Visszajelzés Viking saga 16. - 2024. november - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 6.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 4.6.25, 14:40.
  1. 1

43 szavazat
    18.0%
  2. 2

8 szavazat
    3.3%
  3. 3

9 szavazat
    3.8%
  4. 4

9 szavazat
    3.8%
  5. 5

11 szavazat
    4.6%
  6. 6

8 szavazat
    3.3%
  7. 7

13 szavazat
    5.4%
  8. 8

24 szavazat
    10.0%
  9. 9

22 szavazat
    9.2%
  10. 10

92 szavazat
    38.5%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event:

Viking saga 16.

Az event kezdete várhatóan: 2024. november 7. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. november 13. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: növénytermesztős, felröppenős, malomban előállítós, mini-játékos
    Eventnövény: Illatos varjúháj
    Az event felröppenője: Ivókürt
    Malomtermék: Viking erőleves

Különleges kellék: Csillagos érme
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event a Főfarmon és a Szédült szántón zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Főfarmon és Szédült szántón megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.
    Az event panaszládája >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

Kuzdern, PZoli64, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Megszokott, egyszerű viking event érkezik.

Az eventnövény a főfarmon és a szédült szántón termeszthető, a felröppenő is innen érkezik növények és fák aratása során.

Sikeres event teljesítést kívánunk mindenkinek!

zsóka56, Luminary, PalMa és 12 más kedveli ezt.
  3. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumlakó

Sziasztok!

Na végre, eljött az én időm (az egyik kedvenc eventem). :)
    Szeretem amikor Ingrid dobálja a baltákat.

gazoskert, Forradalom, ^^Ayumi^^ és 15 más kedveli ezt.
  4. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

Összesen 20 minijáték kell, az event kezdetén 1-et már kapunk így már csak 19 minijátékra valót kell lekeverni, ehhez kell:
    -24700 eventnövény.
    -1368 felröppenő.

DGabriella, PalMa, brildiko és 20 más kedveli ezt.
  5. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Sziasztok.
    Szeretem ezt az eventet,talán ez a kedvencem is.:inlove:
    Jellemzően elég jól megy.;)xD
    A cél elvinni mindent a boltbol;)xD
    Sok síkert és sok telitalálatot.:)

Dusimami, szellorozsa, Kuzdern és 16 más kedveli ezt.
  6. PaySkin

PaySkin Fórummogul

Szia!

Én is szeretem, csak nagyon szerencsefüggő :) utolsó ilyennél a feleségem 3 próbálkozásból kivette saját magánál az első 3 utáni plusz csillag nyereményt is, mondtam is, ekkora mázlit... Na rábíztam az enyémet, volt 10 játékom, abból összejött neki az utolsó kettő plusz nyereménye és nem egyszer még telitalálata sem volt! A bal oldalt megcsináltam, de az első két komolyabb értéket képviselő csillag jutalom bennmaradt, nála mind az 5 meglett :)

Kuzdern, ildiko44, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

A felhőhöz 19 (-1) = 18 erőleves szükséges:
    23 400 x illatos varjúháj
    1 296 x ivókürt

A teljes eventhez (29 -1) (Ennyit szánok rá, hogy a boltból kivegyem kb azt amit szeretnék ) = 28 x erőleves ):
    35 400 x illatos varjúháj
    2 016 x ivókürt

Szeretem ezt a játékot, nem kétséges, hogy nekiállok és csinálom. Azt még meggondolom, hogy felrakom-e a felhőre a dekorokat (bár az érési idejük picit hosszabb a kelleténél :)
    Kíváncsi leszek rá, hogy mennyi csillagos érmét tudok összeszedni, mert a bolt kínálata is tetszik :)
    A fő célom a dekorok, ami marad estleg azon pedig szemezgetek még.
    Sok sikert és jó szerencsét kívánok mindenkinek aki nekiáll.

PS: A szerkesztett kiegészítést dőlt betűvel emeltem ki a közérthetőség miatt.

Utoljára szerkesztett: 6.11.24
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Kiegészítem:
    A felhőig 18 játék kell, amihez 17 malomterméket kell lekeverni. Ehhez kell:
    22100 eventnövény (a két területen 18 aratás), valamint
    1224 felröpi.
    (A 20 játékhoz 20 aratás kell. Mivel egy körrel 1212 növénnyel leszünk gazdagabbak, nagyjából körönként egy malomtermék bekeverése lehetséges - ha ehhez jön a két területről 72 felröpi.)

A dekorokat a haladási sávban is megkapjuk, és a boltból is kiválthatók, így két példány lesz belőlük. Az egyik kell a felhőre, a másik kitehető. A Hajómesterek dekor a 19. minijátékkal lehet a miénk, így aki csak 18-at játszik le a felhőért, csak egy példánya lesz, amit a boltból vált ki csillagos érméért.

Lehetséges, hogy mindhárom dekor kiváltásáért többet is kell játszani! Egy játékért 10, 15 vagy (telitalálat esetén) 20 érme jár; vegyünk átlagosan 15-öt. Ez 20 játék alatt 300 érme. Az első alkalommal elért 2-3-4-5 baltás telitalálatkor kapunk még 250 érmét, illetve ha a 20 játékból sikerül elérni első dobásra a telitalálatot, még 150-et. Az mondjuk 550 érme, a három dekor kerül 600-ba, és akkor még a bolt többi részéhez hozzá sem szagoltunk. Persze még egyszer leírom: a dekorokat megkapjuk a haladási sorból is, csak a másodpéldányt kell a boltból kiváltani.

Babuxx, Lillapilla73, Mogyi és 32 más kedveli ezt.
  9. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Sziasztok!

Noha magát az eventet utálom, mindenképp megéri csinálni.
    Viszont a dekoroknak több értelme lesz a mezőn mint a felhőn. :D

10. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

Köszönöm a kiegészítéseket. Nem játszottam még ezzel az event mechanikával úgyhogy tippeket/tanácsokat szívesen fogadok a telitalálat növelésének esélyére.
    Nem nagyon fogott meg semmi a boltban, egyedül a gyár típusú dekor miatt csinálom meg, a többi ezáltal pedig úgy is jön magától. :)

11. -gyöngy-581

Ha még nem játszottad ezt az eventet, akkor ez biztos hasznos lesz neked:)

ancusk61, kigyo51, Kuzdern és 9 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az a teljes eventhez szükséges 29 játék honnan jön? A haladási sorhoz 20 játék kell, a bolt teljes kifosztásához meg a 29 játék messze nem elég...

jólóbarát, Kuzdern, .barbi1. és 7 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia!
    Ismerem a szerencsémet, kb ennyit szánok a boltra. Lejátszom a 29 játékot, aztán meglátom, hogy mire elég.

ildiko44, vihence, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Szia.Nem túl bonyolult játék
    Alapvetően anyi hogy telitalálatod akkor lesz ha ha a balta 3 öszetevőből a baltán minimum 2db 4,5 feles vagy 5 ,és 1db maximum jelen van.:)
    Azaz az öszesített érték legalább14:music:/ kis esélyel valamelyik 4 -es is elég lehet ha masik kettő 5/
    Na most értelemszerűen ha valami 5 azt megtartjuk ami gyengébb azt cseréljük. Na de hol?
    Ha mondjuk az egyik 1,vagy 2 akkor én a teljesen a másik irányba keresem jellemzően ,vagy 3-4 szomszédját nézem meg,ugyanis tulajdonságok 1-1 körben lépcsözetesen vannak ,azaz 1-2-3-4-5 rovásos fejek,nyelek és runák szomszédosak jellemzően valamelyik irányba vagy mindkettőbe.:music:
    A rendszer szereti ugyanazokat a fejeket ,nyeleket , runákat használni a telitalálathoz ,azaz azok az öszetevők amik beváltak azokat érdemes eröltetni később is.;)
    Vannak olyan runák és fejek amik valahogy összeillenek,igazábol ez rutin és megérzés vagy szerencse kérdése.:p
    Persze lehet hogy túl logikázom, de nekem igy működik.:)

szekulagábor, Dusimami, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  15. Swartsch

Swartsch Fórum nagymestere

Sziasztok! :)
    Szeretem ezt az eventet, semmi komplikáció, sima gaztermelős, könnyű minijátékos.
    Veszek egy kosarat, ( azt még megálmodom holnapig, h melyiket ) mert, mint ismert nem szeretek szaporítani :D
    A boltból csak a cseles támadás és a hajómesterek dekor érdekes számomra, ill. a bónuszládák. Bízom benne, h elegendő lesz hozzá a 20 lejátszott játék. Majd meglátom hogy adja a csillagos érméket és a röpiket, attól teszem függővé, h megyek-e tovább a bolt kínálata miatt.
    A felhő annyira nem fogott meg, h beüzemeljem. Több hasznát látom a dekoroknak területre téve.

Jó baltadobálgatást kívánok Mindenkinek! :)

pecanegra1976, PalMa, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Szóval kapálhatunk a + dekorért:music: bár nekem csak 2 kell... az meg csak meglesz a felhőre való mellett;)

inanna11, maszilva, barbi021951 és 3 más kedveli ezt.
  17. PBerti

PBerti Aktív író

Szia! Tippet ne kérj.Ez számomra a leggusztustalanabb event, és már a 16.ráadásul,hogy erről nem tudnak leszokni. Semmi logika nincs benne,tisztán szerencse alapú. Páran mondják,hogy a céltábla alapján lehet tippelni,merre kéne kicsit arrébb kiválasztani a rúnát,de semmit nem jelent. Tiszta zsákbamacska az egész.Csak kattintgatsz és lesz valami

05Zsuzsa, Tavirózsa, Negedi és 7 más kedveli ezt.
  18. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumlakó

Szia!

Különösebb tipp nincs rá szerintem.
    Kell hozzá szerencse is de vannak más eventek is amikhez szintén szükség van rá.
    Azért szeretem ezt a baltázósdit mert valahogy mindig sikerül ráéreznem, hogy milyen fejet, nyelet, rúnát kell kiválasztani.
    Tehát mire eljutok az 5. dobásig addigra szinte biztos a telitalálat (legalábbis a korábbiaknál így történt).

Sok sikert kívánok a hajigáláshoz! ;)

GA-BI-O-Farm, -gyöngy-581, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nekem is az volt az első gondolatom, hogy "Nem únják még??"
    A céltáblán megjelenő találat sztem egy fix grafika.
    A szerencse-faktorom nem nagy, ezért nem szeretem ezeket a "tippelgessek, hátha bejön" jellegűeket. OK, hogy az egyiknél (talán a nyél?? No, ennyire jegyeztem meg a figurákat) 5-ből biztosan van egy teli, de a többi lutri.
    Én a logikásakat kedvelem, és a nem túl időrablókat.
    Persze, meg fogom csinálni, bár minek, de nem lesz igazán őszinte a mosolyom. Csak a megszokás hajt.

vihence, 05Zsuzsa, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A megszokás nagy úr.... ;)
    kell a felhő... 8) minek.... hát mert gyűjtöm:pxDxDxD
    a minijáték remélem most is kikapcsolható animációval lesz... legalább nem kell a balta röptét 20* végig nézni....:p

Evita-55 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.