Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

most is működni fog a rutin;)

peter1022 kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórumgróf

Sziasztok!

Volt-e már arról szó mi lesz a következő tenyésztős eventünk alanya?:music: Kihasználnám a drága jó 1 tápost és készülnék egy körrel előre, Merliiiiin kééérlek:inlove:

jólóbarát, peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Mintha bármit bepakolhatunk lenne a recept...:music: Persze simán lehet, hogy félre olvastam;)

peter1022 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos még nem volt róla szó, én sem tudom, de jó lenne, ha Merilin súgna róla valamit :)

***********************************************************************************************************

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] #

PZoli64, bota493, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  5. feki13

feki13 Fórumgróf

Akkor mantrázzuk be Merlint ide:p:music:

Apropó ramen, nagy vágyam egy igazi jót kóstolni, legjobb lenne egy "ichiraku" féle ramen :p Nem tudom mond-e valakinek valamit:p

peter1022, Sujini és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. GreekYogurt

GreekYogurt Törzsjátékos

Szia Merilin!

Ha esetleg erre jársz valamikor a mai nap folyamán akkor elszórhatnál pár morzsát azzal kapcsolatban, hogy mit lenne érdemes a szerelemkuckóba bekészíteni az 1 tápos tenyésztés alatt. ;)

7. -Holdfeny-.

peter1022 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Sziasztok!

Kandallótűz melletti történetek:

Brrr, hideg van kint! Gyűjts össze mindenkit magad körül, és tölts el néhány órát a kandalló előtt finom falatokkal és gyönyörű történetekkel ezen a szívmelengető eseményen!

Gyűjts össze mindenkit, és tölts időt a kandalló előtt, termessz édes eseménynövényeket, és gyűjts sütiket a malomban, és

[​IMG] [​IMG]

vigyed el a szükséges tárgyakat, hogy szívmelengető jutalmat kapj egy hangulatos játék keretében.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

És ami természetesen nem hiányozhat:

[​IMG] #

A növények és a felröpi mennyiségéből ítélve egy hétvégi gazdakörös event lehet, remélem nem tévedek benne. :)

Merilin is utalt erre az eseményre idézem: "A hétvégi gyertyagyújtások mellé különleges rövid időszakos feladatok is várnak bennünket majd..."
    Ebben tévedtem, a három hétvégés event
    a tenyésztő event lesz a német fórum szerint: Winter Wonderland I-III. (Tenyésztés / Adventi tenyészhétvége )

Utoljára szerkesztett: 29.11.24, 18:32
    maszilva, PZoli64, bota493 és 7 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Adventi naptár:

[​IMG][​IMG][​IMG]#

Kincső52, PZoli64, bota493 és 9 más kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Igaz, nem pletykát hozok, de nagyon merem remélni, hogy a szeretet ünnepére legalább nem halmoznak el bennünket eventekkel! nagyon sokan játszunk háziasszonyokként, ami ilyenkor nagyon igénybe vesz bennünket. Tekintettel lehetnének már ránk ha már a játék készítői amúgy sem játszanak a játékkal, ők nyugodtan ünnepelnek, hiszen többségében fiatalok! Mi meg együk meg kezünket-lábunkat, hogy itthon is és a játékban is teljesíteni tudjunk. Amúgy is ráférne mindenki pajtájára a töltögetés a TOP után.

^^Ayumi^^, papirocska, nagymami2 és 7 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Egész tűrhető karácsonyunk volt. Nem úgy rémlik, de vissza lehet lapozni azért. :)

Sali~*.*, Swartsch, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nagyon is egyetértek veled. Ünnepek alatt én se kandalló előtt se sehol nem szeretnék bekuckózni, eventekkel vacakolni.
    Ez az ünnep a családé, jó lenne, ha ezt figyelembe vennék.

papirocska, nagymami2, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Érdeklődnék... Karácsonyi tojásvásár? Felhő vásár várható?

Legyen/ lesz is! választási lehetőség... :inlove:
    Semmit sem kötelező csinálni;) Legyen event azoknak akik szeretnék csinálni;) Akik pedig Farmtalan karácsonyt csinálnának azoknak egyszerűen ki kell hagyi az eventet:music: Kételenség úgy tervezni, hogy minden játékosnak és a cégnek is jó legyen...8)

maszilva, vihence, .dina1. és 3 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Kincső52, Sali~*.*, peter1022 és 4 más kedveli ezt.
  15. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Varázsló - tanoncok!

A kis krampusz kicsit cudar hozzánk, jelenleg úgy látni, hogy kb. 3,5 napig tart beérni neki... :(
    600-as szorzót látok mellette... meg 150-et is. Negyed ezresbe fájhat nekünk...
    ----------------------------------------

Hétvégente látok valami kis szívecskéket... de mintha nem a szokásosak lennének.. xD;)

----------------------------------------

A hónap közepe felé látok ilyesmit:

upload_2024-11-30_8-23-37.png
    :music:

maszilva, Hahacska, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia kedves Merilin!

Szóval jó volt a megérzésem, hogy hétvégi eventek keretében kérnek tőlünk tenyésztés is. Csak felröppenőbeadást vagy színes állatokat is?
    A decemberi felhőnk pamacsai mandarinnal lesznek díszítve? Mit fog adni? A csíkot hízlalja vagy + ad valamit? Esetleg valami ácsolttal örvendeztet meg bennünket?
    Bízom benne, hogy a 600 fog a csíkra hatni és a 150 pedig valami egyébre, ha már ilyen sokat várunk majd rá :)

Sali~*.*, peter1022, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Gyöngy!
    Ezek a számok nem utalnak sem termés-, sem időbónuszra; vagyis szorzók lehetnek. Hatékonyságnövelő bónuszhoz (felröpi, trágyák) soknak tűnnek. Vagyis ha az a 150 másra hat, az csak a CSP lehet, azt pedig nem annyira várom... Szerintem valószínűbb, hogy mindkét szorzó a zöld csíkra hat; az egyik saját magára, a másik a többi dekorra vonatkozhat.

Kincső52, Sali~*.*, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia Toma!
    Igen elképzelhető, hogy igazad van és a 150% szint/szorzós lesz... Majd kiderül :) Bár én simán le tudom képzelni, hogy például a növények tp-jére hat ennyivel, de írhattam volna az ólakat, vagy a fákat is.
    Valóban nem várom annyira én sem, hogy csp-re legyen hatással :)

Sali~*.*, PZoli64, peter1022 és 4 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Csp-re ható pénzért?xDxDxD A játék mester lehet április elsejére szánta akkor:p

600*szint + 150% mindenre vagy dekorokra...8) lenne az optimális... + valami jó láda... ha már ritkán érik;)

peter1022 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  20. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Teljesen másfajta szívecskék vannak az idézőkönyvemben, mint ami a szívecskés ház körül szokott lenni... mézes-mázosak :D
    El lehet ültetni. ;)

-------------------------

Nem felhőn érkezik hozzánk... inkább mintha az úszást preferálná... ;) (nem mosom össze a két dolgot :) )
    Szóval szerintetek a mandarin mivel képzelhető el pl.?

maszilva, peter1022, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.