Visszajelzés Viking saga 17. - event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 4.6.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: Ma 07:05-kor.
  1. 1

101 szavazat
    31.7%
  2. 2

5 szavazat
    1.6%
  3. 3

4 szavazat
    1.3%
  4. 4

4 szavazat
    1.3%
  5. 5

7 szavazat
    2.2%
  6. 6

4 szavazat
    1.3%
  7. 7

4 szavazat
    1.3%
  8. 8

21 szavazat
    6.6%
  9. 9

21 szavazat
    6.6%
  10. 10

148 szavazat
    46.4%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

A 2. dobásom egyből telibe találta a céltáblát. 20 csillagot adott. Nem egyszer jártam így. Furcsállottam én is, de ez van. Szerencse kérdése az egész. Nagy lutri az tény.
    Hasíts tovább. Meg lesz az.

cicimsincs kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Csak az első telitalálatra ad több érmét. Utána már 20/ telitalálat. :)

Jutalmak az első telitalálat elérése után

Ez a jutalom csak egyszer szerezhető meg!
    Ahol zöld pipa van a sorban, azt már megszereztük

Telitalálat 1 dobásból: 150x Csillagos érme
    Telitalálat 2 dobásból: 100x Csillagos érme
    Telitalálat 3 dobásból: 75x Csillagos érme
    Telitalálat 4 dobásból: 50x Csillagos érme
    Telitalálat 5 dobásból: 25x Csillagos érme

A csillagos érmék száma függ....

az utolsó, 5. dobás során a céltábla melyik részére érkezik meg a balta (kivéve amennyiben telitalálat lesz, az fixen 20x Csillagos érme mindig):

• (1.) Belső gyűrű (citrom sárga) - ez a telitalálat: 20x Csillagos érme [azaz telitalálat]
    • (2. - 3.) Belső gyűrű 1 (piros) / belső gyűrű 2 (kék): 15x Csillagos érme
    • (4. - 5.) Külső gyűrű 1 (sötét barna) / külső gyűrű 2 (világos barna): 10x Csillagos érme
    Szép napot!

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    telitalálatos dobás esetén Mindenki 20 Csillagos érmét tud szerezni, Csillagot nem tudunk ebben az eventben szerezni.
    Idézek az ismertetőből:
    • (1.) Belső gyűrű (citrom sárga) - ez a telitalálat: 20x Csillagos érme [azaz telitalálat]
    • (2. - 3.) Belső gyűrű 1 (piros) / belső gyűrű 2 (kék): 15x Csillagos érme
    • (4. - 5.) Külső gyűrű 1 (sötét barna) / külső gyűrű 2 (világos barna): 10x Csillagos érme
    Amikor adott dobásból először érsz el telitalálatot, akkor plusz csillagos érmét kapunk, de ezt csak egy alkalommal, ahogy az az ismertetőben szerepel:
    upload_2025-6-10_9-31-40.png
    Sok sikert a folytatáshoz!

szellorozsa és cicimsincs kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    Csillagot nem lehet az eventben szerezni, csak Csillagos érmét. Azt, hogy sikerül-e Ingriddel telitalálatos dobást elérni, abban valóban van szerencsefaktor, de, hogy egy dobás után mi a jutalom, az nem lutri, az fix.
    Az Ismertető figyelmes elolvasása segít a témában, amiből Játékos társad is hozott Neked már információt #322.
    Sok sikert a folytatáshoz!

5. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Bár már végeztem az eventel, de most még dobáltam 1-szer és végre sikerült első dobásra telibe találni!:D:D:D
    Szép napot nektek!

6. zsani_apja

halihoó!
    Nekem van. :D :p
    Hozok egy farmomról képet. Négy játék és a 4.- re meglett a telitalálat másodjára. Azt hiszem ez végjátéknak tökéletes. :)

bubafejgingo, inanna11, vihence és 7 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Farmozás szempontjából viszontagságos hétvége után végre ismét itt lehetek.
    Péntek délután megadta magát a laptopom, elfeketedett a képernyő, aztán se kép se hang. Hiába fújtam be sűrített levegőt a hűtő felőli oldalon, nem használt, pedig nem is forrósodott fel nagyon, ámbár azt már zokon vehette, hogy négy farmom volt nyitva egyszerre. (Ezt csupán azért írom, nehogy más is így járjon. Egy, maximum 2 farm legyen nyitva egyszerre.) Ezért aztán fórumot is csak olvasni tudtam.
    Szerencsére addigra végeztem a három normál eventezős farmomon, ezért elkezdtem néhány kisfarmon is az eventet, és az első aratás közben szállt el a gépem.
    Naná, hogy pünkösdkor senki nem javít laptopot.... Meg se kíséreltem, hogy szerelőt keressek...
    Szerencsére a telefonomra rá tudtam telepíteni a Farmerama Mobile appot, így azon folytattam tovább a farmozást, bár a fórumra nem lehet onnan eljutni.
    A nagy farmokon csak a reggeli nagy aratást csináltam, a kiválasztott négy kisebb farmon pedig a végig aratáson túl ment rendesen a növénytermesztés, komfortban. Felemelő érzés volt, hogy nem fagyott le a játék, viszont a Bahamaramán, a területváltások alkalmából szinte minden másodiknál kidobott. Szerencsére egy újrakattintás után ismét bent voltam, és nem talicskáztak perceken át a barik.

Mára kipihente magát a gépem, és minden különösebb cécó nélkül elindult. Úgy látszik öngyógyító chip is lehet benne.
    Első dobásra telitalálatos a 3+4 farm közül kettőnél nem jött be. De nem igazán idegesít, mert amit akartam kivettem a játékboltból, most annak örülök leginkább, hogy megúsztam a laptop nélküliséget.
    Gratula a végzetteknek, sikeres küzdelmet a még finiselőknek! :D:inlove:

8. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Hello apja!

Arany kezedet, sokan igénybe vennék :D :D

4.-re? Gyanús vagy Te nekem, nem tán kisfarm biznisz megy?:music::p

9. kincsembogaram67

Kedves Dolphin. Elírtam a Csillagos érmét. Megnéztem a táblázatot. De a 2. telitalálatnál is csak 20- at kaptam, ami nem egyszer fordult elő. De se baj. Még talán az utolsó dekort kitudom váltani, a többi bent marad. Elértem amit szerettem volna és ennek is nagyon örülök.
    Sokat olvastam a Játékos társaim írásából, próbáltam úgy csinálni, de 20 Csillagos érménél talán 2- szer kaptam többet. Nem panaszkodás képen írtam, csupán tényt közöltem.
    Neked is további jó játékot kívánok.

cicimsincs, surda39 és szellorozsa kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Szia!

Paár farmon ültettem én is. Reggel elrendezem az ajándékokat, ahogy felkelek és azokon a farmokon, ahol volt töklekvár, ott ültettem event növényt. :D Amit hoztam, ott nagyon mákom volt. Írhatnám, hogy így akartam, de szerintem tudatos volt. Hamar dobok egy vigyort, mielőtt Toma megcáfol. :D
    Elpörgettem a szabad pöriket is, így gyűlnek a tehenészetek, a végén még alap is megy a sárga mellé. :D :p

11. surda39

surda39 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.2.dobás telitalálat lett és 20 csillagosérmét kaptam ismét.Szép is lett volna ha 100 csillagot kapok.

12. zsani_apja

Szia!

A képen látni, hogy én is 20- at kaptam. Ez volt a 2. telitalálatom első dobásból.

vihence, cicimsincs és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Reggelre végzem én is a kiírt "kötelezőkkel" :D Nem bánom, hog vége lesz már.
    Viszont volt egy érdekesség. Brutális mennyivel szerencsésebbek a kis farmok...rengeteget volt a keréken bónusz, +1, 100 és 200%-os a durva az, hogy ki is pörögtek...emellett bármmi más extra jó nyeremén is. Bezzeg a nagyon hírül se látok ilyeneket, nem hogy kipörögnének.
    Konkrétan egy nullán álló random kis farmmal, holnapra eljutok 23 játékig 2,5 nap aktív játékkal 5-6db kuponnal és 2-3 csatnival. Legalább 3-4 bónusz is kipörgött kb 6-7PP-ből.

Olvastam Tomát, igaza van :D De emberek vagyunk muszáj keresni a rendszert a rendszertelenségben :p :D

Éljenek a tehenek! :D

14. Dolphin

Szia,
    a plusz csillagos érméket csak akkor kapjuk, amikor az adott dobásszámból első alkalommal van telitalálatunk. Ezt követően a telitalálatokra már csak 20 Csillagos érmét kapunk.
    Például, ha a harmadik minijátékodban 4 dobásra meglett a telitalálat (s előtte nem volt még 4 dobásra telitalálatod), akkor ott megkapod az 50 db Csillagos érmét. De ezt követően ha 4 dobással lesz telitalálatod, akkor minden egyes alkalommal csak a 20 Csillagos érmét kapod meg és mellé 1 db Romantika láda II-t. Az 50 db Csillagos érme csak egyszer jár egy farmon.
    Ha eljössz Farm névvel és Farm ID-val Segítségkérő topikba, megnézem Neked, hogy hogy állsz.
    További jó játékot!

PalMa, Sylja, vihence és 3 más kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    a 100 Csillagos érmét egyszer kapjuk meg, amikor az első alkalommal lesz 2 dobásból telitalálatunk. Kiemeltük az ismertetőben is, többször leírtuk már itt többen is. Minden további telitalálatra 20 Csillagos érme jár. Csillagot nem lehet ebben az eventben szerezni.

upload_2025-6-10_22-27-33.png
    További jó játékot!

PalMa, bubafejgingo, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

Ahogy látom, szeretnék, ha a kis farmok is felzárkóznának. Mivel én aktív már nem vagyok, jól lent vannak a hőmérők. De legalább pirosan világítanak. :D
    Ezen a farmomon is nehezen megy a szintlépés, nem bonyolódok már bele másikba. Bőven elég ez a cammogás. :D

Ms.AbyZu, feki13, vihence és még 1 ember kedveli ezt.
  17. kincsembogaram67

Kedvenc Modim - Dolphin Modi. Így már értem. Nagyon örülök, hogy meg van amit szerettem volna. Izgalmas, jó event volt számomra. Sok kicsi sokra ment. Nem volt könnyű, legalább is nekem most a dobás. Tovább megyek. Még három farmocskát sajnos,, örököltem,, is és azokból már csak egy van amivel küzdök. Elképesztő, hogy milyen türelmed van. Minden elismerésem.

feki13, vihence, cicimsincs és 2 más kedveli ezt.
  18. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Jó reggelt!
    1 x kaptam 150 érmét, 1 x 50 a többi kevés érme
    Felhő nem lesz meg, amit tudtam kiszedtem.:oops:

surda39, kincsembogaram67 és zsani_apja kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Cseréig kint maradnak ezek a dekorok, amiket most kiszedtünk, csak úgy hasítanak majd a farmok :p
    De egyáltalán nem célom rajtuk a szintlépés, szegényeket csak kizsigerelem, egyiken el is fogyott az összes kupon :cry:

zsani_apja kedveli ezt.
  20. zsani_apja

reggelt!
    Nekem pihennek. Jönnek a jó idők, még kevesebbet leszek gépnél. :)
    Mindjárt munka, de u té ál lom. :D

vihence, feki13 és inanna11 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.