Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. varga1234

varga1234 Fórum bárója

Ez tetszik

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mármint a paszuly előfizetés:music:
    Én kíváncsian várom...;)

3. peter1022

peter1022 Fórum hercege

Sziasztok,

Lesz dekor kereső rajta?

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Jah... a bili ikonnál:p
    Egyenlőre nem látom miért kellene erre költenem:music:

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nem hiszem, hogy lesz, bár még csak bekukkantottam, kicsit félve. :D
    Mondjuk nem gondoltam volna, hogy fizetni kell érte. Azt hittem, hogy ingyenes lesz, mint a munkások, prémium, jajj, azok is fizetősek. :D

peter1022, -gyöngy-581, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Nem baj ha fizetős.... csak adjon hozzá valamit a játékhoz...
    Ezt a plusz dolgot nem látom benne... mármint azt amiért érdemes lenne fizetni érte...

levi5, Kincső52 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. zsani_apja

Az a baj, nekem már nem tud adni semmit, de kívánom, hogy hasznos legyen. :)

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Szia!

Egy ilyesmiért nem is illik pénzt kérni, ahogy a piac átalakításakor sem kértek érte pénzt.
    Ez egy kényelmi funkció, amit már rég megcsinálhattak volna és akár ennél jobban is.
    Számomra egyenesen visszatetsző az, hogy fizetős.
    A bp saját maga alatt vágja a fát.
    Úgy látszik, nagy lehet a gond, hogy ekkora a pénzéhség.
    Meg is érdemlik.

soresne, iluva, Kincső52 és 6 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Mondjuk a kiválasztott sorok folyamatosan aratódnának... még lehet fizetnék is érte...
    De így spórolni fogok szerintem...

levi5 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha jól értem, két kategóriát ingyenesen csinálhatunk, többért fizetni kell.
    Még át kell gondolni, mire is lehet ez jó. Annyit már kigondoltam, hogy egy kategóriába összeszedhetem az állatos nullázáshoz a termésbónuszos felhőket, így egy helyen vannak, ha kellenének. Más egyelőre nem jutott az eszembe, amire jó lenne.
    Ráadásul arra is vigyázni kell, hogy szinte biztosan úgy fog működni, mint a Kedvencek: a felhő megmarad az eredeti kategóriájában IS.
    De mindezt majd meglátjuk.
    Újraolvasva az ismertetőjét, rábukkantam egy lehetséges hátrányra: egy felhőt csak egy saját kategóriába lehet besorolni.

Utoljára szerkesztett: 5.8.26
    Kincső52, PaySkin, lovardatanya és 4 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

Szia!

Én sem értem már, hogy mit szeretnének, de szerintem még maguk sem. Én nagyon vissza vettem már minden téren.
    Pedig nagyon szerettem itt, szinte az életem része volt, de egyre könnyebben tudnám itt hagyni, akár végleg is.
    Reggelente tudok mostanában csak játszani, már gondoltam rá, hogy a szolgáltató végett van probléma, amikor haza érek. De ez lényegtelen is. Én már elleszek a felhőkkel úgy, ahogy eddig volt.
    Szia!

Akkor, mint a malomnál, oda is tettek be valami fizetőst, azzal sem foglalkozom.

Figyeltétek, hogy szerkesztettem és vontam össze mindent, amit akartam? :D

nagymami2, Kincső52, PaySkin és 7 más kedveli ezt.
  12. Sagittarius69

Ezek a gondolataid nálam nagyon betaláltak, annyira igazak rám is.
    Annyi csak az eltérés, hogy saalegokart legutóbbi csalásakor kértem is a bp-ot, hogy valamennyit térítsenek vissza az utolsó havi ráfordításaimból és be is zárhatják a farmom.
    Elkezdtem betárazni rendesen pörgetésből és FA-ból, amikor a német ismét hozta a formáját.
    Amennyire tudom, két top játékos fogja vissza a költéseit miatta és nálam még az is van, hogy ma is, ahogy megláttam a nevét a piacon, még az undor is előjött.
    Ott tartok a top előtt, hogy azon agyalok, messzire el kellene kerülni a piacot is.
    Ha a játéknak vége lenne, valószínűleg megkönnyebbülést éreznék.
    Így, a jelen állapotában, látva, ahogy kuncsorognak a pénzért, miközben nyíltan támogatták egész hétvégén a szőrös sün normál, gazdaköri állattá silányítását is, lehetőséget adva a csalóknak egészen hétvégén és még hétfőn is valameddig azon ólak használatára, amikért mások FA-at adtak, valamint hogy a szomszéd ajándékozáskor is hibás volt a saját kitehetőjük, arathatatlan volt a varázslatos csapatmunka és semmi kártérítést nem adtak, sőt, el is zárkóztak felőle, morálisan is mélyponton van a játék.
    Tőlem most azonnal is vége lehet a farmnak, rengeteg időt nyernék vele.

Utoljára szerkesztett: 5.8.26
  13. lovardatanya

lovardatanya Fórum biztosa

Szia.
    Egyetlen top-ba sem fogtam bele (nem is fogok, nekem nem kihívás!), nem tudom értékelni. Neked is volna élet anélkül és a német nélkül is, hatalmas farmod lehet játsszál azért mint itt sokan: kedvtelésből, elkerülni a csaló pojácát. Azért kár lenne végleg itthagyni. Igaz, te tudod eddig mit fektettél bele és gondolom úgy nehezebb elviselni.

klemátisz és zsani_apja kedveli ezt.
  14. Sagittarius69

Szia!

Nem tudom őt elkerülni, mert a piacomon van.
    A top meg csak úgy jön ide, hogy ő az, aki évről évre hol 28, 32 vagy csak legutóbb, talán 10 farmmal indul a topba és elveszi ezzel másoktól a lehetőséget a bejutásra és ez zavart annyira, hogy inkább leléptem innen.
    Kétszer is.
    A bp szabálya nem tiltja a több farmos indulást, de ilyesmit semmilyen normális gondolkodás nem enged meg, normális ember ilyet másokkal nem tesz, főleg, hogy látjuk, hogy a top alatt mi is folyik és mennyien küzdenek egész évben, hogy bejussanak majd ősszel, aztán jön egy ilyen...
    Így aztán itt hagyni nem nehéz és most is ment volna, ha el nem kezdtem volna a FA-ak és a pörgetések betárazását, bár még talán szerencsém is volt, mert 60-70000 PP-ig simán elmentem volna.
    Szóval van ebben jó is, de ha a bp betartaná a saját szabályát, több bevétele lenne, nagyobb játékkedv és nyugodtabb játék.

(1. Ha valaki visszaél egy ilyen hibával és a rendszer felfedezi, a csalással szerzett előnyöket eltávolítjuk a felhasználói fiókból. Az eset súlyosságától függően a visszaélés akár a játékból való végleges kizárással is járhat.)

Eszem ágában sincs a nullázás azóta.
    Majd talán valamikor, ha még játszom.
    Így lesz számomra ez az ingyenesnek mondott játék valóban ingyenes. :)

15. -Holdfeny-.

Nekünk már sohasem lesz ingyenes... max nem költünk többet... csak élvezzzük a régi befektetések hasznát;)
    Újabb költésre már nehezebb rávenni bennünket;)

16. -Holdfeny-.

Nahát... mintha a lajhár képe megváltozott volna:eek:o_O

17. Sagittarius69

Egy ideje már másabb lett.
    Van terménye is, így ha a csaló német saalegokartnak sok van belőle, akkor az lesz a következő tenyészállat.
    Ha meg nincs sok neki, akkor majd megoldják, hogy legyen. :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Teljesen mindegy mennyi van neki... legalább is számomra...:music:
    Elég régi... szóval akár ez is lehet... nekem ma tűnt fel a változás;)

19. zsani_apja

Szerintem volt közlemény, hogy változik a lajhár kinézete, de nem találtam. Az is lehet, hogy más állattal keverem. Egyébként ugyan olyan lusta maradt. :D

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A hétvége rejtvényei közül van néhány képem nektek. Nézzétek csak!

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] !#

Ráadásnak az új szezonból pár kép ízelítőnek:

[​IMG]#

Pihepehely, Gio, Kincső52 és 5 más kedveli ezt.