Visszajelzés Viking saga VIII. csevegője - 2019. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 5.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Volt már jobb is az fix..:)

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    A csúcson kell abbahagyni :D Az első ingyen dobással lett : 15 szupertáp és 6 kincsvadászat láda . :inlove:

A 6 kincsvadászat láda tartalma
    • 10 csillag
    • 3 aranybanán
    • 2 szupertáp
    • 4 kacsa kata turbó
    • 1 rózsaszín zselé
    • 60.600 BTP

3. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

0 felröpivel kezdtem, de már van van 19 :D olyan kevés kell, hogy az eventes növényekből is összejön majd :)
    Az egyik kicsi farmon találtam elfekvőben kincsvadászat ládákat :wuerg:

[​IMG] [​IMG]

Nem is olyan rossz ez a láda :D főleg ha összejönne egy hangya abból a 12 titokzatosból :)

bubafejgingo, maszilva, Fatther és 22 más kedveli ezt.
  4. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

A rejtett tartalékok!xD

Ananke, juliannakoczkas, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  5. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok :) , ahogy Kuzdern is írja, mindenki maga dönti el, mit és hogyan szeretne csinálni. Illetve hol, melyik területén.
    Az elején még írtam is, a másik 2 farmos területemen gk. körit csinálok és be is fogom fejezni holnap , a Nefelejcs utolsó 4 / 4-es feladatát. :) Tehát sokan vagyunk, akiknek ott a sok gk. köri is, hidd el nem vagy egyedül. :) Ezért is jó ez az event, lehet gk. körizni is mellette. ;);) Nem mindenki a gk. kör királya, kapálunk tovább. Eredménye lesz, ez bizton állítom. :):)

6. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Ha gyököt vonunk az eddigi összesből úgy, hogy közben figyelembe kell vennünk az összes ismert, ismeretlent, és hatványozottan kell eljárnunk, akkor azt mondom: E=mc2 (a négyzetre emelés miatt bocs, nem tudom hogy kell a ketteskét felemelni). Az utóbbi eventek nálam kimaradtak. Egy biztos: mindenben egyetértek jó ideje TudorLehoval, és saját döntésem alapján szelektálok. Ha azt írom, hogy ennek ellenére, vagy akár ezzel együtt játszom(az akár a számomra a legérthetetlenebb, legsemmitmondóbb szó :(((( ), még mindig a felhőtlen játék iránti vágyamat fejezi ki. 90 felröpi. Ami elég jó, tekintve, hogy vagy a növényt, vagy a felröpit tekerik fel, de nagyon. Ez az én kedvenc játékom. S az egyetlen. Szeretem, hogy kombinálni kell, mert az ehhez való készségem gyakorlatilag a nullával egyenlő. Minden alkalommal gondolkodom, tervezek, ez nekem jó. De ne nyitogassa senki naponta a pénztárcámat! Ha megnézitek az event-eket, csak akciók, vásárlási lehetőségek vannak. Minden nap. - Most megint arattam. Csak az off miatt: nem vettem, összegyűlt 260 PP, elpörgettem140-et, mellette 99 simát: 1 azaz egy db termény bónusz. "Csók a családnak, elmentem vagánynak..."

bubafejgingo, farmeres53, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Még 5 játékot lejátszottam 17 láda sikerült kaptam még 2 db praisley 4 beitung és 2db szaharát. 10 játéknál összesítve van 8 szahara, 1 db skótkockás, 4 db praisley és 8 db beitung összesen 39 ládából. Valamint 4 db pinkie pie és még sokk apróság ami azért jó lehet.. :music:
    Egyáltalán nem rossz láda szerintem.:pxD

bubafejgingo, marcsi152, -Erbrow- és 6 más kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Végül is az eventkezdés után taroltam mindhárom farmon a főfarmos területre korábban elhelyezett Manufaktúrákat és Vadaskerteket, és úgy szaporítom az eventnövényt, hogy mielőbb meglegyen az event.
    A legnagyobb farmon 111 röpivel kezdtem, itt 6 db Panni segítette az indulást, a másik kettőn csak két Panni szorgoskodott, ezeken 90 és 100 db között volt a röpik száma. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan válik be a ládanyeremény. Bár szerintem lehet, hogy többet kellene összevárni a jobb nyereményekért, mert most pl. eljátszottam az ajándék erőlevest az egyik farmon, és 33.900 TP és 1 db RACS volt a telitalálatos baltadobásból kapott ládából.
    Sikeres balta-dobálózást és ládabontást kívánok! :D

9. Mykuszy

Mykuszy Törekvő

Én kész vagyok,az eventet elkezdtem:)Én "időmágus" vagyok,ez még talán nekem is belefér!

10. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

Sziasztok!
    Van esetleg taktika / ötlet, hogyan lehet telitalálatot dobni?
    Köszönöm!

11. Mykuszy

Mykuszy Törekvő

Bumm! Nekem ez bejött:)

12. DevilMókus

Szia! Elsöre nem tudom:p ( Csak vicelek)xD
    De a másodiktól ki túdsz indulni a jellekből.:music: Amit a dobás statisztikán látsz.o_O
    Azaz pld ha szélen kezded és abszolút semmi akkor érdemes a másik szélre menni.:music:
    A bót tuttira megvan 5 -ből.:p
    Aminél 4,5-5 jell van azt meg kell tartani. o_O
    Ami 4 jelles ott nagyon valószínű hogy a szomszédja 5 abba az irányba ami növekszik.:music::p
    100% recept nincs mert még a fejet ki is logikázom ebből a megközelitésből, de a runákból túl sokk a választási lehetőség.:oops:
    Olyan 10-15 játékonként nincs telitalálatom, bár most 10 ből mind az volt.8)(Ez csak poén, de sokat számít a logika)

Utoljára szerkesztett: 6.11.19
  13. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

3 összetevője van a baltának:
    - először a fejet kell kiválasztani 8 lehetőség közül
    - után 5 nyél közül egyet (legrosszabb esetben 5.-re el lehet találni az 5 lámpás nyelet)
    - végül 10 rúna közül kell választani

Telitalálatnak számít (a számok a zöld "lámpákat" mutatják sorrendben)
    1. 5 - 5 - 5
    2. 5 - 5 - 4,5
    3. 5 - 5 - 4
    4. 4,5 - 5 - 5
    5. 4,5 - 5 - 4,5
    6. 4 - 5 - 5
    7. 5 - 4 - 5
    8. 4,5 - 4 - 5
    9. 5 - 4 - 4,5
    10. 5 - 3 - 5
    Én úgy szoktam játszani, hogy mindig egymás mellett lévőket választok ki egészen a 4. körig. Ha valahol már van 5 lámpás, akkor persze annál maradok. Ha a fej és a rúna egyaránt 4,5-4,5 vagy ennél is jobb, akkor már azt is hagyom, mert az már biztos, hogy jó.
    Az 5. körre akkor kockáztatok új választást, ha az addigi próbálkozásoknál csupa kis értékű van, mert akkor már jönnie kell egy jónak is, viszont ha vegyes, akkor maradok a "jó" értékű dobásnál :)

14. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Sziasztok! Nem olvastam végig a hozzászólásokat, ha ismétlésbe bocsátkozom, akkor elnézést kérek. Nagyon furcsa nekem, hogy csak egy területen lehet ültetni az event-növényt és csak egy területen lehetséges a felröpi. Miért van ez? Nos, én azért belevágok, lesz, ami lesz, már csak azért is, mert idáig egyik kedvencem volt ez a játék.
    További jó eventezést kívánok minden farmernak!
    Üdvözlettel: Supernagyi

15. Mykuszy

Mykuszy Törekvő

Én csak olvasni szoktam,de ilyent még nem láttam DMókitól! Most vagy ő ivott többet,vagy én! Igaz,én sokat,ezért holnap újratervezés:)

16. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia most csak Főfarmos eventünk van,1 területen ültetünk innen jön a röpi...sok szerencsét...:)

17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Évek óta. Mondhatom első viking óta.

18. DevilMókus

Szia! Eddig én is igy csináltam ,de most csak a telitalálat számít ezért hamarabb váltok oldalakat !
    Szia ! Direkt kapcsolom hozzá Rékáét , mert az ő precizebb megfogalmazása alapján talán könyebben érthető amit írtam.
    Biztos sokat számít a megérzés rutin( ez a kedvencem és nagyon sokat játszottam már) és a szerencse is , de már 13 telitalálatom van 13-ból.:wuerg:
    Lassan szakmát váltok:p elmegyek jósnak,:music: vagy késdobálónak;)xDxD

bubafejgingo, Ribiszke, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  19. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Jó estét! Ezt osztották most a játékmesterek. Jelenleg nem pályáznak a pajtakészletünkre. Jól jön egy kis idegnyugtató baltahajigálás, egy hét múlva úgy is nagy izgalmak lesznek. ;)

Azt viszont meg tudnátok mondani, mi ez a förmedvény, ami most a Viking event logója? Egy viking malac? Tegnap óta meresztgetem rá a szemem, de nem tudom kinézni. Lehet, hogy új szemüveg kell? xD

Utoljára szerkesztett: 6.11.19
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én is azt néztem. Eddig normálisan nézett ki.De az egy malac... Nagyon gáááz. xDÉn rá se nézek...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.