenyésztést természetesen oda amiből még nincsen én sem várok, de beadandó ettől még lehet/nének :)

Ezért szeretném tudni, mit takar a sárga kokárda?

14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Igazad van, megkevertem saját magamxD A macskatündérnél eszembe sem jutott, hogy ízeltlábú:cry:xD

alex0824, GA-BI-O-Farm, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Számomra ő egy pillangó aminek ilyen fura nevet adtak a játékban :)
    Szóval az én godolataim arra kanyarognak, hogy a sárga kitűző vagy a macskatündért takarja és a szentjanit, vagy az ízeltlábú kategóriát (és, ha kategóriát jelöl akkor lesz folytatása is a többi kategóriánál egyszer majd)

PS: aztán az is lehet, hogy mégis csak neked van igazad és a macskatündér nem ízeltlábú, hanem valami egyéb, és a sárga simán a szentjanit takarja.. A narancs pedig a zombijuhot...

A szerkesztést dőlt betűkkel írtam be, miután elgondolkodtam rajta :)

Utoljára szerkesztett: 5.10.24
  16. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Jó ez a pletyis topik, már ketten vagyunk bizonytalanokxD.Nekem bejön ez a pillangó teória - az én hibám, hogy nem látom se a macskát, se a tündért ízelt lábakkal. xDxDxD

alex0824, -gyöngy-581, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  17. kelleri

kelleri Fórummogul

Sziasztok Szerintem a sárga kategória az összes rémesbe termelt állatot jelenti.

alex0824, aida2330, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia! Szép vasárnapot :)

Tudod én így vagyok a csigával is, valahogy nem látom az ízeltlábait.... de lehet, hogy ez csak az én tompa képzelőerőmnek tudható be...xD:cry:xDxDxD:music:

HéricsBáró, peter1022, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Vajon hová igyekszik ez a róka?

[​IMG] forrás

Talán keresi a rémnaptárt? Vagy a tenyészterepet? Esetleg a gyógynövényes event szereplője lesz?​

20. -Holdfeny-.

Szia!

inkább úgy tűnik mindegyik rémség külön jelvényt kap:music:

peter1022, kelleri és alex0824 kedveli ezt.