Visszajelzés Viking saga 17. - event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 4.6.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 13.6.25, 07:05.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Senki nem tolt az orra alá, semmit.
    Az általam megszokott, sikeres event teljesítéséről szóló hozzószólást került megírásra.

Az, hogy a játék nem megfelelően működött, és emiatt sokan nem tudták kihasználni a bónuszokat, korántsem miattam van, és nem is én vagyok ennek az okozója. Ez egy nyílvános fórum, ahol a szabályzat keretin belül, azt oszt meg bárki, amit csak szeretne.

Azok a játékosok, akik el tudták érni időközönként a játékot - vagy mobilapp segítségével tudtak eventezni, nem érdemelnek ilyen hangvételű hozzászólást, amit Te jelenleg megengedsz magadnak! És azt az általánosítást sem, hogy ízléstelen az, hogy a megszokott játéktempómban végeztem az eventtel. Mi alapján minősíted másnak a játéktempóját, ameddig azt a másik fél nem tette meg Veled? Ezek szerint a mobilappal játszó játékosok nem írhatják meg sikereiket? Miért nem?

És miért probléma az, hogy egy játékos megosztja a sikerét az event csevegőben? Nem a panaszládában vagyunk. Ez az event csevegője, ami többek közt a sikerek, taktikai megosztásokról szól. Az eventtel kapcsolatos problémák panaszoknak minősülnek, de Te azért tartod ízléstelennek a hozzászólásomat, mert az event csevegőben lévő panaszok közé, a valóban csevegőbe tartozó hozzászólás került megírásra? Ez maximum akkor lenne helytálló, ha a panaszládába írtam volna a hozzászólásomat.

maszilva, tarkacica47, farmerSS és 9 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A kezdeti nehézségek ellenére is sikerült elérnem a felhőt.
    Mindenkinek köszönöm szépen a számolásokat.
    Gratulálok a végzetteknek, sok sikert a még eventezőknek, jó éjszakát kívánok az aludni térőknek!:)

maszilva, kutyaszálló, Swartsch és 11 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Korai volt az örömöm, mármint, hogy rendbe jött a farmozás.
    Tudom, hogy szinte mindenki alszik már, de gondoltam leírom a hitelesség kedvéért.
    Ugyanis éjfélkor kellett volna aratnom, addig elidőztem a gyopároson, ott nem is volt gond, és mivel pár perccel múlt éjfél, gondoltam frissítek és mindjárt elküldöm az ajándék felreppenőket. Azóta már közel egy órája próbálok felkapaszkodni a farmra, sajnos sikertelenül.
    Miután másodszor is eléri a 100%-ot, nagy nehezen beadja a hirdetőtáblát, ott hiába jelzi,
    hogy vegyem át a napi Rackó ajándékot, a teljes sáv üres.
    Utána, ha lekattintom (becsuktam) a hirdetőtáblát, nehezen kiadja a főfarmot, de nem működik az aratógép, vagyis a munkások sztrájkolnak. Learattam kézzel, de újra elvetni már nem engedte. A frissítés után visszajött a beérett növénnyel teli tábla. Vagyis a learás csak megjelenítési hiba volt.
    Protestálok!!!!!

Swartsch, Fätum, -ágianyu33- és 9 más kedveli ezt.
  4. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

5. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

6. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

ez meg hogy

7. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

5 perc alatt csak úgy tudsz végezni,hogy el sem kezded

kincsembogaram67, Barika45 és peter1022 kedveli ezt.
  8. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

akkor meséld már el,hogy lehet ennyi idő alatt végezni?

kincsembogaram67, Calibaby és peter1022 kedveli ezt.
  9. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

32000 zöld pöttyöm van megnézheted.akkor sem értem5 perc alatt hogy lehet végezni.
    már bocsánat!

kincsembogaram67 és peter1022 kedveli ezt.
  10. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

nekem

peter1022 kedveli ezt.
  11. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

elnézést,de akkor sem értem!kérhetek ,vmi leírást? mert ez alapján csinálom én is az eventet!köszönöm.

12. piros53

piros53 Fórumlakó

Sziasztok.Visszaváltották a csillagos érméimet.MIÉRT ??????? néhány perccel ezelött.
    id1567580 aranyhal2012

13. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Swartsch, farmerSS, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  14. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Még amíg működik, gyorsan pontoztam egy 1-est erre a kiváló eventre.

Calibaby kedveli ezt.
  15. piros53

piros53 Fórumlakó

köszönöm

16. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Az event pontozása nem azonos a farm jelenlegi működéséért ítélt ponttal. Sajna tegnap döcögött/nem is ment a farm, ma reggel eltűntek ( ideiglenesen ) az érmék, de javítva lesz, lenyomjuk az eventet és jöhet a hosszú hétvége.
    Maga a balta dobálás egyszerű event, letermelni, megkeverni, elfelejteni.
    Jó játékot mindenkinek...

Swartsch, Fätum, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok!
    Nem tudtam, még mi hiányzik! Hát nem kitalálták, hogy visszaváltják a megszerzett érméket?!
    A vezérfarmon 440 érmém huss!
    Már nem is találok szavakat, olyan, de olyan csúnyát tudnék mondani....

maszilva, Kuzdern, Swartsch és 15 más kedveli ezt.
  18. gőzmalom

gőzmalom Járnitanuló

Az első dobásom, és eddig az egyetlen dobásom teli találat volt, örültem. Egészen mostanáig. Beléptem reggel, ás látom, hogy átváltották a csillagos érméket. Volt, nincs. Hát.....nem vagyok vidám. Egy ideig nem dobálok. Nem is lenne még miből....de igy az egész totál bizonytalan. Tegnap azon szerencsések között voltam, akik tudtak vetni aratni, ezen a farmon legalábbis. Ma minden ok a földeken, de a megszerzett csillagos érmék, sehol. Bizonytalanság, új hiba, ........

Utoljára szerkesztett: 6.6.25, 06:28
  19. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Csak néhány megjegyzés, amúgy pártatlanul. Tegnap este mégis úgy döntöttem, hogy nullázok és befejezem. Igen, este készen lettem. Nem dicsekvés, egyszerű tényközlés. Ritkán sietek ennyire, most szerencsés voltam jöttek bónuszok. Tudtam hogy ma és holnap az üzletben armagedon lesz mert ugye 2 napig nemleszbóóót., és esélyem sem lesz játszani, vasárnap és hétfőn pedig végre szabad leszek és merészeltem programokat csinálni. Nagyon dühös voltam én is a hiba miatt de próbálkoztam belépni, olvastam, és igen, kínomban letöltöttem a mobil appot, hogy tudjak haladni. Szerencsém is volt a dobálásokkal mint korábban írtam. Vannak a farmon javaim, nem szeretem ok nélkül pazarolni, de mindig a való életemhez alakítom a játékomat. Szóval nagyon rossz azt olvasni, hogy mérgünkben egymásnak esünk. Engedtessék meg mindenkinek hogy úgy játsszon ahogy neki jó. És inkább köszönjük meg az infókat, ötleteket, tanácsokat. Mindenkinek kívánok kitartást a ránk váró hőségben.

vihence, nyuszi63, maszilva és 17 más kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Hála Wolf beírásának, hogy az appon nagyon gyorsan végzett az eventtel, míg kliensen és böngészőben "meghalt" a játék, gyorsan én is letöltöttem, "megismerkedtem" pár perc alatt a mobilos farmozással, és onnantól 2 órán belül kész lettem a kicsimen a növényekkel és a felröpikkel.
    Ma reggel a nagyomon kliensen csináltam meg gyorsban az eventet, nem volt probléma.

vihence, Fätum, PalMa és 9 más kedveli ezt.