Viking csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 10.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Na itt minden van :Dakkor ha lehet én játszom :DTi pedig csak agyaljatok+irkáljatok xDxDxDxD

maszilva, Meellcc, -W-595- és 15 más kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Tökéletesen összefoglaltad.

Talán még annyit hozzá, hogy a receptet én sosem használtam, azt sem tudom mióta van meg nekem, de megvan. Paprikát sem ültettem dömpingben talán évek óta, hacsak valamikor félre nem nyomtam az ültetőgombot :) kb 18 ezer van belőle, elfér a polcon.(már megszáradt, le kéne darálnom a pörkölt alá:) ) Szóval azért véleményem szerint nem érdemes küzdeni.
    A többi rendben van. Mondjuk a csillag, pinkie , matrica a kisebb szinteken lévőknek jó. Ezeket nem szoktam kiváltani újabban, ha nem fér bele a keretbe nem gürizek érte. Van belőlük elég.

Meellcc, Melan, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, a csokoládészirup egyik alkotóeleme a csokis palacsinta receptjének.

Meellcc, mimi, Mikulás48 és 3 más kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Igaz. Jogos. De annyi minden van már, ami tp-t növel, iszonyú termés mennyiségekkel tudsz legyártani mindent, aki ezt követni tudja, ember legyen a talpán. Mindent a piacon sem vehetsz meg, főleg aminek horribilis ára van. Azt gondolom egyre inkább szelektálni kell.

Meellcc, szellorozsa, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Laboviti

Nemrégiben nyerhettük a csokis palacsinta receptjét (másodszori alkalomként), és akkor sokan hiányolták az összetevő csokoládészirup receptjét a nyereményből.
    Nem szívesen vásárolták a hiányzó összetevő termékét a piacról, készíteni szerették volna.
    Most itt az alkalom sok játékosnak, hogy a hiányzó recept is az övék legyen.

Meellcc, mimi, Melan és 12 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha megengeditek:
    A trópusi halfogócska egyik jutalma volt.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/trópusi-halfogócska-avagy-horgászat-újratöltve.13545/

És csak annyit, hogy meglepő jelen event jutalmai mennyire hasonlítanak annak az eventnek a jutalmaihoz.

Utoljára szerkesztett: 11.5.16
    tutujka, mentorkiller, Meellcc és 6 más kedveli ezt.
  7. Laboviti

Meellcc, mimi, Mikulás48 és 3 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Nem is próbáltam mást állítani, csak a "nemrégibent" határoltam be az event pontosításával.

tutujka, mentorkiller, Meellcc és 2 más kedveli ezt.
  9. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Így van , és mindenki optimistán álljon hozzá az eventhez ill. az eventekhez !!!

Meellcc, bindi5454, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Laboviti

Nem ez csengett le a posztodból, mivel két személy hozzászólását idézted!

11. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

én optimistán állok hozzá mert nekem meglesz:D

-W-595-, bindi5454, mebajah és 4 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Megnéztem mind East példáit az eventkiírásban, mind a forgalomban lévő két videó példáit, és - ha ezek az előzetes értékek nem változnak - a következőkre számíthatunk:
    Ugye mind a nyél, mind a fej, mind a rúna 5-5 pontos lehet legfeljebb, tehát az elérhető maximum 15 pont.
    A nyelek 1-2-3-4-5 pontosak.
    A fejek 0,5 - 1 - 1,5 - 2,5 - 3 - 4,5 - 5 pontosak. Itt hiányzik egy, amit nem tudunk, mert nem szerepelt a videókban, ami lehet 2 vagy 3,5 vagy 4 pontos.
    A rúnák valószínűleg 0,5 pontonként vannak beszámozva, de a videókban szereplő értékek: 1,5 - 2 - 2,5 - 3 - 3,5 - 4 - 4,5. Nem láttam 0,5; 1 és 5 pontos rúnát, így elvileg még az is lehet, hogy több egyforma pontértékű van (ez a fejeknél is előfordulhat), de nem tartom valószínűnek.

Az érmékhez szükséges ponthatárok:
    0 - 6,5 pont: 15 érme
    7 - 10 pont: 25 érme
    10,5 - 12,5 pont: 32 érme
    13 - 13,5 pont: 40 érme
    14 - 15 pont: 50 érme.

Hangsúlyozom: ezek csak az ismert információk alapján, előzetesen kapott számok, a valós értékek az eventben, a gyakorlatban derülnek majd ki.
    Mivel Laboviti letiltotta az elméleti fejtegetéseket (illetve azt, amivé fajulhatnak), valószínűségeket nem teszek hozzá, számoljon mindenki magának.

vje0315, Meellcc, Melan és 7 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Igencsak figyelemre méltó információ, még a fennálló dilemmákkal együtt is, és azt gondolom, hogy értékes is mindenki számára.
    A legérdekesebb (számomra) ebből az adatsorból a 40 érmés igencsak szűk sávja (szűkebb, mint az 50-é), valamint a 15 érem igen alacsony 6,5 pont felső határa (mert 4-4 lehetőségből csak nem odafigyeléssel lehet 2 pont alatt teljesíteni, mert a nyél az fix 5).

És való igaz, hogy elméleti számolgatással nem kellene itt foglalkozni. Bizonyára senki sem fáradna ilyenekkel, ha a központból 3 sorban közölnék a legalapvetőbb számokat, amik a hiányoznak az eventismertetőből. A számítások, mint minden esetben, a hiányzó (ú.n. ismeretlen) adatokat próbálja pótolni.

tutujka, mentorkiller, Meellcc és 4 más kedveli ezt.
  14. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

nekilátok termelni és termelni csak lesz majd valami belőle. csak pozitívan állok elébe. hajrá egy két óra mindjárt lehet.

Meellcc, zoldliget, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  15. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

A matek államvizsgára nem fordítottam annyi időt, mint ti most erre az eventre. :D :D
    Én már megengedhetem magamnak, hogy "csak" játsszak. 8)

maszilva, mimi, HéricsBáró és 15 más kedveli ezt.
  16. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Szerintem is. Elkezdeni, mert Mindenkinek van olyan, amit érdemes kiszedni. Menet közben meglátjuk, hogyan alakul, ne csüggedjünk előre, azt hagyjuk a végére, vagy semmikorra. Tehát teljes gőzzel előre, okosodok közben és meglátom meddig érdemes csinálni (felhő és a szupik érdekelnek). Mindenkinek sok szerencsét, jó játékot kívánok! Pozitív gondolkodás visz előbbre.

-W-595-, Melan, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

De hát éppen ez benne az élvezet! ;)
    Utána jön a kijózanító valóság, az eventnövények tízezres halmai...

Magdusnéne, Melan, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  18. Laboviti

Ezidáig sem kaptunk speciális számértékeket a központból.
    Ezután sem kapunk. Ez a saját kompetenciájuk.
    A mi lehetőségeink: játszunk, vagy elkerüljük az ilyen eventeket.

taga1, Melan, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ma olvastam vissza, a hozzászólásaid üdítően hatottak rám.:D Nagyon jól ráéreztél a játékra, érdemes lesz odafigyelni az eventes hozzászólásaidra.:)
    Lehet kimaradt valami, de nézzétek el, mert kötőhártya-gyulladásom van, így csak gyorsolvasást tartottam... menthetetlennek menthetetlen vagyok, ha még így is benéztem.xDxD
    A videókon látszik, hogy nem csak egész pontokat (lámpákat) kaphatunk, hanem feleket is.
    A fejszenyeléről nincs mit beszélni, ott mindenki megcsinálja az 5 pontot.
    A fejnél így alakulnak a lámpák: 1, 2, 2 és fél, 3, 3 és fél, 4, 4 és fél, 5.
    A rúnánál: 1, 1 és fél, 2, 2 és fél, 3, 3 és fél, 4, 4 és fél, 5.
    Valamelyik szám duplán van a rúnánál, nem lehet elárulni, hogy melyik az? Mindenesetre ha a rúnánál megtaláljuk a 4 és felet, akkor felesleges tovább kísérletezni, mert az is a maximumot adja.

vje0315, Magdusnéne, Melan és 7 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Jobbulást a szemecskédnek!Majd alakul ez, de egyenlőre fogalmam nincs hogyxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.