Visszajelzés Viking saga 17. - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 4.6.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Sziasztok! Nem először fordul elő,de három dobás utáni telitalálatra csak 20db csillagérmét kaptam.Böbe764 ID:17039180,miért?

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azért, mert a telitalálat - függetlenül attól, hány dobásból éred el - 20 csillagos érmét jelent.
    Amikor valahány dobásból ELŐSZÖR érünk el telitalálatot, járnak plusz érmék. A Te esetedben, amikor ELŐSZÖR sikerült három dobásból a telitalálat, akkor a 20 érmén felül kaptál még 75 érmét. De ez csak EGYSZERI jutalom. Tanulmányozd át az ismertetőt, mindez hangsúlyosan szerepel benne, ábrákkal, magyarázattal.

vihence, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  3. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szép napot.
    Ahogy több játékos is leírta, régebben szerettük ezt az eventet, nem utolsó sorban a balta dobálás miatt is. Most az első 10 dobálás után majd' ott hagytam az egészet. De végig ilyen volt (43 játék), régebben lehetett taktikázni variálni a dobások sorrendjével, most csakis finoman írva egy katasztrófa, tök mindegy hol kezdem, mellikkel folytatom stb, stb az egész egy mázli halmaz. Remélem nem felejtek és ha legközelebb jön ismét ez az event, azonnal elkerülöm. Soha nem szerettem kártyázni és más szerencsejátékot sem mert részemről garantált volt a rajtavesztés. Ez arra emlékeztet.:(

sutimami57 és zsani_apja kedveli ezt.
  4. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Köszi a választ,régi motorosként tudhattam volna.Lehet,hogy megártott ez a hirtelen kánikula?:D

5. PBerti

PBerti Haladó

Szia!
    Én a kezdetektől utálom ezt az eventet és kifejezetten felidegesítem magam minden dobás után.
    Ez nem más,mint szerencsejáték....Semmi köze a tudásnak,taktikának ehhez sajnos...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.