Visszajelzés Viking saga 16. - 2024. november - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 6.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárva: 4.6.25.
  1. 1

43 szavazat
    18.0%
  2. 2

8 szavazat
    3.3%
  3. 3

9 szavazat
    3.8%
  4. 4

9 szavazat
    3.8%
  5. 5

11 szavazat
    4.6%
  6. 6

8 szavazat
    3.3%
  7. 7

13 szavazat
    5.4%
  8. 8

24 szavazat
    10.0%
  9. 9

22 szavazat
    9.2%
  10. 10

92 szavazat
    38.5%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Gratulálok a kis farmhoz, hogy teljesítetted. Azzal nem is volt gondom szerencsére nekem se, hisz már tegnap megvoltam a szoksásos 110db szupi és 10db KK segítségével, talán 1x forgott ki sima pöriből egy 6 órás +1 növényes bónusz. Kár, hogy nem volt megérősebb.
    Holnapit én is izgatottan várom hátha kapunk egy jó kis ismertetőt! :p Szép estét! :)

Ez a bónusz mennyiség amit te felsoroltál a számunkra valszeg egy full extrás bónusz aktiválást kívánna úgy, hogy valszeg alig maradna valami a polcokon. Alig 1-2 felhőm van ami olyan ládát ad, ami talán ad bónuszt. Igazán várok már egy eventet én is ahol szívesen megmozdítom az extráimat. Pedig összeszedtem gazdakörből eventekből 350PP-t, de mivel nem jött csak úgy, így biztos nem lövöm el olyan eventre ami alapból 4 nap normál termeléssel teljesíthető. Felreppenőkről ne is beszélgessünk, első nap vittem a pannikat magammal mindenhova, kezdeti aratással együtt bőven elég lett az egész eventre, jelenleg: 800+ felröpivel rendelkezem, nem fog elfogyni az event végére.
    A reményünk mindig él kedves szomszédom! Nem engedjük meghalni ;) Megnéztem a tavalyi black friday akcióükat, kár volt. Az tetszett nagyon, szal most tuti nem lesz ilyen jó mert itt vagyok és játszom-.-xD

2. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

Én is végeztem, de nekem nem csak az első, a második sincs meg. Nem véletlenül lett így megemelve növény száma, általa csökkentve a játékok száma, így nehezebb összehozni!
    Csak érdekességként, az eddigi ilyen eventek alkalmával mindig megvolt mind az 5 találat, de ezelőtt 31 játék kellett, előtte 34... (tovább nem kerestem). Szépen csökkentették, hogy az esély is csökkenjen!

Sali~*.*, -kidmama-, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  3. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!

Ennél az eventnél is megmutatkozott, hogy valószínűleg nem az történik már egy ideje, hogy kapkodva rakják össze a játékot, nem gondolják át a termelendő növények mennyiségét stb.
    Lehet, hogy rosszul látom de szerintem azoknak a játékosoknak van igaza akik azt mondják, hogy most már vásárlásra akarják ösztönözni azokat az embereket is akik esetleg eddig nem vagy csak néha vettek ezt-azt.
    Szerintem is furcsa, hogy a 20 minijáték által megnyert csillagos érmékkel ennyire kevés dolgot lehet kiváltani a boltból.
    Ezért döntöttem úgy, hogy a dekorok közül csak a Hajómestereket szedem ki mert kellenek a talányosok is és a farmmunkás kuponok is ha nem akarok egyesével kattintgatni.
    Nyilván ha tele lennék extrákkal akkor nem lenne probléma, de ahogy feki13 is írta sokunknak nagyon meg kell gondolni, hogy melyik az az event amire felhasználjuk a bónuszokat.

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ne feledjétek a Viking saga 16. event ma este 22 órakor véget ér.

Aki még termeli a növényt, azoknak bőséges aratást, sok felröppenőt - hogy minél több malomterméket le tudjatok még gyártani, hogy Ingriddel még minél több baltát dobálhassatok a céltáblára, telitalálatra!

A megszerzett Csillagos érméket költsétek el a Viking boltban.

Aki még leadná szavazatát (vagy módosítana rajta), az a Csevegő zárásáig tudja megtenni.

Sikeres event zárást Mindenkinek!

5. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy mire jó a Szerencseérme?

6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

7. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

Sziasztok!Beragadtam a játékba és nem tudom levásárolni az érméimet.S.O.S.

most jó

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.11.24
  8. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Luminary és tara100 kedveli ezt.
  9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A jövőre nézve: - most, 22:25 -kor találtam meg a segítségkérő posztodat. Az eventnek vége van. Legközelebb, ha ilyen problémád van akkor a Sgítségkérő topikok egyikébe gyere, mert itt nem biztos, hogy időben kapsz segítséget, mivel azok a topikok élveznek elsőbbséget.
    Köszönöm, ha így teszel.:)

GA-BI-O-Farm, Swartsch, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Viking saga 16. event véget ért, a csevegő is bezárta kapuit.
    Köszönjük az egymásnak nyújtott segítségeket!

Reméljük, mindenki sikeresen dobálta a baltát Ingriddel, és megszerezte a legmagasabb csillagot adó

dobást is.
    Az event végén a Csillagos érméket is sikeresen beváltottátok!

Találkozunk a következő event csevegőjében!

További eredményes gazdálkodást kívánunk mindenkinek!
    A Farmerama csapata

Kuzdern, maszilva, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.