Visszajelzés Viking saga V. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 4.4.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Még 635 db ivókürt kell, az enövény megvan,most póréhagymát és vörös káposztát ültettem, a tisztásra kitettem a pillangókat és 5 titokólat, a bahán meg habanero paprika várja a reggeli aratást.
    Most keveri a malom az erőleveseket, és majd megyek dobálózni ;).

Swordfish, meszimarsi, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  2. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Én a középmezőnyben vagyok, 19 dobásnál tartok, szóval "vágtatok". De még van idő, holnap itthon vagyok, talán akkor haladok egy nagyot. Jelenleg 7000 növényre és 490 db. felröppenőre van szükségem a felhő megszerzéséig. Ez az elsődleges cél. Én ahogy összegyüjtők egy kis pengőt, el is költöm, mert így biztos, hogy az enyém, amit kiváltok, és nem felejtem el a véghajrában. (volt már rá példa, hogy utolsó pillanatokban fejeztem be az aratást és a keverést, és meg is álltam, elfelejtettem beadni, amit kelletto_O)
    Az utolsó kitehetőt kiváltottam, a többi meglesz , ahogy haladok előre.
    A negyedik telitalálatom még nincs meg, a többi már sikerült. Éjszakára én is hosszút fogok ültetni, mert kissé kevésnek találom a felröppenőt.
    Grat., azoknak akik végeztek, kitartást és jó kedvet a még küzdőknek.
    Szép napokat, üdv. J.

Swordfish, meszimarsi, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  3. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Kedves Back Office!
    Minden túlzás nélkül mondom meghatott a hozzám írt biztatásod. Igazad van abban szeretem az új dolgokat, főleg ha sikerélmény kíséri. Nálam az a baj, hogy vizuális vagyok azaz, ha megmutatja valaki akkor az segít, de leírás alapján nem sikerült elsajátítani a csínját-bínját így a kudarc miatt feladtam. Sajnos a gesztenyés felhőm nincs meg, azt az eventet túl nehéz kihívásnak véltem és bele sem kezdtem. Játszani szeretek, de nem minden nyeri el a tetszésemet a amint azt már többször leírtam és annak eredménye a panasz irodába irányítottak, pedig részemről vélemény nyilvánítás volt. További szép napot kívánok.

4. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

1034 érme, 21 dobásból =49,23 érme átlagba. 1h és aratök 3 terület szögletes gabonát és akkor talán még tudok keverni 2-3 leveskét

meszimarsi, Maszatka47, brekkencs. és 5 más kedveli ezt.
  5. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Habernonank mennyi vizzel az érésideje? illyetve mennyi felrepit ad/ terület

-Csiki- kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Ha már parti pöri akció van , kipörgettem párat és termelem az event növényt : 1x1 kocka csatnival : 20 db termés
    Ez aránylag változni fog , de kb körülbelül ennyi , de lehet több is lesz , mert most jöttem bele a pörgetésbe .
    Vagy nem .

5 terület bevetve 1x1 kiskockán , és azon felül van már 29.500 db event növényem van .
    Ma , és holnap reggel aratok még event növényt . Akkor elvileg lesz 70- 80.000 db event növényem .
    Utána egész vasárnap , hétfőn , kedden és szerda reggel valahonnan előkaparom a felröppenőket .
    A felreppenőt még nem számoltam ki , de majd lesz valami . (Olyan nincsen , hogy semmi nem lesz , mert a semmi is valami)
    Aztán mindent be a malomba , és uccu tempó vágta iszkiri előre a dobálással , és kifosztani a boltot maximálisan .

Az tök furi lesz általam , hogy szupertrágyával letermelem a felröpit , aztán kiváltom a boltban a szupitrágyát , hogy avval újabb felröpit szerezzek . Szóval ott leszek ahol voltam . Ezt még át kell gondolnom , mert elég hülyén hangzik .

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Vízzel az érésidő az alapidő x 0,8. A habanero paprikánál ez 11:12

Swordfish, meszimarsi, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  8. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Akkor ez is hosszuérésűnek mondható, nincs kiváltva a szentélyből, de kipróbálom, holnap éjszakai növénynek jó lesz.
    Mai estére egymagú ment a földekbe.
    Normál farmon szögletes gabona 63-at adott.(6h)

meszimarsi, Sali~*.*, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

A legmegérősebb szupertrágya csomag 100 db, ami 100 érmébe kerül. 100 érme átlag két dobásból van meg, amihez 2x35 felröpi kell. Ezt 70 szupertrágyából termeled meg, vagyis 70 szupertrágyából csinálsz 100-at.
    A legkisebb csomagban 15 db. van 20 érméért. Az öt csomagban, amit kiválthatsz, van 75 db, és szintén 100 érmébe kerül. A fentiek alapján ehhez is 70 szupertrágyát használsz el. Ez tehát már necces egy kicsit, de még mindig nem ráfizetéses.
    És a növénnyel nem számoltam, csak a felröpivel.

Swordfish, meszimarsi, Sali~*.* és 13 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia :inlove:

Nekem csak a komfortos kb 30 perces rózsa van kinemesítve és legendával általában -1 felröpit ad
    De néha megadja .

Hú de jó , hogy ezt most leírtam , szaladok be a nemesítéshez berakni a rózsákat , és törlöm is ki azonnal .

Swordfish, meszimarsi, Sali~*.* és 11 más kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

A habanero 14 órás, és az egymagvúhoz hasonlóan zöldség, vagyis hat rá a maja maszk. Vízzel és maja maszkkal 8:58 az ideje (az egymagvúnak 9:36). Gyógykenőccsel még egy kicsit rövidítheted: 8:31, illetve 9:07 a két zöldség ideje. A Bölcsesség esszenciája is hat rá, de az már elég drága. Ezzel is számolva a két érésidő: 7:51 és 8:24.

12. erno92

erno92 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Az lenne a kérdésem, hogy melyik növény esetében jön több felröppenő? Vagyis minnél több tp-s növényt ültetek annál több felröppenő jöhet?
    Azt olvastam, hogy a pillangó és a fák többet adnak, de növény esetében nem kaptam semmi választ.
    Üdv.

Maszatka47 kedveli ezt.
  13. xfáraóx

xfáraóx Fórum-zöldfülű

Nem a tp számít, hanem az érési idő minél magasabb legyen.

Swordfish, meszimarsi, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !!

Már a pontos számokra nem emlékszem, de a habanero kb. 18 felröpivel adott többet, mint az egymagvú.

Swordfish, meszimarsi, kanzlerviki és 5 más kedveli ezt.
  15. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia!
    Az alap érésidő számít, a TP nem.

Swordfish, meszimarsi, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  16. erno92

erno92 Utánpótlás-írogató

Értem. Akkor minél hosszabb az érésidő annál több lehet a felröppenő. Köszönöm

U.i.: 1x1 vagy 2x2 földekkel éri meg jobban csinálni? :)

Utoljára szerkesztett: 7.4.18
    kosagi, Swordfish, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  17. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok 30 pőrgetésnéll járok midenkinek jo nagy dobást csak enyi :)

nyuszi63, meszimarsi, vihence és 13 más kedveli ezt.
  18. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Én az 1x1-t javaslom, nagyobb az esély a több felröpire.:)

marcsi152, Swordfish, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  19. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia Jani!
    Gratulálok az eredményedhez! :) Én még csak 25 nél járok,de remélem holnap estére kész leszek én is.;)
    További jó pihenést kivánok mindenkinek és neked is:),már vár az álommanó,hiv az ágyikóba.;)
    Jó éjszakát!

marcsi152, meszimarsi, Gio és 6 más kedveli ezt.
  20. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Előtte ettem majamaszkot és nem locsoltam meg, és így lett az érés ideje 10 vagy 11 óra .

marcsi152, Swordfish, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.