Visszajelzés Visszatérés a Kígyók templomába - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 21.9.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nagyon gyenge valóban...
    Pláne úgy hogy nálam egy nap a szigeten csak 12 órából áll a majomforgások miatt:music:
    Egyenlőre még nem engedtem el a második részt... majd alakul;)

jutka190226, ildiko44 és Mici-farmer kedveli ezt.
  2. mdi1

mdi1 Törekvő

Biztos vagy benne, hogy jól gondolod?

3. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Igen, jól gondolja, de a bejegyzésének a vége kissé félreérthető.
    Mindenképpen érdemes dugdosni a kincsestérképet. Elég 4*5 térképet elraktározni és akkor csak egy kör a felszaporítás, de lehet akár 40 darabos készletet is felhalmozni, ha úgy adódik.
    Egyébként egy kicsit nyers a visszakérdezésed, mondhatni bántó.

maszilva, jutka190226, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Igen, a sisakbab csak 19 órás, ennyit számít a plusz 5 óra a Saguaro javára. Én fákból is a 24-23 órásakat raktam be a tárolókba.
    Aki időben bepakolt (és rendelkezik prémiummal), még játszhatott a fák dupla aratásával is (persze nem 24 órás fákkal).

jutka190226, Kuzdern, -vadocka70- és 3 más kedveli ezt.
  5. mdi1

mdi1 Törekvő

Szerintem a végén levő zárójeles rész egyszerűen nem igaz!!! (Tehát nem csak félre érthető.) Mert, mint Te is írod, igenis érdemes dugdosni, és Ő kategórikusan kijelentette, hogy nem. Ugyanúgy kincsestérkép kell mindkét event növény keveréséhez.
    Nem gondolom, hogy bántó lenne a megjegyzésem, semmi degradáló nincs benne. Azért írtam így, hogy neki legyen módja javítani a hibáját, mert mindenki tévedhet.
    A mostani bejegyzés már bántó (... nem igaz), ezt akartam elkerülni.

Fuhur, mamszi5107 és DevilMókus kedveli ezt.
  6. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Nos, jobban jártál volna, ha ezeket a mondatokat a korábbi bejegyzésed helyett írtad volna meg és nem nekem, válaszként. Akkor nem érte volna szó a ház elejét.

DevilMókus kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Hát, bevallom bennem fel sem merültek fák mint opció. Olyan sokszor kísérleteztem már fákkal a bahán, mindenféle formában, hogy biztosra vettem, pocsékul fognak teljesíteni most is. No nem baj. Ez a hajó már elment. Majd megoldom azért valahogy :)

Igen benne van. De a Bahán mindíg. Totál szívás az egész cucc. Elpörgettem a 99 ingyenest, abból lett +1db 6 órás bónusz. Mikor megnéztem a bónusz csíkot látom két bónusz. Húú, de megörültem. Oszt' akkor látom, hogy az egyik ólakra hat. Hát, azzal most épp nem megyek semmire.
    Kibontom a ládákat még és elpörgetem ami összejön belőle még ingyenes. Szerintem az is meg lesz egy újabb 99 db. Elpörgetem azt is, és remélem lesz abban is legalább egy db +1 bónusz. -.-

Utoljára szerkesztett: 22.9.22
    maszilva, inanna11, jutka190226 és 5 más kedveli ezt.
  8. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! De egyikhez bicska kell a keveréshez,a rövidhez pedig iránytű, így szerintem van értelme a dugdosásnak!

jutka190226, ildiko44 és mdi1 kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kérjük, ne legyen bántó a figyelemfelhívó kérdés, annak a magyarázata ... folytathatnám ...

Itt se feszüljetek egymásnak, az a kérés lényege. A farmos postán lehet minden félreértést tisztázni.

Mindenkiben van empátia, csak a megfogalmazást lehetne finomítani.

Együttműködéseteket kérjük!

mini76mini, maszilva, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A felhőig elértem a hosszúérésű növénnyel.soká lesz kiváltva,mert kell a megszerzéshez 810 felröppenő.Van 313 db.Akartam a másik növényt is keverni a malomban,de nem engedi.Jól ráfáztam,mert a felhők még működnek!Gyüjtöm akkor a felröpiket.Jobb lenne a másik növényt letermelni!

maszilva, jutka190226, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
  11. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen a válaszokat!

Kedves MózesBotond! Köszönöm neked a kifejtést, valóban így van.

Kedves mdi1! A malomban dugdosás egy elterjedt és használt jelenség. Több helyen lehet róla olvasni, a Fejlődési taktika topikban akár kérdezhetsz is felőle. A bejegyzésemben - szerintem - egyértelműen leírtam, hogy mikor mire gondolok, hiszen az egyiket bőven ki is fejtettem. Sajnálom, ha szerinted ez félreérthető volt, ám az eventismertetőt olvasva megtudhatod, hogy a magok kikeveréséhez nem csak kincsestérkép kell - te csak ezt említetted. Bejegyzésemben abból indultam ki, hogy ezt mindenki olvasta és tudja, így érthető, hogy mire gondolok. A vonatkozó részt lentebb beillesztem az ismertetőből. Az általad bírált részt pedig kiegészítettem egy magyarázó mondattal, hogy egyértelműbb legyen.
    Véleményem szerint (tehát ha nem értesz vele egyet, nyugodtan hagyd figyelmen kívül): bejegyzésed abban az esetben nem bántó, ha nem annak szántad. Ám mivel írásban vagyunk, a hangsúlyod senki nem hallja. Amennyiben szánsz egy köszönést és pár udvariasabb szót, senki nem érti félre. Ugyanis a bántó stílus egyik jellemzője, eddigi tapasztalataim alapján, hogy az egyik beszélgető partner pár szóban odavakkantja meglátását egy másik, számára idegen személynek. Ez szóban ugyanúgy kijön, mint írásban. Én is élesnek gondolom bejegyzésed, s nem értem okát, mivel indokot nem adtam rá. (mondjuk nem is érdekel, szóval ez nem beszélgetés kezdeményezése, hanem vélemény, még mindig, és figyelmen kívül hagyható továbbra is)

Kincsestérkép

Az event kezdetekor kapunk 10 darabot (+5 db kincsestérkép prémiumtagság esetén).
    Ha elfogyna, a rendszer 5 óránként 5 db-ra egészíti ki.
    Felhasználható: az ültethető eventnövény (malomban történő) előállításához.
    Visszaváltási érték: (4 CSP, 5 BTP) /db

Iránytű

A döntésünktől függően, vagy az elején, vagy a felhő megszerzése utáni feladat teljesítésekor 9999 db-ot kapunk.
    A malomban a Macskás szobrocska nevű eventnövény előállításához szükséges hozzávaló.

Felfedezők bicskája

A döntésünktől függően, vagy az elején, vagy a a felhő megszerzése utáni feladat teljesítésekor 9999 db-ot kapunk.
    A malomban a Napszem nevű eventnövény előállításához szükséges hozzávaló.

12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Nálam is online már az event. Paárat pörgettem, Sámán módszerével. Picit most más nálam. Újraküldésnél kinyílik a jobb és bal fele is nem illeszti be a linket egymás alá. Nem értem, mi van, de nem is fontos, lényeg, hogy működik. Jobb oldalon van küldés gomb. Fél perc* alatt lepörgettem a 200- at. :D Nagyon jó.
    Az event meg majd alakul.

* fél másodperc :D

jutka190226, ildiko44, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok!
    A fákat, mint felröpiszerzési módot én kicsit későbbre halasztottam, majd, ha már nem lesz szükségem a földterületekre ültetéshez. Még semmiről sincs senki lekésve, én úgy gondolom :) Szantál XXL-ket fogok kirakni, pannikkal, ha már minden növényem megvan, esetleg a két rész közé is, ha úgy adódik.
    Van a pajtámban egy területre való titokfa csemete és holnap is jönni fog még hozzá, ezek is eddig a tapasztalatok szerint jól adták a röpiket , aztán majd kiderül a vallatásnál, hogy jól gondolkodtam-e :(

jutka190226, ildiko44, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  14. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Most kezdtem az eventet a 8 órás növénnyel - úgyis 8 órában dolgozok :D Szupertrágyával beérnek majd, mire megjövök ráadásul duplán, mert majd komfortba szórom (ha nem kifizetődő, szóljatok, én eddig nem éreztem hátránynak). :) A felhő tetszik, kíváncsi vagyok mennyire húzza át a számításokat a felröppenő. Mindenesetre a Panni kint van/lesz, XXL-es fák mellett.

Mici-farmer, maszilva, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Hááát, tudtuk hogy a bahás felrepi a mumus és most is az. :) A 4 órással kezdtem, a végére lett 666 db felrepi. 850 db kell a másik mag megszerzéséhez. Aki naponta csak kétszer tud aratni, az mindenképpen a 8 órással kezdjen és csak a felhő legyen a cél. A 8 órásból nem lesz meg a 830 felrepi a felhőhöz, mindenképpen valami csökkentett idejű zöldséggel rá kell segíteni. Így viszont már kevés lesz az idő a másik magra.
    Sok sikert.

mini76mini, Mici-farmer, maszilva és 11 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Melyik zöldséget nemesítsem ki? :D

Mici-farmer, inanna11, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia. Jájj, nem nemesítettet akartam írni. :D:D Törlöm:D

18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Gondolom érés csökkentett zöldséget akartál írni, mármint ami az időbeosztásához megfelel. :)
    Már csak azért is, mert azok érésidejét lehet legjobban lecsökkenteni;)
    Kűzdök a 830 felröpiért rendesen, s mikor telefonálna a bonyolult nagynéném, ha nem most :cry::music:
    Merthogy 810 kell az első gaz végéig és kell még 20, hogy megkapjam a hülye bugylibicskát:cry:

19. kukori80

Szia Gabi. Már én se tudom mit írok. :) Szenvedés az egész. A bonyolult nagynénin jót nevettem :D:D:D
    A felhő után kérdés, hogy megéri-e a szenvedést az 1 piccolo.

20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Jájj tegnap én is ezt gondoltam, de hajt a hülye fejem, pedig nem kéne xD
    Mindegy is az édesburgonya megmentett, adott 41 felröpit, még él a 3 felhőm, 20:05-ig így belefér 2 kör, a többit meg holnap napközbenre hagyom, éjjelre megy sisakbab:)
    Csak 200 PP-ből és rahedli cirka 300 sima pöriből nem jött csak 100% termésbónusz, így kénytelen voltam a rekeszbe 200%-os termésbónuszt és a Jack-ekből is aktíváltam 2.
    Aztán sajnálnám, hogy kihasználatlan maradjon, bár a farmon szaporítottam a gyékony mennyiségemen kicsit, az már megérte:inlove:

Mici-farmer, jutka190226, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.