Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Kedves Moderátor, Adminisztrátor! :)

Kiváltottam a Bölcs Tölgy felhősor 6-ot. Erre 1x1 méretű dekorelemek helyezhetőek el, gondoltam a szezon szuvenírjeim pakolom fel rá. Egyedül a Kísértetszuvenír nevűt tudtam feltenni, a többit nem. Frissítettem, a menüben ott vannak, de felhősornál már nem mutatja. Ennek az lehet az oka, hogy felhőkre nem kitehetőek? Én nem erre emlékeztem (ami semmit nem jelent), s egyet mégis ki tudtam tenni.

Kérem szíves segítségeteket az ügyben! :)

mandityalexandra 56158614

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia mandityalexandra!
    Igen, jól gondolod, a teliholdas területeket kivéve minden területre kitehető. Ez a megfogalmazás azt jelenti, hogy területre, viszont felhőre nem, mert akkor azt is odaírta volna a szezon eventek GYÍK-jának a szerzője. (A Házikedvenc futtató sincs odaírva, mert köztudomású, hogy oda csak tojások, vagy tojás jellegű dekorok rakhatók ki.)
    A Kísértetszuvenír egy különleges szezon nyereménye volt, talán azért lehetett azt az egyet felrakni.

mandityalexandra és zsani_apja kedveli ezt.
  3. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Sziasztok!
    Elnézést kérek, ha rossz helyen írok! A nagy kapkodásba, amikor mielőbb próbáltam trágyát szerezni a trágyadomb ládámból, hogy ma még leszedhessem a terményem, véletlenül az összes 160 db-ot kipipáltam, ami 3290db trágyát adott az amúgy 400-as tartályba. Akkor ennek most annyi? A többi örökre a fellegekbe szállt? Félek a számomra nem megnyugtató választól, ezért szerintem le kéne fojtani a nyitható ládákat ebben a kategóriában legalább is, kb 5-10 db-ra, mint egy bankkártya limitet beállítani, mert ez mérhetetlenül nagy pocsékolás és baleset veszélyes, ahogy meg is történt. Sokáig tartott összegyűjteni és ez igencsak lelohasztotta a kedvem. Ez a büntetés nem illik egyik szorgosan gyűjtögető farmer saját idejét ráfordító játékába sem. Mert biztos nem velem fordult elő először és utoljára.:cry::cry:

4. Havasi_Gyopár

Szia!
    Annak sajnos annyi. Mármint a 400 -as tartály fölötti résznek.
    Azért nem szabad kapkodni, és ha egy szám közepébe is beleklikkelünk, és az eleje részét töröljük, akkor is meg kell várni, amíg tisztán látszik a megmaradt szám, és utána jóváhagyni a "használom" gombot.
    És abban is igazad van, ez már nagyon sok játékossal előfordult. Az biztos, hogy utána már mindenki megfontoltabb volt.
    Borzasztóan sajnálom, de ezt nem tudjuk visszafordítani, és meg nem történtté tenni.

5. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Köszönöm, hogy gyorsan válaszoltál! Arra nem tértél ki, hogy a javaslatomnak lenne esetleg esélye a megvalósításra? Mert valljuk be, elég őrültség egyáltalán a lehetősége is egy ekkora mennyiségű ládát kinyitni egyszerre. Fel se kéne kínálja, mint pl. a répás csatni, vagy a töklekvár esetében, eleve csak egy db-ot ajánl fel és kérdez rá, hogy kérem-e. Miért nem lehetne ennél a ládánál ugyanígy, és ha több kellene, majd beírjuk azt a számot, mennyiséget és akkor már többszörösen védve lennénk az ilyen balesettől. Tudom, nem rajtad múlik, de talán tovább adhatnád ezt a javaslatot. Egyszer csak meghallja az arra érdemes fül.;):)

6. Havasi_Gyopár

Szia!
    Nem látok esélyt a javaslatod bevezetésére, mivel mi adhatjuk meg a felhasználási mennyiséget és ez a parancs erősebb, bár az ötletelősbe ettől függetlenül beírhatod, ki tudja, hátha mégis lehet belőle valami. (De hogy mikor, az a jövő titka, mert még sok csiszolnivaló van visszamenőlegesen is.)

7. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szép napot kívánok mindenkinek:)
    Befejeztem az eventet, ki kéne tennem a felhőre a kertészeti robotika2 dekort, de sajnos nem találom.
    Kérek egy kis segítséget.
    Köszönöm szépen:)
    Zsófi
    ID 3246475

8. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A boltból kiváltottad a két kertészeti robotika fejlesztést?
    Ha igen, ezeket kell rárakni az alap dekorra... utána rakható fel a dekor a felhősorra.

9. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Igen, kiváltottam, de nem találom az alap dekort. Az alap dekor megtalálásához kérem a segítséget. Lehetséges, hogy kitettem valahova, de már többször átnéztem mindent, sajnos nem találom. Meg kellett kapjam, de nincs. Kérlek segíts megtalálni az alap dekort :)

10. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A menüben keresd, kertészeti robotika néven. Rakd ki valahova, pakold rá a fejlesztéseket... utána mehet a felhősorra.

Zsófi0101 kedveli ezt.
  11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A "Farmpengős tenyésztés"-ről szeretnék kiváncsiskodni. Az előzetesben csak az szerepel : "Ezen esemény ideje alatt farmpengő "röppenhet fel" a tenyészterepen.

A farmpengő fizetőeszközként használható a farmárudában."

De hogy minden állat vagy csak egyes állatfajok tenyésztésénél röppenhet fel ez a számomra rejtély maradt. Az is ismeretlen előttem, (illetve az előzetes arra sem tér ki)hogy minden tenyésztésből vagy csak csökkentett mennyiségben. Ebben kérnék felhomályosítást! Előre is köszönöm a választ!

12. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia:)
    Megvan ! Köszönöm szépen a segítségedet. :))
    További szép napot neked:)
    üdv: Zsófi

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az ilyen alkalmakkor minden fajta tenyésztés adhat, de nem kapsz biztosan egy FP-t egy tenyésztésből. Nincsenek erről korábbi statisztikáim, de emlékeim szerint valamivel több mint a fele tenyésztés ad - de ezt kéretik nagy-nagy fenntartással kezelni...

Kuzdern kedveli ezt.
  14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Sok éve ilyen ez az akció. :)

Nem minden tenyésztésből kapunk farmpengőt fixen.
    Esély: nagy.

Bármely állat tenyésztéséből várhatjuk a farmpengőt. - Az akció ideje alapján most inkább a 3 kategóriás tenyésztést választanám a magam részéről, mert a szupertáp mennyisége behatárolt.

Az akció híranyagában ilyen szöveggel találkozunk:
    farmpengős napok.png

15. franyo121

Szervusztok!
    Bocsájtsátok meg de a tenyésztéssel kapcsolatosan újabb kérdésem lenne. Amennyiben az "Este az autós moziban" eventhez letenyésztem a szükséges 300 jelvény miatt az állatokat, az is adhat farmpengőt az esetleges plusz másik jelvény mellé? Vagy attól függetlenül, külön kell tenyészteni a farmpengős rész miatt? Köszönöm ha kielégítitek a kiváncsiságom!

16. Havasi_Gyopár

Szia franyo121!
    A farmpengős tenyésztés és luxus bájital mini-akciók kezdete várhatóan: 2021. június 2. (szerda) 14:00 óra;
    és a mini-akciók vége várhatóan: 2021. június 3. (csütörtök) 22:00 óra

A holnap induló tenyésztős eventben jelvényt az alábbi kategóriákba tartozó állatok tenyésztéséből kaphatunk:
    - emlősök;
    - madarak;
    - ízeltlábúak.

Ezek tenyésztésekor a Farmpengős tenyésztés időtartama alatt jelvényt minden db állathoz, és a farmpengőt pedig a megszokott arányban kapjuk.
    De farmpengőt egyéb, más kategóriájú állatok tenyésztése esetén is kaphatunk, ugyanolyan arányban, ahogy szokott lenni.
    Tehát Farmpengőt bármely állat tenyésztéséből kaphatunk, de jelvényt csak a fenti 3 fajtából.
    (És éppen ezért, FP miatt nem kell külön tenyészteni.)

franyo121 kedveli ezt.
  17. franyo121

Köszönöm szépen a válaszod!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  18. babar.bandesz

babar.bandesz Járnitanuló

Köszönöm.

19. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Sziasztok!

Nekem miért nincs Robotika 2 ?