Visszajelzés Viking Saga 2019.01. eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 15.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Szia, köszi az utmutatót,
    anakondához pedig,.. ha Baby boom alatt tenyésztesz akkor a leggazdaságosabb,
    kevesebb alapállatból kijössz.

2. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!

Ez az esemény már elég elcsépelt, unalmas.
    Egyébként elég lenne a másik kettő is, mert megint túlzásba vitték, hogy egyszerre 3 lett elindítva.
    A játék valós pénz nélkül is játszható, tehát az általad leírtak nem fedik a valóságot, ezért töröltem a hozzászólásodnak ezt a részét.
    Olvasgass a fórumon, mert az erre szánt idő is egyfajta pénz!
    Nem valós pénz, viszont segíthet Neked abban, hogy ki tudd használni a játék adta lehetőségeket úgy, hogy ez anyagi ráfordítást ne igényeljen.
    Megkérlek, hogy ha panaszod van, azt legközelebb a megfelelő topikban jelezd!

Itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.14375/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.1.19
  3. erika260665

erika260665 Törekvő

Sziasztok !
    Tudom nem idevaló kérdés már irtam a supportnak is. Csak kíváncsi vagyok hogy tudnádok-e tanácsot adni.
    Tegnap óta mióta mennek az eventek a Vikingesbe nekem a baltánál, nyélnél és a rúnánál nem mutatják alul a pöttyök az erősséget. Még ilyen nem volt. Esetleg nem kapcsoltam be valamit vagy más is tapasztalt ilyet??
    A tényésztésből elvileg ki vettem 3 levest.

4. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Teljesen bele vagyok bonyolódva ebbe a sok eventbe. Valahol olvastam, hogy lesz egy ideiglenes és két állandó gazdaköri
    feladat. De már nem találom, hogy mikor. Ha tudtok segíteni, megköszönöm.

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. erika260665

erika260665 Törekvő

Szia.
    Az anakondánál lesz két gazdaköri az agyagedény és a anaconda tenyésztős. Január 21.-én kerülnek be.

6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

;)
    Szia Szemike!
    A két állandót itt találod: #153

ursa11, Imi*, Gio és 3 más kedveli ezt.
  7. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) Hol nem látszódnak a pöttyök?

A dobások eredményei táblán?

vagy ahol kiválasztod a baltát/nyelet/rúnát?

Gio, Sali~*.* és erika260665 kedveli ezt.
  8. erika260665

erika260665 Törekvő

Szia Rékuci. :)
    Pontosan, ahol kiválasztom.
    Ott mindig zölddel mutatta az erősséget. Hát most nem akarja. :sleepy:

9. avonmarika

avonmarika Junior szaki

sziasztok!tudtok tippet adni mit tenyésszek,mert az anakonda a baltás eventhez egyetlen levest sem adott..vagy az anakonda bébik megitták anyatej helyett???

10. szemike50

Köszönöm. Az ideiglenest csak álmodtam?

erika260665 és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. erika260665

erika260665 Törekvő

Lehet de álmodni néha jó. ;)

12. Rékuci1111

Ha már eljátszottad a 3 levest, akkor tudsz szerezni egyet a sarkvidéki eventből 1 jégkásáért és 1 fagyasztott gyümölcsért cserébe az első 2 feladat leadásával. Tudsz hozni képet, hogy például a második kiválasztásnál mit látsz az eredmények táblán, illetve a kiválasztósávban?

Szia :)

Ide beadogattad amit kért?

Gio és erika260665 kedveli ezt.
  13. avonmarika

avonmarika Junior szaki

nem erre az eventre gondoltam hanem a vikinges balta dobálósra..

14. erika260665

erika260665 Törekvő

Egyetlen dobálást sem játszottam el. A sarkvidékit nem csinálom ameddig eljutottam a tenyésztéssel most néztem 4 leves van. A party pöriig jutottam.

15. Rékuci1111

Igen, abban próbáltam neked segíteni. Akkor tudsz baltát dobálni (akkor kapsz Viking erőlevest), ha a Kígyók temploma eventnél beadogatod az anakondákat és a kígyószemeket

Ezt nem értem. Ha még nem dobtál, miből gondolod, hogy nem jelzi a pöttyöket?

zit67, HéricsBáró és Gio kedveli ezt.
  16. avonmarika

avonmarika Junior szaki

ohhhh...tehát rákényszerítős event???2 eventet kell csinálni 1 helyett...kösz a választ...akkor inkább eladom a kígyóbébiket,több hasznom lesz mint úgy...

17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szemike!:)
    Nem tudhatom mit álmodtál de, erről olvastál?:)
    Viking erőleves

Beszerezhető: Sarkvidéki parti és Kígyók temploma és Születésnapi eventből.
    A szülinapi szuperbuli majd 23-án indul, ismertető 22-én várható róla.;)

maszilva, zit67, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  18. nuncsaku76

nuncsaku76 Járnitanuló

Szia! Gondold át nem biztos, hogy jól gondolod!!!!

19. erika260665

erika260665 Törekvő

Mert probáltam dobálni mind a 3 lehetőséget beállítottam de mivel nem mutatta az erősséget nem dobtam el.
    Minden Viking eventet lejátszottam ami volt de ilyen még nem történt. Nyilván nem dobom el ha nem látom milyen az erősség. :(

20. szemike50

Igen, az erőleves megvan a sagával együtt. De hiába kerestem a szülinapit, nem találtam róla semmit, csak azt, hogy onnan is lehet erőlevest szerezni. Sajnos egyre több és több szálon futó dolgokkal dobnak meg minket és nem mindig alapos az ismertetők kivesézése részemről. Az elején elvesztem a fonalat és így várom, hogy majd az event során letisztul, de már akkor nem tudom, hogy mit és hol is olvastam róla. Köszönöm a segítséget.

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.