Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Lassan már a top eventről is lehetne hír:music: Bár majd jön az ismertető is;)

jucus100 és imifiu kedveli ezt.
  2. imifiu

imifiu Aktív író

Mit nem adnék egy jó nyereményért!:music::D

juliannakoczkas és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

[​IMG]Ültesd el a „Fokváros” puzzle-fát, és szerencsével aratsd le az új agancsfát vagy a cédrus fejlesztéseit.
    Ültesd el az „Ishigaki” Tiki Puzzle Tree-t, és légy szerencsés az új Fishtail Palmhoz (halfarkú pálmához)

[​IMG] [​IMG] #

[​IMG] [​IMG][​IMG] #

4. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Sziasztok,

Súgnátok, hogy mit érdemes bepakolni a "kupiba" a következő tenyésztős eventre, kihasználva az 1 tápos tenyésztést?

5. -Holdfeny-.

Nyugalom... adhatsz érte sokat...:music:
    Sőt feltornázni is segíthetsz:p

juliannakoczkas és imifiu kedveli ezt.
  6. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

sziasztok!Olyan kèrdèsem lenne, hogy valahól lètezik olyan statisztika,hogy hàny orszàgbó, mennyi jàtèkos jàtszik a farmon ès abból àtlag,mennyi indúl a TOP versenyben? Illetve farmos területen fogunk jàtszani vagy eventes kis terület megnyillik?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Statisztika biztosan van... de nem kötik az orrunkra;)
    Sajnos minden jel arra utal, hogy az eventes területen fogunk játszani...:music:

8. -gyöngy-581

Szia!
    TOP-os eventek

Pajtából bedobálós

>>Őszi fesztivál + TOP 3000 <<
    2023. november (moderátorok nem indulhattak)

>>Szüreti fesztivál + TOP 3000 << 2022. november (2022. Ősz, moderátorok nem indulhattak)

>>Őszi fesztivál + TOP 3000 << 2022. január (előző évi esemény halasztása, moderátorok nem indulhattak) forrás eventismertetők

Az utóbbi időben minden TOP az eventesen játszódott. Miért változtatnának most rajta?
    Ez már készen van, kidolgozott és talán kiforrott is.

A másik kérdésed a nemzetek szerinti megoszlás volt. Valamelyik csevegőben, talán a tavalyiban volt ilyen, de én nem jegyzeteltem ki. Olvasd légy szíves el a csevegők verseny utáni részeit, meg fogod találni az indulók számát és megoszlását is. ( a linkeken amiket hoztam el tudod érni a csevegőket is).

Más
    és egy kis pletyi, gondolom a kép a jövő heti Malac buli eventhez tartozik:
    [​IMG] #

Utoljára szerkesztett: 17.11.24
  9. -Holdfeny-.

Sajnos csak a Top ba bejutott gazdák nemzetisége van listázva... a kiesőké nincs.... Pedig a kérdés ara irányult... arra is irányult.... s honnan mennyien játszanak....

10. -gyöngy-581

Hol irányul bár merre is?

"lètezik olyan statisztika,hogy hàny orszàgbó, mennyi jàtèkos jàtszik a farmon ès abból àtlag,mennyi indúl a TOP versenyben?"

Erre maximum te vagy kíváncsi, én nem, és a kérdező kap választ, ha kikeresi magának.

11. -Holdfeny-.

A válaszodban is ott van....
    Az indulók aránya a kérdés... nem a bejutottaké;)

De mivel csak a bejutottak listája nyilvános.... a többi titok marad...

12. -gyöngy-581

Vagyis a kérdező arra is kíváncsi ki az aki csak úgy heccből bedobott egy salátát? Csak tudnám, hogy ez miért fontos?

A TOP az év legnagyobb eventje. Aki elindul annak jobbnak kell lennie , mint az utána következők. Ha jobb akkor listán van, ha nem tud, mert rosszul mérte fel a pajtáját, akkor kiesik a listából, de ez az ő felelőssége szerintem.
    Hogy őszinte legyek én az elsőkre sem emlékszem, sőt arra sem, hogy én mennyit dobtam be. Azt tudom hogy a 100-on belül voltam, mint általában, de ennél több nem igazán izgat. Játszottam egy jót egy jó eventtel és ennyi volt. :D

Arra viszont kíváncsi leszek, hogy az idén is 3000 lesz-e vagy csökkentik a létszámot, de erről majd jön talán valamilyen pletyi, vagy elolvassuk a hivatalost.

HéricsBáró és juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Leszűrtem a kérdést. :D Országonként hányan indulnak a TOP versenyen. Szerintem erről még pontos számok is vannak. Majd utána Toma kiszámolja az átlagot. :D :)

14. -gyöngy-581

Kb ezt szűrtem le én is, csak én nem várom, hogy bárki számoljon.
    Azt hiszem ez nem befolyásol semmit sem. Nyilván a nagyobb játékoslétszámú országokból többen indulnak, a kisebb létszámúakból pedig kevesebben. És?

15. -Holdfeny-.

a 3000 esélyesebb... ez kedvezne a játékosoknak és azt sugallná sokan játszanak;)
    De az 500 izgalmasabb lenne...

16. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Köszönöm!!!!! Illetve akkor arra lennèk kivàncsi, hogy a föld nemzetisègei közűl kik akik szeretik ezt a jàtèkot ès mijen arànyban...mert úgye a nemzetek lakosainak szàma az olimpiàn se mindegy....Nem.mindegy hogy 10 USA beli vagy 10 San Marinó i jàtèkos van a TOP 100 ban...stbHa jó gondolom azèrt a Magyar egy elèg fanatikua közössèg!☝️

juliannakoczkas és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Nagyon szívesen :)
    Erről is van a BP-nek statisztikája, de azt szerintem nem kötik a mi orrunkra, szóval nem nyilvános. Soha sem fogjuk megtudni.

18. -Holdfeny-.

Szia!

Érdekes kérdés... De úgy tűnik csak ismételni lehet amit már az első ilyen kérdésre írtam...:music:
    Még az aktív farmok számát sem látjuk... a nemzetiségekre bontás/ országra bontás meg gondolom üzleti titok;)

19. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Hát nekem annyira nem jött össze annyi pajtaérték amennyit szerettem volna így nagyeséllyel kimarad a top..

20. -Holdfeny-.

Még én is gondolkozom...:music: Egyenlőre csak a kupák képe van... az meg nem csábító....:wuerg: