Visszajelzés Viking saga XIV. - eventcsevegő - 2023. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 9.5.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! nekem sem ment, ez van :wuerg:

2. Grunka-gazda

Grunka-gazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Az 1-ső és a 32 játéknál sikerült elsőre a telitalálat .A 32 -dik játéknál is csak 15 csillagos érmét adott biztos hozzá szokot arendszer a 15-höz . Egyébként mindíg mindenből a legkisebbet ,legalacsonyabbat kapom , nagyon ritkán jön valami értékes !Most gondolkoztam el ,hogy miért is csinálom , miért is költök rá pénzt és időt !

3. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia!
    Célszerű a jutalmakat átnézni az eventismertetőben. Abból kiderül, hogy extra érmét csak az első találatoknál* kapunk, egyébként csak 15 érmét és ládát vagy ha nincs telitalálat, akkor 15 érmét.
    Rengeteg csalódástól megkímél a tájékoztatók és ismertetők elolvasása.
    Jó játékot!

*az első elsőre sikerült telitalálat, az első másodjára sikerült telitalálat....stb.

nolina1965, vihence, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  4. Grunka-gazda

Grunka-gazda Utánpótlás-írogató

Bocsánat ! A 32-dik játéknál az első próbálkozásra telitalálat lett és 15 érmét kaptam ! Ezt írtam az előbb is !

5. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

feljebb azt olvastam, hogy már volt egy első telitalálatod. Csak egyszer ad rá, sajnos.

6. tistvan

tistvan Járnitanuló

Nekem volna ötletem a játék fejlesztőknek . Kérhetnének egy keveréshez 1000 vagy több eventnövényt is hátha többet lehetne haladni

7. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia Othep! Szép estét Neked!
    Inkább olvasok, mint írok, de most ezen megakadt a szemem. Igen réges régen lehetett csomagokat venni, ha jól emlékszem
    4 különbözö csomag volt. Arra már nem emlékszem, hogy többször is vásárolhato volt. Azóta verem a fejem a falba, hogy fukar voltam és nem merítettem ki a max. lehetöséget. Itt kb. 5 pénzért volt vásároltató. Hasznos dolgokat adott. Különösen a Jack.
    Késöbb a "minél több annál jobb" is adott. Az is régen volt. Az is igaz, hogy manapság alig költök a játékra.
    Most azt mondom, hogy nekem a piccolo-Ládához nincs szerencsém. Merem mondani, hogy én vagyok a haver-mackó és a tündér-
    termálforrás koronázatlan királynöje. Ha ezeket a maradék 5-6 ládából kapom..... sikító frászt kapok.
    Én már a piccólo-Ládáért már nem kapálok! Nekem nem éri meg!!!!

Othep, tyukanyo588, Cincilke és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Ez vicces, de ha a fejlesztők is olvassák a fórumot, akkor képesek lesznek ennél is több eventnövényt kérni a keverésekhez. xD

tyukanyo588 kedveli ezt.
  9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    37 játékkal vasárnap én befejeztem. Elég volt ebből. Ennyi eventnövényt ültessen az, aki kitalálta. Most kerekezni sem volt kedvem. Már annyira elég ez a sok ismétlődő és egyre dráguló minijáték.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Egy szavad ne legyen, én pogó show-t kapok rendszeresen... no jó,néha havermackót is... A TP-adókat legalább néha el lehet cserélni.
    Haverral nálam is, a pöttyösre legalább van igény cserenapkor! Bár már én is szívesen látnék egy virágfestést! Amióta tudom, hogy igazán mire jó, egy sem jott...

Mica! Nekem tegnap este jött meg az elsőre, kb. 45-50 játok után (

Egyetértek azzal a korábbi (majd még több) előttem szólóval, hogy 806 gaz túl sok egy dobásért. Kb. 4-500 közti lenne a reális. 4 órás érési idővel!
    Azzal is egyetértek, hogy az egész érmebolt erősen túlárazott. Egy nullát le kéne venni, az lenne arányos a megszerezhető 15 érméhez. Az előző event volt korrekt, miért nem lehet mindig olyat csinálni? Aki játszani akar, az JÁTSZANI akar, nem szenvedni.
    Mint most pl. én:
    SEGÍTSÉG! Mi ér többet, 1000 körüli szezonpont, vagy 15 szupertáp?
    Nem kéne ilyen gondnak lenni, mindkettőnek kényelmesen elérhetőnek kéne lennie. Viszont kérek választ, véleményt, kinek mi a fontosabb?
    Köszi előre is!

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az attól függ, mi a terved a szezonnal: meddig akarod vinni, van-e a pajtádban annyi készlet, hogy a megrendelőket kielégítsd, stb. Vagyis, ha a szezonos céljaidban érdemben segít, megtakaríthatsz vele valami értékesebbet, vedd ki a szezonpontot. Ha nem, a szupertáppal - bármily kevés is - többre mész.

12. nolina1965

Eddig én is eljutottam... véleményeket szerettem volna, mindenki saját szempontjait.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem gondoltam, hogy sokra mész azzal, nekem (vagy bárki másnak) mi a fontosabb. De parancsolj: én - ha csak ebből a kettőből lehet választani - a szupertápot venném ki. Ha más is játszik, akkor a bónuszláda, a kuponok, a party pörgetések és a szupertrágyák mindkettőt megelőzik. Valójában pedig olyan drága a bolt, hogy majdnem mindegy, mit veszünk ki, olyan keveset kapunk az érméinkért...

14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

34 játékkal szereztem 740 db Érmét , hogy ez jó vagy rossz , nem tudom . :inlove:

15. nolina1965

Köszönöm, Toma!
    A saját szempontjaim, ami miatt e kettőből akarok választani:
    - a bónuszládákból általában %-ost kapok, ami nem érdekel
    - kuponom fél évnyi van, ha jól beosztom (mindig jön valahonnan...)
    - party pörgi: 1-2 db nem oszt, nem szoroz, amikor - ha valami dbnövelőre szeretnék szert tenni - legalább 50-60 db kell, vagy több
    - sztrágyák: elég sok mamutom van, amik a BT-ön állandóan, eventek közt pedig a lehetőség szerint mindig kinn vannak
    - szezonpont: ha nincs is nagy készletem, annyi mindig van, hogy teljesítsem a szezon-gazdákat, de jö, ha tudok spórolni velük. A 39.szintig szeretek eljutni, mert ott van mindig 1-1 olyan, amit hasznosnak tartok. Megveszem mindig a prémjét is, 539 Ft, nekem megéri. Most olyan fát adnak ott, ami még nincs, és ha titokzatos faként venném meg a 30-as csomagot, többe kerülne. A 40. siznt nem érdekel, sokkal gyérebb az ajándéklistája. Ha véletlenül a nagyja bejön eventből, kipótolom, de magamtól arra már nem költök. Most kb. 20-as szintnél járok, mert volt vagy 3 nap, amikor egyáltalán nem tudtam belépni a farmra. Ezt megpróbálom bepótolni full beadással, a napi gyakorlat kb. a fele cuccok beadása, ami nekem nem fáj.
    - sztáp: amióta egytápos van, elhatároztam, hogy szeretném a gazdaköriket mind beadogatni, az eddig hanyagolt arany állatosakat is, és azóta elég pazarló módon állok a tenyésztéshez. Jelenleg van 210 sztápom, máskor nem szoktam 1000 alá menni, biztos-ami-biztos felkiáltással. De 1táposnál elkap a gépszíj...
    Nos, ezért ez az utolsó kettő a dilemma tárgya.
    Abban teljesen igazad van, hogy túl sok érméért túl keveset adnak.

16. adszat86

adszat86 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Most játszottam le egy kört és az első próbálkozásra telitalálatot dobtam, viszont a jutalmam csak 15 csillagos érme volt. Ebben az esetben hova tudok fordulni? Megtörtént már valakivel ugyanez??

17. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia,
    Segítségkérő topicok egyikébe írj, s ad meg a Farmneved és Farm ID-dat, mert enélkül nem tudnak a Modik segíteni.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. adszat86

adszat86 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítséget!

19. csanya52

csanya52 Haladó

Valószínű már nem először sikerült telitalálatot elérned, Nekem 48 lejátszott játékkal egyszer sem sikerült.

20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kivettem a boltból belőle 5 farmaranyat ......

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.