Varázslóinasok farmos pletykapartija

Discussion in 'Pletykaodú' started by Merilin, May 8, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

2026-os Valentin-nap:

Segíts Tintinek az óceánt a szerelmesek paradicsommá változtatni.

Szállíts vörös korallt, hogy további mezőket és csápokat oldj fel. Tipp: Oldd fel az utolsó rózsákkal teli mezőt!

Nevelj hínárt és gyűjts Cukorszíveket. Vidd el őket Rák úrhoz, hogy titkos üzeneteket és tollszárakat kapj.

Továbbfejlesztett csápok:

Felgyorsítja a csápok fejlődését.

A csápok segítenek az eseményen való előrehaladásban! Gyűjtsd be őket gyakran, és nyerj szép jutalmakat.

A továbbfejlesztett csápok jobb jutalmakat és gyorsabb előrehaladást kínálnak az eseményen, ahogy az alábbi áttekintésben is látható:

[​IMG]Szerelem keresése.

[​IMG]Víz alatt talált szerelmes hal .

[​IMG] [​IMG]Eseménymatricák. #

Hasonló eventünk volt már: https://board-hu.farmerama.com/threads/valentin-nap-2025.25993/ 2025-ben.

2. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Két dolog szól csak az event ellenxD

Eventes terület és 4 óránként kezdhetjük megint azt a rengeteg csápot kattogni lefelé:cry:

3. -gyöngy-581

Mialatt a gyopit nyúzzuk átlépünk az eventesre kattogni.
    Lassan listát kell vezetnem arról, hogy hol, mikor és mit kell csinálnom, vagy feladnom azt az elvet, hogy mindent csináljak :D

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Megérős dolgokért... kattogni fogunk;)

Baby72 likes this.
  5. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Rég volt már olyan event ahol kattogtam, pedig azért itt ott szoktam :D Kíváncsian várom lesz e valami igazán megérős benne. Mondjuk a múltkor azok az 1x1-es dekorok nem futottak akkorát mint gondoltam, szóval ez is mint minden a nyereményektől függ.

GA-BI-O-Farm, Baby72 and -Holdfeny-. like this.
  6. -gyöngy-581

Ámor-szezon:

Fecske Ferkó pont időben tért vissza az Ámor-szezonra! Kattints a mezőiden található szezonális épületekre az új szezonális jutalmak
    megtekintéséhez!
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]#

7. -Holdfeny-.

Ingyen némi kattogásért jók voltak azok... most meg más méretű dekorok is lesznek:p cuki grafikával:inlove:
    Még most használható lesz a szezondísz... aztán mehet a menübe:wuerg: kár érte...

8. -gyöngy-581

Szia!
    Szerintem a képet összeállító tréfás kedvében volt, mivel ezt a díszt már az 57. szezonnál nem lehet használni, újat fogunk kapni és lehet újra fejleszteni :) Majd kiderül nem sokára, ha olvassuk a hivatalost róla :)

peter1022, GA-BI-O-Farm and farmerSS like this.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Mivel most indul az idei szezon-sorozat, az első alkalommal még a Szezondísz adni fogja a bónuszt és a ládákat. És kapunk mellette egy új szezonos dekort, amit majd fejleszthetünk.

10. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Nem volt tréfás kedvében:)
    Minden évben így volt eddig, hogy februárban még az előző szezon is élt az új szezon kezdő napjától, és amikor megkaptuk az újat, ráraktuk a függönyt, akkor mind a két szezondísz aktív volt.

11. -gyöngy-581

Sziasztok :)

Köszi a helyreigazítást, Ezek szerint én kavarodtam el egy kicsikét :D

12. -Holdfeny-.

Mindig... eddig mindig adta a bónuszt az új szezon sorozatnál... majd a következőnél lehet menübe tenni...;) mert akkor már csak alap tp-t ad majd....
    Reméljük most is így fog működni... 8)

peter1022 likes this.
  13. bogisaci60

bogisaci60 Fórum veteránja

Sziasztok,

Tudom, hogy van itt már sok tipp, hogy mi lehet a következő tenyésztés, ..... de egyszerűen nem megy ki a fejemből egy régi magyar film címe: Az oroszlán ugrani készül :p

14. -Holdfeny-.

:eek:o_O nahát... hogy mik vannak...

15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

16. -Holdfeny-.

17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Azt kenje az arcára az, akire most gondolok:D:D.
    Még jó, hogy múltkor - amikor itt találgattunk - bepakoltam a vadaskertbe őket, piros fejlesztéssel
    a Tölgyesbe.
    Ott nálam mamutok vannak, meg terményes fák, így el is felejtettem, hogy ott vannak. Ma nézem, hogy nem szaporodnak a jószágokxDxD ott állt a vadaskert, ganajozás nélkül.
    Ügyes vagy Baby, gratulálok:(;).

18. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

A varanggyal kapcsolatos tartalmi módosítások várható játékba kerülése:
    2026. február 11. (szerda) 14:00 óra
    (Igen, tehát a mai nap!)

A varanggyal kapcsolatos tartalmi módosítások a következők:
    • Nem titokállatként, hanem alap farmos állatként fog szerepelni a játékban.
    • 2026. február 25. (szerda) 22:00 órától az összes varanggyal kapcsolatos tartalom nem a 3. farmos szinttől hanem az 50. szinttől lesz elérhető.
    A gazdaboltba megérkezik az alap Varangytó, illetve sárga és narancs fejlesztése is:
    • Varangytó ára: 14.000 CSP / db.
    • Varangytó 1. szint sárga fejlesztett ól ára: 56.000 CSP / db.
    • Varangytó 2. szint narancs fejlesztett ól ára: 110 FA / db.

Akkor ma az a változás többek között, hogy 2 hét múlva meg tudjuk venni? Jelenleg nem szerepel a kosár tartalmában!

19. bogisaci60

bogisaci60 Fórum veteránja

Elvileg mától lenne, de kiugráltak a kosárból és most szedik össze őket ;)

Mivel a tenyésztéses event 19-től lesz, így két hét múlva már nem fogjuk megvenni. 02.25-től már szinthez kötött lesz az ól vásárlása, most bárki megvehet(né) :p

20. -Holdfeny-.

tippelhetek kire gondolsz:pxDxDxD

Baby72 likes this.