Visszajelzés Vissza a múltba - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igen, ezért írtam neki hogy legalább a feléig adjon be, de most látom hogy Kékmadár már válaszolt. Akkor bele kell nyúlni a bukszába. :D

2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

a
    Szia, ODA VAN ÍRVA !!!!

3. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm, majd holnap megpróbálom én is!

4. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

A multba utazás megtörtén :) Tanulságos szép út volt :)
    Ha a Múlt szépségei fennmaradnak a jövő személyei is majd láthatják egyszer :)
    Óvni kell a szép dolgokat :)

Gratulálok akik befejezték és kitartás akik még csinálják.

Üdv: DRAGON86

taga1, osztrak12, kutyaszálló és 9 más kedveli ezt.
  5. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nekem is elég sokáig kellett várni rá pedig már csak egy hiányzott , hiába igyekeztem és láss csodát, amikor a gazdaköribe kellett töltögetni az építési tervhez a cuccot és xxl-es barkácscucc volt az ajándék láss csodát és megérkezett az utolsó. Kitartás!!!!

6. Csókos

Csókos Fórum bárója

Meg van nekem is minden az eventhez, befejeztem :) A felhő már csak este lesz aktiválva, most rohanok melóba.... szép napot!

taga1, kedvenc62, kutyaszálló és 9 más kedveli ezt.
  7. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Szia!

• Köszönöm a segítséget, az eventet nem csináltam. Kiváncsi voltam, hogy kb. mennyibe kerülne, de irtó sokba több ezer FA.-ba. az egész event. A sziget és vadaskert bővítésére gyúrok, azért hanyagoltam el ezt.:(

8. vm68

vm68 Rutinos

Köszönöm a segítséget. Sikerült és még maradt is :D

9. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Hát ez egy húzós event, szappankőből maradt legalább 150, míg mészkőből még hiányzik 5 db. Szerintetek jó volt a tervezés?

10. Fenyvesi1010

Sziasztok, szép napot Mindenkinek ! :):) Event kész !!!!! Nem hittem, hogy be tudom fejezni, lemaradásban voltam, mint írtam korábban. Alig volt szupitrágyám, időm is kevesebb, de vége! Felhősor aktiválva. :):) Igaz, az eventeket hamarabb be szoktam fejezni, ez most az utolsó napra maradt, de akkor is készen lettem időben ! :D:D Külön köszönöm néhány gazdatársamnak a sok önzetlen segítséget, érdeklődésüket , neveket itt nem sorolok, ezt privátban megtettem.

Utoljára szerkesztett: 5.9.17
    Gio, Maszatka47, taga1 és 11 más kedveli ezt.
  11. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok! Sikerült befejeznem az eventet,...amit sok Szomszédomnak,Barátomnak is köszönhetek! :)
    Ha valaki még pár felröpire vágyik,...küldjön egy baglyot! :)

Gio, Lindus1226, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  12. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Gratulálok a sikeres eventhez és az aktivált felhődhöz!!:inlove: Örülök annak is, hogy jól vagy.

taga1, osztrak12, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  13. Fenyvesi1010

Szia, nagyon szépen köszönöm, gyógyulgatok, ha lassan is. :):)

Sali~*.*, osztrak12 és Swordfish kedveli ezt.
  14. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

sajnos nem találom a beírásomat :( köszönöm a segítséget,akik küldtek nekem röpit.nagyon-nagyon köszönöm:tucsifuda205,vip63,-nokia-111,zrea43 játékosoknak!!
    rózsabimbó

taga1, Swordfish és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ha felreppenőd hiányzik akkor az erre szakosodott topikban kérj mert itt off, tehát törlésre kerül!

Fenyvesi1010 és osztrak12 kedveli ezt.
  16. rózsabimbó1

akkor ezért nem találom...pedig elmentettem az oldalt,de itt kötöttem ki.megadnád a topik címét?

Fenyvesi1010, osztrak12 és kedvenc62 kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A csevegők első hozzászólásai mindig tartalmazzák ezeket a linkeket.

taga1 és osztrak12 kedveli ezt.
  18. rózsabimbó1

Vissza a múltba - Eventcsevegő

megint itt kötöttem ki...kérek linket,ha nem esik nehezetekre.még nem jártam abban a csevegőben.nekem ezt az oldalt adja ki,mint csevegő!!bár nem értem csevegőben miért off az,ha megköszönök valamit....

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  20. rózsabimbó1

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.