Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szaky971

szaky971 Utánpótlás-írogató

Szép napot kedves gazdák!
    Még 5, lehet,hogy 6? db pompon virágra lenne szükségem, hogy ne maradjon túl sok kék virág a raktárban.
    Viszonozni már csak holnap tudom!
    Köszönettel szaky971
    Sajnos ugyanez a helyzet másik unokám farmján is!
    Neve: Beni062001

2. .jázminkaa.

.jázminkaa. Utánpótlás-írogató

Sziasztok 6 pompon virágra lenne szükségem tudna küldeni valaki? Köszönöm előre is

3. xxzsozso2702

xxzsozso2702 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! pompon virágokra lenne szükségem. Előre is köszönöm a segítséget!
    xxzsozso2702

4. *nikawicca*

*nikawicca* Járnitanuló

Sziasztok! Fesztivál virág hiányban szenvedek! Nagyon köszönöm előre is aki küld, igyekszem meghálálni!
    *nikawicca*

5. .máté321.

.máté321. Utánpótlás-írogató

Kedves gazdák nagyon figyelmetlen voltam. Nem vettem észre, hogy kis unokám farmján lejárt a fehér ártatlanság és a rózsa így túl későn érik be.
    Így fesztivál virágokra lenne szükségem. Viszonozni már csak holnap tudom valamivel
    Köszönettel Máté

6. xxzsozso2702

xxzsozso2702 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Fesztivál virágra lenne szükségem! Köszönöm a segítségeket előre is!
    k.boldi

7. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

pompon virág kellene még pár db, aki tud, segítsen. Köszönöm:)

8. csicsoka7676

csicsoka7676 Fórum-zöldfülű

küldj baglyot és megy

9. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Kérlek, segítsetek! 5 db pompom virágra lenne még szükségem 1 labda előállítására, de már nem érik be több fám, így nem less felrepim :(
    farmnevem: bubsu
    köszönöm

10. papirocska

papirocska Törzsjátékos

3 db pompon virágra lenne még szükségem, sajnos viszonozni ma már én sem tudom, de mindenkinek előre is köszönöm a szíves segítséget

11. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.4db ponponvirágom hiányzik.Tudnátok segíteni??Köszönöm elöre is :)

12. vanyorekerika

vanyorekerika Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kérlek szépen benneteket...mindössze 4 db pompon virágra lenne szükségem...segitsetek légyszi ....:(

13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Néhány fesztivál virágra lenne még szükségem az utolsó labdacsomaghoz. 4 ajit tudok még küldeni, tehát az első 4nek viszonozni is tudom. Köszönöm szépen. nyuszika215

14. mrturtle2015

mrturtle2015 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Fesztivál virágra lenne szükségem. A segítséget köszönöm!

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok! 1 db pomponvirágot kérnék valakitől; holnap tudom viszonozni pl. egy csatnival. Köszönöm előre is. -BombadilToma-

16. Berecke

Berecke Járnitanuló

ÉN 5 fesztivál virággal vagyok lemaradva egy "keveréshez"-aki tud küldjön-előre is köszönöm.

17. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Kérlek segítsetek már csak 2db pomponvirágom hiányzik

18. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

S.O.S kérlek segíts ha tudsz. Holnap tudok cserébe ajándékot küldeni

19. Beni062001

Beni062001 Utánpótlás-írogató

Szervusztok! Megismételném a kérést! Sajnos az XXL-es virágok nem adtk csak 1-et.
    Beni062001 és
    szaky971
    Köszi ha segítetek.

20. .csibusz.

.csibusz. Fórum-zöldfülű

1 azaz 1 db pompomra lenne szuksegem.Kerem aki tud kuldjon nekem.Koszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.