Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. peter1022

peter1022 Rutinos

Sziasztok,

Sok felhő hiányzik nekem is, de nem bizakodom. Inkább legyen kellemes meglepetés, ha beletalálnak. Nekik az lenne nagy bevétel, ha az összes eddigi felhőt elérhetővé tennék, aztán mindenki csemegézhetne.:p:p Persze erre semmi esély, de jó álom.:D:D

nagymami2 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Egy csomagban, már van néhány felhő pamacs... Szerencse, hogy nem pamacsonként kell megvenni:D:p

Utoljára szerkesztett: 21.3.25
    peter1022 és feki13 kedveli ezt.
  4. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

A pacsom nagyon drága lenne.
    Emiatt jó, hogy itt semmit nem kell megvenni.

Fätum és peter1022 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Az hogy nem kell az oké... ;)
    én azért szívesen látnék olyant a kínálatban ami hiányzik...:music:
    -javítottam...8)

peter1022 és Sagittarius69 kedveli ezt.
  6. Sagittarius69

Nem kellett volna, jó volt a pacsom is, amit írtál.
    Eladnák azt is, ha volna rá esély, hogy megveszik.

peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

xDxDxD jön a szintlépő... talán most nem zavarja majd semmi;)

peter1022 kedveli ezt.
  8. Sagittarius69

Ha nem írod, észre sem veszem.
    Már korábban is kértem, hogy tegyék be a naptárba, hogy tervezhető legyen, de mivel mindig rátesznek valamit, így elengedtem, mint a cukorkájukat is.
    Nagyon könnyű lemondani olyanról, aminek a használata bizonytalan, sőt, talán éppen hogy még ütközik is valamivel.
    Továbbra is az a véleményem, hogy nincs rá szükségem mindaddig, míg egy stratégiai játékban nem tervezhető a használata.
    Nem csak hogy felesleges, hanem egyenesen akadályozna a játékban, hiszen látjuk azt, hogy még ők maguk sem tudják, hogy másnap milyen akciót tesznek be és ezt még büszkén vállalják is, hiszen bármit bármikor változtathatnak, ahogy a szabályuk is írja.
    Így könnyű lenne a játékcsinálás, mégsem megy.
    Sem a Pannizás, sem a gyopáros hiba nincs javítva...de szerencsére csomagokat, ilyen-olyan kosarakat vehet, aki jónak látja.

peter1022 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

óóó már a kosaraknál is van hiba...:oops: pedig az zsebre megy... s nem csak az időnket rabolja... :mad:
    Ez egy őrült farm... :p miért keresel benne logikát:music:
    jó lenne tervezni...:) jó lenne érthető, valóban megvalósuló jóslatokat olvasni...;) jó lenne pontos ismertetőt látni... :)
    és mindezek tetejébe jó lenne ha hibátlan lenne a játék:D

csak csendben kérdezem... mikor jutunk el eddig:music:

cukorkát még veszek... megédesíti a keserű pillanatokat:D kosárra sem sajnálom a pénzt... - ha korrekten tájékoztatnak a tartalmáról...;) A szintlépőt már rég nem használom... nincs értelme... Esetleg a 3 szintenként érkező új növények közé más újdonságot is kapunk a jövőben:music:

peter1022 kedveli ezt.
  10. Sagittarius69

Ez nem őrült farm.
    Ha az lenne, el sem kezdtem volna itt a játékot.
    Az irány viszont nem jó és emiatt a farmerama-val a játék egyre kevésbé jó, de szerencsére rengeteg más, jó játék is van, ha valaki játszani szeretne.
    Itt egyre több a hiba, már eventek közben is hibák és elírások jönnek elő, olyan, mintha a vége felé menne a dolog, ami nem is baj.
    Voltak itt szép és jó dolgok, ha vége lesz, addig legyen, míg nem romlik annyira le, hogy még meg is utáljuk.
    Cukorka és gyopár - továbbra is az a véleményem, hogy ez az egész idegen a farmtól.
    Költs rá, ha értelmét látod, de szerintem nem éri meg, teljesen felesleges.
    Reménykedek ugyan én is még a játékban, de már nem úgy, mint korábban.
    Sok a hiba, sok ez az "elírás", sok a menet közbeni "kiderülés"...
    Ebbe a játékba jelen helyzetben pénzt invesztálni már rizikó.
    Csak a pörgetés van, mert az nekem segít.

peter1022 és levi5 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Nagyon sok módon lehet ezt a játékot játszani... - én pörgetésre nagyon keveset költök... mert szerintem pénzkidobás:music:
    De bármilyen előny itt csak virtuális... csak a játékunkat segítheti időlegesen;)
    Várom a csodát... talán az igazi tavasszal érkezik valami csodamorzsa erre az őrült farmra is:inlove:

peter1022 kedveli ezt.
  12. Sagittarius69

Hát... ismét nem jártam sikerrel.

peter1022 kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Hát, akár megengedted magadnak a remény luxusát, akár nem, van benne "olyan" felhő... ;)

peter1022, feki13 és farmerSS kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Milyen felhőre pályázik Feki ?
    A kicsimnek a dekorcsökkentős nagyon kellene ill. szupertrágyára ható.
    Még nem néztem meg a kínálatot. Van ilyen is köztük ?

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sajnos nem tudjuk az majd csak a hivatalosból fog kiderülni, ha elolvassuk.
    Feki vágyaira csak tippem van, a szupertrágyára ható felhőt szeretné..
    De ahogy Toma is írta reménykedni lehet, attól is ember az ember, hogy vannak vágyai :)

Fätum, peter1022 és farmerSS kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az utóbbiból van.
    Kint van a hivatalos... Azért írtam.

peter1022 és farmerSS kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szuper !

Van a sok felhővásár között 1, ami 5 %-os sztrágyára ható és csak 129 FA. Ez a 42 órás.
    Sajnos dekorcsökkentőst nem láttam-találtam, de még csemegézek. A kicsimre majdnem mind jó lennexD, de a 4 FA-fája nem termel annyitxDxD

18. -Holdfeny-.

Nem ilyenekre vágyott volna.. jó lenne ha lenne nálam is majd valami megvehető... megvenném bármelyiket... mert akkor kevesebb lenne a hiányzó...
    A zöld cseppes az nem rossz..

peter1022 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Toma!

Köszi a linket csak 10 perce ültem le a géphez előtte órákig nem voltam, így ezt a linket sem láttam. Megnéztem, jók hiányt pótolnak ott ahol nincsennek meg.

peter1022 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Ez is egy sokszort kívánt akció:inlove: reméljük sikeres lesz és jön még többször egyéb felhőkkel is8)
    jó látni azt hogy ha lassan is de eljutnak a játékosok kívánságai... a játékmesterig... 8)

peter1022 kedveli ezt.