Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nem keveset tenyésztettem, ez az elején jött. Az előbb jöttem rá, hogy A tizenharmadik és Juhson kell a gazdakörbe. :D Próbálom őket csalogatni.

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Valahogy így, ennél ugrálósabb biztos van, de én nem találtam :)

PS: Mai tenyésztések eredménye, az előzőleg megépített rózsákkal kiegészítve
    Soha rosszabbat ne kapjon senki sem :inlove::D

https://kepkuldes.com/images/fa269717026b5e2156a7f99b27213d58.jpg

Utoljára szerkesztett: 30.7.23
    Kuzdern, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  3. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Kihasználtam az egy tápos tenyésztés + baby boom párosítást és tenyészgettem egy kicsit :D

Gazdaköri lerendezése után ez a maradék:

az első néhány körben nem nagyon volt ugrás, de aztán beindultak 8)

Imi*, HéricsBáró, Marika312 és 9 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok;) Szép teljesítmény8)

Jó adag nullázás, és néhány talicska szupertáp kellett hozzá!:music:

5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Köszi! Elég régen volt amikor nulláztam (akkor jött be a tintahal). 50 db teliholdas betakarításnövelő, 1000-1500 táp állatonként, 10-10 óllal kevesebb, mint 10 perc alatt kész a 100-200 ezer állat minden fajtából.

Szupertápot használtam rendesen, legalább 20 kört tenyésztettem. Ott porosodik a raktárban, legalább ilyenkor, amikor bejön valami új állat tenyésztése, elhasználok belőle néhány ezret. Amikor még korlátlanul lehetett vásárolni az árudában, akkor betáraztam (sose fog elfogyni) 8)

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Te költenél erre , vagy inkább tenyésztenél ?:inlove: A császárskorpió utolsó előtti . :D

Csoportok szerinti kínálat

Gyakori kategória

Gótikus zombijuh
    Fanyüvő hód
    Pöttyös szalamandra
    Füstös pocok
    Azúr hiúz
    Kalikó macska
    Pompás páva
    Foltos elefánt
    Smaragd anakonda
    Motoros kacsa
    Erdei méh
    Teherhordó csacsi
    Fitnesz kaméleon
    Norvég elghund
    Pompás királylepke

~~~ °°° ~~~

Ritka kategória

Macskacápa
    Radioaktív zombijuh
    Poitou szamár
    Ninja kaméleon
    Husky
    Azúr skorpió
    Bíbor papagáj
    Hóhiúz
    Fecskefarkú lepke

~~~ °°° ~~~

Különleges kategória

A tizenharmadik zombijuh
    Foltos pocok
    Menő mosómedve
    Császárskorpió
    D.J. Pörge
    Pizsamás teknős

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Szia!

Ezt az akciót is kihagyom... bommkor és egytáposnál tenyésztek ha valamire szükségem van;)

ildiko44 és HéricsBáró kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Lehetne sok neon skorpió ólat gyártani . :inlove:Mondjuk 800 farmarany 4 skorpió és abból 1 neon ól:inlove:

-BombadilToma- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

800 aranyért:eek:o_O khm... csinálja az akinek van rá aranya:p Csóró vagyok spórolósan játszom:pxDxDxD Szóval nekem ez nem csábító;)

ildiko44 kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

800 aranyért mennyi szupertápot lehet venni , és abból keverve , mennyi arany állat lehetne ?
    Ez a válogatás az olcsóbb , vagy a szupertáp ?

11. -Holdfeny-.

Mivel mindkét variációnál sok a változó... így én csak a megérzésemre hagyatkozom... A szupertápos megoldás nekem tetszetősebb;) De ettől mindenki válogasson kedve szerint...;)

kincsembogaram67 és Sauvage kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Van egy kis gond , mert nem találom itt a neon skorpió ólat . https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-8#post-1214268

Na , most vagy sok rózsa ólat gyártunk a válogatáskor , vagy válogatunk sok skorpiót , és amikor egyszer valamikor neonosodik , akkor tenyésszük ? Nem tudom . Segítség !

13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Valószínű, hogy azért került be mert a skorpiók össze voltak keverve a játékban pl a piacon. A császárskorpió 4. szintű állatként volt elhelyezve. Így be is került a többi 4. szintű állat közé a válogatásba. Egyszerű figyelmetlenség, vagy a játék nem ismerete következtében.

Utoljára szerkesztett: 26.8.23
    ladislaw11, HéricsBáró, Gio és 4 más kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Simán lehet...
    De lehet csali is. A skorpió még nem neonosodott, így előbb-utóbb erre sor fog kerülni. Vagyis egy, a közeljövőben szinte biztosan felhasználható magasabb szintű tenyészállattal szeretnének rávenni a 15 FA kiadására.

15. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Az is lehet!
    De akkor vonzóbb lett volna, ha a mosómedvéből sem a 4. szintűt rakják be.
    Illetve ha mindegyik állat a csoportban 7. szintű.
    A mosómedve még elég friss és jobban megmozgatja a játékosokat mint a skorpió(2 éves tenyésztés).
    De ez a szint keverés ebbe a csoportba, inkább emberi hibára utal mintsem átgondolt dologra.
    Átgondolt akkor lenne, ha nem vegyes szintű lenne a kínálat ugyanazért a Fa-ért.
    Ebbe a csoportba eddig mindig azonos szintű állatokat raktak be (4. szint), és olyan javaslattól anno, hogy 4. szinttől magasabb szintű állatok legyenek ebbe csoportba 15 Fa-ért, elzárkóztak, inkább levitték 8 Fa-ra az árát a válogatásnak. Ha jól emlékszem anno a javaslat 5Fa volt, vagy magasabb szintű állatok.
    De szerintem 3Fa-nál nem ér többet a válogatás.
    Ha mégis csali lenne, akkor ezt akkor raktam volna be, amikor hamarosan jönne egy neon tenyésztős event, amiről a játékosok már tudnak, ahol a skorpió főszereplő lenne, akkor lehet nagyobbat szólt volna a dolog. Tehát bárhonnan is nézem, ezt elszúrta valaki.

Utoljára szerkesztett: 27.8.23
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Kici kínai ekeveredett a állatszimogatóba :D

Kuzdern, kozsu4242, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

xDxDxD Ezek az akciók maximum azoknak jók akik takarítják a gazdakört8)Én spórolok itt is;)

zsani_apja kedveli ezt.
  18. Timi21a

Timi21a Junior szaki

gondoltam egyet és betettem az egyetlen örvös medvémet három alap medvével, rásegítettem 4 luxus bájitallal
    és most szerencsém volt :D kaptam egy druida medvét :inlove:

Utoljára szerkesztett: 17.10.23
  19. Menitala

Menitala Fórum mestere

Mufon állatot, hogyan lehet megszerezni? köszönöm.

20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Kuzdern és inanna11 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.