Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

... és ha egy alkalmat kihagysz, kezdi elölről a számolást.

koricsabi, bogisaci60, zsoxxya és 9 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

neee adjunk tippeket kérlek...:oops:

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Merilin :)

A német júniusi eventnaptárban a tenyésztős event így szerepel.

https://board-de.farmerama.com/bp-calendar/

Szeretnélek megkérdezni, ha már lehet róla valamit tudni, hogy ez az elnevezés az állatfajtákra vonatkozik, vagy csak a keretjátékra?

Elgondolkodtam rajta milyen tenyészthető "őslényünk" is van? Vagy nagyon az erdőben vagyok a gondolataimmal?:music:

zsoxxya, _Ilona49_, nagymami2 és 3 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Sziasztok :)

Méhes szezon

Fecske Ferkó pont időben tért vissza a „Méhes szezonra”!

A szezon során a szezontrófeádnak különleges bónusz hatása van. A szezon vége után ez a szezonális hatás ismét eltűnik! Minél jobb a szezonbeli trófeád, annál erősebb a hatás!

De van még több is! A szezon végén mindenki, aki megszerezte a „Szorgos méh” szuvenírt, további rájátszási bónusz hatást kap egy hétig

[​IMG] #

zsoxxya, _Ilona49_, rózsabimbó és 11 más kedveli ezt.
  5. karesz

karesz Fórumprofi

Elnézve a piacot, szerintem a legrégebbi állatokról lesz szó, de lehet, hogy mélyen benn vagyok az erdőben.

zsoxxya, apcimama, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én is erre gondoltam, ahogy jött az infó. Aztán lehet most tenyésztünk majd lódarazsat, pl. :D

zsoxxya, peter1022, soresne és 2 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Teljesen mindegy mi jön... szupertáp van... állat van... a kupi tárt karokkal vár bármilyen jelentkezőt:music:

zsoxxya, peter1022 és zsani_apja kedveli ezt.
  8. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Ez azért sajnos nem mindenknél van így :(

9. -gyöngy-581

Sziasztok!

Sejtésem szerint, ha nem a kerettörténet lesz történelmi akkor talán a hüllők lesznek a sorosak. Talán ők képviselik legjobban a "történelmit" valamilyen szinten az egyedfejlődési létrán :) Persze az is lehet, hogy ez csak egy munkanév és mire játékba jön egész más lesz az event neve :)

zsoxxya, peter1022 és feki13 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

sok évvel ezelőtt mi is küzdöttünk néhány eventtel...8)most meg várjuk hogy újra... megdolgozhassunk néhány jó dologért...;)

11. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

"Segíts Ingridnek a tábla közepébe találni!

Ahoj Spanlotus776367!

Újra itt a viking baltahajító bajnokság! Ingrid, a tűzről pattant viking lúd most majd megmutatja a farm állatainak, hogyan is kell a baltával bánni! Gondoskodj róla némi viking erőlevessel, hogy jó erőben legyen, és segíts neki a legjobb balta kiválasztásában a versenyre! Vajon megtalálod a megfelelő baltakombinációt Ingrid telitalálatához?

Játssz most!

Hamarosan:

Irány a strand, és győzd le a hőséget! Fűrészfog már felkészült, színpompás strandtörülközőkkel vár. Kapd fel őket, és terítsd le a strandon egy újabb kör forró nyári csínytevéshez!"

Hírlevélből idézve, bár ennek inkább az a szépsége, hogy 16.16-kor kaptam! Oké tudom, hogy ez a játéktól függetlenül érkezik meg, de azért így, hogy be sem lehetett lépni! Hát most mit írjak erre?

farmerSS, -gyöngy-581, zsoxxya és 4 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia!
    Dominós eseményról szól a hírlevél ami sejtéseim -és az eventnaptárban jelzett hosszúsága is erre utal- az eventes területen lesz megrendezve :)
    Vagyis ha ebből indulok ki a dominók törölköző darabok lehetnek :)

A kérdés az, hogy a darabokhoz vajon hogyan fogunk hozzájutni?

GA-BI-O-Farm, peter1022 és farmerSS kedveli ezt.
  13. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Szia!

A hamarosan részt csak azért tettem mellé, mert az is szerepelt benne, konkrétan azért írtam, mert az e-mail játékra buzdít, miközben elérhetetlen :)

-gyöngy-581 és peter1022 kedveli ezt.
  14. peter1022

peter1022 Rutinos

Szia Gyöngyi,

Mostanában nagy sláger lett a megrendelők eventbe való bevonása. Én erre tippelek. Pár óránként kiszolgáljuk őket, ők meg adnak hozzáférést. De ne legyen igazam.xDxD

15. -gyöngy-581

Szia Péter :)

Feltételezem, hogy ez is lehet. A nagy kérdés még mindig a mivel szolgáljuk ki? marad számomra. Eventes kellékekkel?, Pajtából bármivel szinthez igazítva? Esetleg időre termelt valamikkel? mert ez is belefér, ha feltételezem azt, hogy az eventesen lesz az event :), vagyis a farmmezők szabadok lesznek. Már mást nem is merek írni, nehogy ötletet adjak...xD:cry:xD

peter1022 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. peter1022

peter1022 Rutinos

Szerencsére nem innen csemegéznek. Ha így lenne, akkor párszor nagy bajba lennénk.xDxD
    Felőlem mehet minden, de ezzel nem mindenki értene egyet.:wuerg::wuerg:xDxD
    A két hét viszont összetett játékot jelenthet akár ismét két területtel, két növénnyel az eventes részen. Plusz felröppenő. Én valahogy így képzelem el. Nem lenne kedvenc, de ha többször kivehető jó dekorokat kapunk, akkor elviselném.

Kuzdern, -gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Jön a léghajó, vagyis rakományt kell adni neki. Itt van a raktárház-vásár helye is a naptárban, ami érzésem szerint múzeum is lehet. No majd meglátjuk...
    Remélem csepegni fog róla még képes pletyi is, esetleg az is elárulhat nekünk valamit. A képes pletyit a hétvégére várom, aztán majd kiderül a vallatásnál, hogy okosabbak leszünk tőle, vagy sem :) Arról már csak álmodozni merek, hogy Merilin megszólal és súg nekünk valamit :(

Kuzdern és peter1022 kedveli ezt.
  18. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Nem hiszem, hogy múzeum jönne.
    Az drága és lehet, hogy még mindig programozói hiba van benne.
    Írtam is a supportnak kártérítés miatt.
    Írj te is, Kazimír szerint ez a követendő eljárás.

nagymami2, .barbi1., apcimama és 2 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Hőségmentes nap

Ideje egy napot a tengerparton tölteni: Hőségmentes nap! Feketekarom színes strandtörölközőkkel vár. Csak vidd magaddal őket, és helyezd el őket egy újabb nyári mókához a strandon!

Hőségmentes nap Feketekarom strandján! Először is készíts törölközőhalmokat napernyővirágokból és kókuszdió koktélokból. Kezdd a minijátékot törölközőhalmokkal!

A törölközőhalmokból törölközőmezők lesznek. Kombináld az egyező mintákat, hogy megkapd a megfelelő nyereményeket.

Döntsd el te, mikor fejezed be a játékot (7 mezőt kell elhelyezni). Az elhelyezetlen törölközőmezők átkerülnek a következő játékba!

Főnyeremény: Minden elhelyezett törölközőmező előrelépést jelent.

Kattints egy törölközőmezőre, és húzd a strandra. Az első mezőt a hűtő mellé kell helyezni! Tipp: A mező a kattintott mintához kapcsolódik.

Mozgasd az egeret a mező elforgatásához. Kattints a mező elhelyezéséhez. Tipp: Ha a citromminta van kiválasztva, akkor csak a citrommintákhoz kapcsolódik.

Szeretnél másik mintára váltani? Kattints és tartsd lenyomva a csempét. Tipp: A dinnyeminta most ki van választva. Csak dinnye mintákkal kapcsolódik össze.
    Válassz ki egy törölközőcsempét.
    Forgasd el és helyezd el!
    Kattints és tartsd lenyomva a minta megváltoztatásához.

Kapcsold össze az egyező mintákat, hogy díjakat kapj. Vigyázz az egérrel a területek fölé a jutalom megtekintéséhez. Figyelj az akadályokra. Használj fényvédőt a törölközőcsempék akár 5-szöri újrarajzolásához. Az első alkalom mindig ingyenes!

A minták és a hozzájuk tartozó jutalmak áttekintése. Látogass el a Strandboltba, és váltsd be a Csillagpénzed nagyszerű jutalmakra

[​IMG] #

Kuzdern, maszilva, GreekYogurt és 2 más kedveli ezt.
  20. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia gyöngy!

Nekem az első dolog ami szembetűnt, szépen elkülönülő színeket használnak! Legutóbb nagyon zavaró volt sokaknak, ez most sokkal jobban fest. :)

nagymami2, Swartsch, GreekYogurt és 2 más kedveli ezt.