Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia egresinebobe11947!
    A gazdakörös ablak X gombjával lehet becsukni a szezonos beadási felületet, majd balra az 'előző" kapcsolót kell kattintani:
    upload_2021-2-3_22-20-26.png
    Lefagyott? Vagy miért nem tudtál kijönni belőle? Ha a fentiek szerint jársz el, akkor rendben megy?
    Nem tudjuk, hogy mitől vannak ilyen jelenségek, az biztos, hogy a számítógép karbantartását továbbra sem szabad elhanyagolni.
    Bízzunk benne, hogy előbb-utóbb végére érnek a fejlesztők a javításoknak, és a játék közben nem kell annyiszor frissíteni.
    Ajánlom elolvasásra: https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/

2. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Mindent úgy csináltam, ahogy leírtad, mégsem tudok kijönni, a gépem rendben van. Remélem, hogy hamarosan minden jó lesz és úgy fog a játék futni, mint azelőtt. Köszönöm, hogy válaszoltál. Jó éjszakát.

3. Katalin1977

Katalin1977 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni hogy a letöltött kliensnél be lehet állítani elsődleges jelszót. De arról nem találok infót, hogy lehet beállítani hogy már nem kell elsődleges jelszó. Tehát be lett állítva de továbbra nincs rá szükség törölni szeretném hogy ne kérje többet. Hogy lehet ezt beállítani? köszönöm

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Le lehet törölni a letöltött klienst a gépedről. Ezt követően letöltöd a klienst újra, telepíted és nem adsz meg elsődleges jelszót.

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Újratelepítés nélkül is törölhető az elsődleges jelszó. Itt írtam róla: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/page-177#post-1167499
    Kövesd a C pontban leírtakat.

Katalin1977 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  6. h.mate

h.mate Junior szaki

Sziasztok !! Lenne egy kérdésem !! Mind a három érméből megvettem a kitehetőket !! Kiraktam őket !! Az a kérdésem , ha meglesz a felhőm ha leszedem kitudom rakni a felhőre ? Remélem nem kell még egyszer megvennem ? Előre is köszönöm a választ !!

7. -BombadilToma-

Szia!
    Miért ne tudnád felhőre rakni?

8. oroszso

oroszso Járnitanuló

Az összes szezonról tudok valahol olvasni? Az enciklopédiában nem találtam, szezon címszavat. Előre is köszönöm a segítséget.

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

10. oroszso

oroszso Járnitanuló

11. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! A tenyésztéseknél milyen módok vannak, amikor nem 2, hanem csak 1 szuper tápot használunk fel? Persze ha van egyáltalán ilyen....Rendkívül gazdaságtalannak érzem, a gazdakörben is szinte csak a tenyésztős feladatoknak nem álltam neki.... Köszönöm

12. -BombadilToma-

Szia!
    Az egy tápos tenyésztés egy időről időre meghirdetett akció keretében érhető el, aminek a neve Szuper akciós napok. A legutóbbi linkje: https://board-hu.farmerama.com/threads/szuper-akciós-napok.20498/

Kuzdern kedveli ezt.
  13. Nagy_Péterné_[Kata]

Nagy_Péterné_[Kata] Fórum-zöldfülű

Szia!
    Vettem a piacon anakonda tápot, a pénzt levonta de a táp nem jelenik meg a pajtában

14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Nézd meg a gazdanaplóban nem állatot vettél-e véletlenül

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  15. Nagy_Péterné_[Kata]

Nagy_Péterné_[Kata] Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Csiziee

Csiziee Törekvő

Köszönöm. Más módja nincs? A tápkeverés sok időt vesz igénybe, pénzért nem vennék, viszont csak úgy nyeli a tenyésztés....! Köszi még egyszer a segítséget!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  17. földekura

földekura Utánpótlás-írogató

sziasztok kiváltottam a füvészkert rúnát.hol lehet megtalálni vagy hova tehetem a fákat?

18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A fás menüből tudod elővenni, kiteszed egy üres területre és 6 vagy felfejlesztve 8 fát tudsz beletenni.

Kuzdern és földekura kedveli ezt.
  19. földekura

földekura Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. -ciklon73-

-ciklon73- Junior szaki

Szia! Lemaradtam kicsit a búvárszemüveggel kapcsolatban.Hogyan és miként lehet hozzá jutni?ID: 41078859

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.