Visszajelzés Viking saga XIV. - eventcsevegő - 2023. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 9.5.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

19 játékból háromszor elsőre telitalálat lett. Kétszer viszont nem sikerült telitalálatot elérni, nem lett láda.
    A valószínűségszámítás itt nem nagyon rúg labdába.

jutka190226 kedveli ezt.
  2. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Dejó! Kaptam 2db élőholt kincset :( Hajrá piccoló láda! :(

jutka190226, Sali~*.* és zsani_apja kedveli ezt.
  3. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Az élőholt kincs nekem még nem is annyira rossz, persze szívesen kapnék értékesebbet. A levéltáncért és a piccolo-ért én most nem is tenyésztek a Vadon állatai event-ben, előtte megállok.

4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Az ilyen első dobásra is lehetne ajándék [​IMG] :sleepy:ez az 1 nem megy...
    27 dobás van meg...még 7 próba és nálam vége...szép estét ;)

maszilva, PZoli64, Mica67 és 11 más kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Na cirka így voltam vele én is, a többinél volt többször is telitalálat de elsőre az 50. játéknál sikerült:sleepy:
    Na de legalább sikerült, így 77 játékból ki tudtam szedni a 3 bónuszládát, a 3 szezonzsetont és 5* a szezonpontokat.
    Úgy voltam vele, vagy bele se kezdek, vagy akkor csinálom, míg legalább számomra értékesebb dolgokat kiszedem.
    Mondjuk nem tudom, hogyan kalibrálták be az árakat, hiszen 1-1 nyereményért 15-20 játékot kell lejátszani, 15 pontjával
    elég nehéz. Az ember elveszíti a maradék játékkedvét is.:oops:
    Azért szurkolok neked is, összejöjjön elsőre a telitalálat:)

Mica67, vihence, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ott cseszték el, amikor a csillag áránál lehagytak egy nullát. Nagyon berágtam, amikor megláttam. :D

Anulu73, Mica67, vihence és 6 más kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ó hát ha az érmés boltban, mindennél leszedik a háromból az utolsó számot, már azzal is barátibb lett volna;)

Mica67, stb_farmer, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  8. mini76mini

mini76mini Törekvő

Szia, bocsi a kérdésért, de honnan van ennyi bónuszotok? A rekeszes bónuszokra gondolok meg a Jackre.

zsani_apja kedveli ezt.
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A rekeszes bónuszok bonthatók ládákból:
    Minden, amit egy láda rejt

Időnként vásárlási akciók is vannak, amelyben szerepelnek.
    A szezonból is szerezhető ez-az. Most az Anyák napi szezon fut éppen.

Jack ajándéka is nagy ritkán szerepel eventnyereményként vagy akcióban vásárolható meg, szintén meglehetősen ritkán.
    De jellemzően Piccolo-ládából nyitható.
    A Piccolo pedig elég gyakori eventnyeremény, de ládából is bontható (Kung-fu tigrises láda).

Gazdaköri feladatokban is találhatsz rekeszes bónuszokat és Piccolo-t is.

stb_farmer, vihence, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  10. mini76mini

mini76mini Törekvő

Köszönöm szépen. Akkor ezek szerint, nálam nem kegyes ez a játék, Nekem nem nagyon jönnek ezek a bónuszok. A ládák sem nagyon adnak, legfeljebb "S-est", bár most kaptam egy 300-ast, de azt nem áldozom be ide. Főleg mert csak 15 érmét ad. Azért nagyon köszönöm a segítséget. :)

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Nincs mit. :)
    Egyetértek Veled, az értékesebb bónuszokat nem szabad azonnal felhasználni.
    Jelentősebb nyereményt adó eventekre, vagy számunkra fontos feladatokra érdemes őket tartalékolni.

maszilva, stb_farmer, vihence és 5 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Türelem, majd jön jobb is S bónusznál;) A 300-as bónusz kincs;) Különleges eventhez, vagy játékhoz tartogatnám én is... :music:

13. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Mindig ez van, jön jobb, de az alját kapom, élőholt kincset és a Multitaszking zsenit, nameg a havermackót. Köszönöm!

14. SoraOokami

SoraOokami Fórum-zöldfülű

Nem működik a játék! A 3. dobás után nem mozdul semerre.
    Sorao_Okami ID: 1621920

15. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Legközelebb egy Segítségkérő topikba írjál, ha gondod van a játékkal, például ide:
    Kérdések, amikhez nem találtál topikot (általános)
    Az Eventcsevegőkben ritka moderátori jelenlét!

stb_farmer kedveli ezt.
  16. SoraOokami

SoraOokami Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!

smoldering kedveli ezt.
  17. olgica63

olgica63 Junior szaki

Sziasztok! Nem tudom, ki hogy gondolja, de Ingrid úgy dob, ahogy ő akar. Szinte semmi! De egyébként is kezdem azt hinni, hogy mindegy is, hiszen a piccoló is egy nesze semmi fogd meg jól! Vagyis nem érdemes harcolni. A titok ólak? Dettó! Semmi új! De még a fáknál sem! Akkor? Tényleg érdemes ennyi időt úgymond játszani? Ha nincs sikerélmény, akkor kezd unalmassá válni. Szerintem.

nolina1965, soresne és ho-hoboy kedveli ezt.
  18. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Hát nem tudom másnál hogy mennek a dolgok, de elpörgettem egy csomó party pörit, kibontottam egy csomó bónuszládát és egy árva növénynövelőt sem sikerült szerezni. Ezért csak raccsal termelgetek és így iszonyú lassú, még egy aratás, keverés és most érem el az utolsó szintet aztán abba is hagyom. A piccolókból rendszeresen értéktelen dolgok jönnek. Havermackóval és pöttyös ernyőgombával már tele a raktár.

kevinerika52 és ho-hoboy kedveli ezt.
  19. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Idén az én libám nagyon béna! Tökmindegy mit adok a kezébe nem talál be a célba nehogy elsőre, de sokszor még ötödjére sem. Nem szerettem ezt a játékot eddig sem, és ezután sem lesz a kedvencem, remélem ritkán találkozom vele. Az sem ártana, ha a játék készítői dolgoznának rajta, hogy ha kikapcsolom az animációt, akkor az úgy maradjon addig amíg visszakapcsolom. Elég fárasztó, hogy ezt minden belépésnél újra-meg újra meg kell tennem!

nolina1965, [erika05] és vihence kedveli ezt.
  20. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Most végeztem a 34. játékkal. Sajnos elsőre egyszer sem sikerült a telitalálat. :oops::wuerg::cry:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.