Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. maggi75

maggi75 Utánpótlás-írogató

Szia!azt esetleg lehet tudni,hogy ezekböl a titokfákból még mik fejlődhetnek ki? csak mert volt pár év kihagyásom a játékban,két hónapja kezdtem újra és kb szeretném tudni,mennyi farm aranyat vegyek!Köszönöm ha válaszolsz!

barbi021951, peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos nem tudom, ez itt csak pltyka nem hivatalos hír. De, ha kivárod amíg a hivatalos ismertető megjelenik, (ha minden igaz 8.-án) akkor ott lesz részletes ismertető amiben szerepelni fognak a nyitható fák listája is :)
    Sok új fát kívánok :)
    Sok sikert a fákhoz :)

Kuzdern és peter1022 kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha az eddigi tendencia folytatódik (és miért ne folytatódna...), akkor utoljára fejlődik ki a jegenyefenyő és a molyhos tölgy XL, XXL. Lesz benne az új fa, és a fagyal kap XL és XXL fejlesztéseket. Lesz még benne mocsárciprus, kentucky kávéfa, vadkörte XL és XXL, valamint cédrus XL és XXL.
    Ugyanez a Bahán: utoljára fejlődik ki az akiszilvafa és a kokiafa XL, XXL. Lesz benne az új fa, és a longán kap XL és XXL fejlesztéseket. Lesz még benne marulafa, halfarokpálma, sivatagi nyárfa XL és XXL, valamint kenyérgyümölcsfa XL és XXL.

zagimichna, PaySkin, Synodendron és 6 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kíváncsian várom milyen vásárolható felhőt hoz nekünk a hó vége...:music:
    Bár előtte jönnek a szülinapi meglepetések! Remélem értékes, valóban hosszú ideig értékálló dolgot kapunk;):inlove:
    Lassan csurran cseppen egy két kép...8)

5. -gyöngy-581

Hamarosan:Öltözz melegen és fedezd fel az izgalmas jégbarlangot Rackóval! Várnak a fagyos jutalmak és a mulatság a Jég titkai eventen!

forrás: Hírlevél​

Sali~*.*, varga1234, tina07141983 és 10 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Lehet tudni valamit a születésnapi közösségi ajándékról ? Mit kapunk ?

A születésnapi kalendáriumban mi lesz a fő nyeremény ?
    A szülinapi eventben mi lesz az event mehanika ?
    Mi lesz a születésnapi házi kedvenc vásárban ? Mire fog hatni ?

A beadogatós eventbe mit kell beadogatni ?

7. -gyöngy-581

Szia!
    Jó lenne, a kérdésgyűjteményed, ha választ is kaphatnánk rá. De biztos te is láttad a pletyis topikok kihaltak, nincsenek pletykák a januári programokról.
    Remélem csak azért, mert a játékmester valami nagy-nagy meglepire készül.

8. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Varázsló - tanoncok!

Találtam az idézőkönyvemben egy érdekességet:

upload_2025-1-13_21-40-51.png

:)

maszilva, Kincső52, PZoli64 és 12 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia kedves Merilin :)

Köszönjük a képet.
    Nekem erről a párkereső játékok jutottak eszembe. (esetleg még a félkarú rabló)
    Talán a szülinapi buli része lesz?

10. -gyöngy-581

Titkok a jégben
    Öltözz fel melegen, és fedezz fel egy lenyűgöző jégbarlangot Wollebomm-mal. Jutalmak és szórakozás fagyízű méretekben vár rád!

Szállítsd be a folyamatjelző sávok kitöltéséhez szükséges tárgyakat, és fedezd fel a jégbarlang titkait! Használd az eseményelemeket a fő folyamatjelző sáv kitöltéséhez, és töltsd ki az oldalsávokat a bónusz jutalmakért.

Ne felejts el ellátogatni a jeges eseménytáblára! Világító moha csak ott nő.

Tervezz előre, mert ahogy kitöltöd az oldalsávokat, a fődíjak javulnak, ezért először ezeket kell teljesítened.

Tipp: Gyorsítsd fel rendezvénynövényeinek növekedését 20%-kal a a gyümölcsös palacsinta segítségével.

Megnyerhető dekorok:
    [​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG] #

PZoli64, peter1022, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

csiga tempójú event...:music:jöjjön...;)
    A többi területen majd csinálunk mást:music:

peter1022, Kuzdern és kmandy kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Mikor lesz ez a jégkorszakos fagyott hideg event ? :D:inlove:

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia kedves Merilin :)

Bár én erre a képre már tippeltem, de azért megpróbálom még egyszer.

Ha nem egy új minijáték lesz, akkor talán felröppenőket mutatja be a 24 órás tenyésztői event szükségletéből.
    Holnap eventismertető , csütörtökön pedig startol az event.

peter1022 és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Úristen .
    Pont tegnap terveztem el , hogy ki kéne próbálnom 100 farmon ezt a fajta eventet . :inlove:

Nem kell hozzá semmi , csak víz .:inlove:

Nem tudom , hogy készen állok hozzá . :D

Mik lesznek a nyeremények ? :inlove:

15. -gyöngy-581

A dekorok ott vannak a hsz-ben, de hogy mit fognak adni arról sajnos nem szól a pletyi.
    Nem érsz rá holnap dönteni? Elolvasod az ismertetőt aztán döntesz. Készülni úgy sem tudsz rá sehogy sem.

peter1022 és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Oksika , ez igaz .

Milyen láda van a baloldali beadogatós nyereményke közt ? Mit kell beadni ?

17. -gyöngy-581

Túl picik a ládák, nem látom meg...
    Létezik olyan láda aminek kérdőjel van az elején?
    Beadni mit kell? remélem nem egazt, mert akkor soha sem lesz készen, de elképzelhető (álmodozom), hogy valami rövidebbet kell oda betenni és a hosszabbat majd a fő haladási sávba.
    PS: viszont az eventkosárban csak egy fajta gaz van: a világító moha.
    Esetleg marad még a pajtából valami...:music::D

Utoljára szerkesztett: 14.1.25
  18. -Holdfeny-.

Abból kiindulva, hogy az utolsó pillanatban jönnek képek... Szerintem holnapi ismertetőben már látjuk őket...:music:

peter1022 és feki13 kedveli ezt.
  19. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

Megpróbáltam kinagyítani a képet különböző AI programokkal, az eredmény pedig:
    upload_2025-1-14_19-21-48.png
    Ha csak nem új ládát kapunk, akkor szerintem ez egy felszereléses láda XI:
    upload_2025-1-14_19-22-54.png
    A kicsit még mindig nehezen kivehető képen: (bal felül szupertáp, bal alul luxus bájital, és jobb oldal alul szupetrágya van).
    Más ilyen ládánk jelenleg nincs a játékban. A jobboldalt lévő zöld szupetrágya nagyon összeolvad a háttérzölddel, ezért nehezen kivehető, de nekem tisztán látszik, az a baj az AI program a luxus bájitalt bal oldalon nagyon elmosta de a színek miatt nagyjából látható a számomra, pedig nagyítva a képet tisztán kivehető bárkinek (amit beküldtél).
    Valószínűleg frissítik a ládák kinézetét a jövőben, mert a rémes növények ládája is feltűnően "modern" dizájnt kapott.
    upload_2025-1-14_19-27-44.png
    Látszik a képen is, hogy ilyen színt kapott a képeden lévő láda, a régies fakóbb "barna" szín helyett.
    + De viszont lehet, hogy a képen lévő láda csak egy template és a végeredmény teljesen másik láda lesz.
    Csupán a képből próbáltam kibogozni, ezért ne vegyétek készpénznek a fejtegetésem.
    Hisz a fejtegetésnek ennek a topiknak is egyik célja.

20. -Holdfeny-.

:oops: hát ez az...:oops: a dekorok neve mindegy.... a nyeremények meglepetések lesznek... csak onnantól érdekesek, hogy már megszereztük;)
    ráncfelvarott láda...:D

peter1022 kedveli ezt.