Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Kérlek írj a játék supportjának, az általános kérdések témakört választva.
    Részletesen írd le a problémát (min. 140 karakterben)

csopke1 kedveli ezt.
  2. Japhrimel75

Japhrimel75 Utánpótlás-írogató

Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy a kerekkeréken hogy lehet pörgetést nyerni? Nemrég kezdtem újra a játékot, de erre nem emlékszem... Nem úgy van, hogy naponta ad 1 normál pörgetést, ha belépek minden nap? Köszönöm!!

3. Kékmadár1

Szia!
    Már nem.
    Néhány éve megváltozott a rendszer.
    Továbbra is Rackó látogatásakor kapunk pörgetést, de jellemzően hetente egyszeri alkalommal és több darabot.

Az alábbi linkre kattintva olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/#post-1061245

-ágianyu33- és Japhrimel75 kedveli ezt.
  4. KovácsMF

KovácsMF Járnitanuló

Sziasztok! I.D.:11455360 KovacsMF Kaptam egy ingyenes bónuszkódot ( nem először) de sajnos eddig nem tudta beváltani mivelnem tudom hogyan kell. Hol kell vásárolni a gazdaboltba vagy event boltba és hova kell beírni a kódot és mikor? Előre is köszönöm a segítséget.

5. Kékmadár1

Szia!
    A bónuszkódot az játékban a felső menüsorban, az Egyéb menüben (4) lévő "papír/toll" ikonra kattintva lehet megadni:

Az Ajándékkód menüre ha kattintunk, a következő kép fogad minket:

6. KovácsMF

KovácsMF Járnitanuló

Sajnos nem elégvilágosan írtam le de ez a kód vásárláshoz kötött nem sima bónuszkód. Köszi a segítséget de ha tudsz válaszolj erre a problémámra is .

7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia KovácsMF!
    Kollégámat elszólította a VV, így én írok neked.
    Az e-mailben kapott bónuszkódot is ugyanoda kell írni, mint amelyeket közleményben kapunk, tehát addig stimmel minden, ahogy fentebb a Kékmadár1 kollégám írta.
    Még annyival egészíteném ki, hogy a kódsor végén levő * jel nélkül írd be az adatokat, és nagyon pontosan írd be, továbbá figyelj arra, hogy a 0 (nulla) és az O (O-betű) nehogy összekeveredjen.
    A lejárati határidőig bármikor beválthatod, amikor Ft-ért akarsz a játékon belül vásárolni, ugyanis a kód beütése után automatikusan a bankba navigál a rendszer, és akkor ott már le is tudod vásárolni az 5 %-os bónuszt, mivel a vásárlásod során azonnal levonják azt a vásárlási összegből.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. maralblex

maralblex Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ ezt nem tudtam, még soha nem váltottam be ezeket a kódokat.Szép napot.

Havasi_Gyopár és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. dora70707

dora70707 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az elképzelhető, hogy a ma este kapott technikai hiba miatti ajándék egy farm hirdetőfelületén nem jelenik meg? Az öt farmból négyen hiba nélkül bejött, de egynél se híre, se hamva...
    Köszi!
    dora70707
    ID: 53165613

10. Havasi_Gyopár

Szia!
    A kollégám elvégezte az ellenőrzést, és az szerint ezen a farmon:2021-02-10-én 21:05:38 órakor vetted át a Kárpótlási csomagot.

kriszta70707 kedveli ezt.
  11. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Szia!A kliensel játszom,de sajnos a térképet csak 1x töltötte be tegnap este csak üres képernyő villog ma
    reggel is ugyan ugy jártam.Nem tudom igy játszani.
    ID:18559029

12. mahal

mahal Aktív író

A régi rendszerben 10 perc alatt learattam mindkét farmom, most amióta "fejlesztettetek" azóta 3/4-ed órája ülök a gép előtt is még mindig nem tudta learatni, mert ujra és ujra kell kezdeni akár csak egy terület átlépésről van szó, akár ujra aratásról. Mikor akartok ezeken a hibákon javitani, egyre lassabb és unalmasabb a játék a sok event ellenére, mert hosszu percekig kell vári és ujra és ujra kezdeni. Joába vannak a viccesnek szánt feliratok, azok gúnyolódásnak hatnak. Windows 10-el játszom, tehát arra se lehet fogni. Sorra mennek el a szomszédaim a játék miatt. Csináljatok már valamit, nem hiszem, hogy ez csak az én problémám lenne!

13. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

Egyik böngésző sem tölti be a játékot, csak a kliens működik de az is akadozva. Ládákat nem lehet nyitni, keréken pörgetni sem lehet. Mi történt?

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, a játék jelenleg rendben működik.

15. |Tamás|

Szia!

Amit Te fejlesztésnek titulálsz, az valójában egy technikai átállás, mert már nem flash alapon megy a játék, hanem unity az alapmotorja.
    A játékon folyamatosak a hibajavítások, de nem megy minden egyszerre.
    Windows 10 az egy dolog. Ez mellett a gépedet még sok-sok specifikáció meghatározza, ami ha a minimális követelmények alatt van, akkor bizony vagy nagyon lassú a játék, vagy el sem indul

Néhány fontos írás ezzel kapcsolatban

https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/

https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-unity-webgl-verzió-megjelenése-2020-december.20333/

https://board-hu.farmerama.com/threads/Önálló-unity-kliens.20387/

16. |Tamás|

Szia!

Böngésző - nem tudjuk megmondani, hogy miért nem tölt be Nálad
    Ládákat nem lehet nyitni - de lehet nyitni, csak mindig visszaugrik a sor elejére. Érdemes beütni a keresőbe, hogy "lád" és akkor nem kell annyit lapozni
    Kerek keréken nem lehet pörgetni - de minden gond nélkül működik a kerék.

17. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Szia Tamás!
    Fennforgás volt a diginél semmi nem müködött, de már megoldódott! Köszönöm hogy utána néztél.

18. Napelement

Napelement Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Napelement a felhasználó nevem. Az a kérdésem, hogy melyik állat állít elő napelemet? Hol tudnám megnézni? Köszönöm a választ!

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Kuzdern, -ágianyu33- és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  20. Havasi_Gyopár

Szia Napelement!
    A napelem a szalamandra terményes óljában, a Napelem-telepen készíthető.
    Sajnos a városi műhelyben nem megépíthető, de a holnap kezdődő Ajándékozási és csere nap akcióban megszerezhető, mivel csereképes.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-2#post-860715

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.