Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!
    Köszönjük a jelzésedet.

Sajnos, a Bahás szint kritériumát nem tüntettem fel.
    Az event ismertetőjében javítottam és kiegészítettem a kiírást, miszerint a 14. Bahás szint is szükséges az eventnövény ültetéséhez.
    Elnézésedet kérem a hibáért!

Eperke111 és Othep kedveli ezt.
  2. Eperke111

Eperke111 Fórum-zöldfülű

Szia, semmi gond, a lényeg, hogy mehet a kosártologatás :)

ChocoBounty és Othep kedveli ezt.
  3. Gumimarcsi2

Gumimarcsi2 Járnitanuló

Atya Isten! Ezt jól benéztem! Köszönöm a segítséget! Akkor ezért nem ért célba a táp.!További szép estét!

ChocoBounty kedveli ezt.
  4. bazsaroka

bazsaroka Junior szaki

Szia! Meg csináltam az édesebb a méznél 4/2-es feladatot de nem kaptam meg a virágos kosarakat a többi ajándék az meg van. Kérlek nézd meg mi lett a kosárral. Válaszod köszönöm. ID22341357

Köszönöm meg jött a kosár.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.11.21
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nagyon köszönöm, hogy jelezted! :)

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  6. Balatonmáriafürdő

Balatonmáriafürdő Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az előbb vásároltam meg a Kertész csomagot és a Hintázó kertész csomagot. Legyetek szívesek megnézni, hogy a gép jól számolt-e. Ha jól emlékszem több farmaranyamnak kellene lenni, vagy az emlékezetem megtréfált. Köszönöm a segítségeteket. Balatonmáriafürdő ID:56197100

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönöm, hogy javítottad az elírást! :)

Kollégám ellenőrzése alapján
    1146 farmaranyad volt 19:02-kor.
    19:43-kor megvásároltad a Kertész csomagot amiért 55 FA került a farmodon jóváírásra, majd 19:44-kor megvásároltad a Hintázó farmer csomagot amiért további 132 FA-nyal lettél gazdagabb, így 1333 FA-d van jelenleg.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Balatonmáriafürdő

Balatonmáriafürdő Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket. Szép napot

9. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szió! nem tudom a feladatot befejezni, mert szürke a kis jel, és nem nyílik ki. hiába van meg minden, nincs mód a befejezésre. ID 9805208

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Írj kérlek, milyen feladatot szeretnél teljesíteni?

Gazdaköri feladatnál akadtál el? Mi a neve? Melyik szint?

11. rozsazsuzsa

Szervusz! Karnevál királynő feladat.A feladat és megrendelést ha kinyitnám, szürkék a kis ikonok, így nem tudom megnyitni és befejezni a feladatot.

12. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Mamarygen megnézte, csak egyéb határidős feladatok miatt ő most nem tudta megírni, hogy az a probléma, hogy a feladat teljesüléséhez nincs elegendő kosarad, és azért szürke a kapcsoló:
    upload_2021-11-15_19-46-5.png Amint meglesz a megfelelő mennyiség, átvált a beadási gomb zöldre, és be tudod adni, s azután megkapod a feladat jutalmát is.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok a Silófejlesztés mért olyan érdekes,hisz nem ad semmi jutalmat,akkor mért éri venni a fejlesztéseket ?

14. Havasi_Gyopár

Szia boszi52!
    Az, hogy a játékban mi számít értékesnek, és mi nem, azt mindenki maga dönti el.
    Hol olvastad azt, hogy nem ad semmi jutalmat?
    Önmaga is ad jutalmat, és a 6. szinttől már bónuszt is ad. A 12. szinttől pedig ládát is ad!
    A Siló dekor 30 fejlesztéssel együtt (amelyek közöl 2x5 db megvásárolható, a többi eventek teljesítésével szerezhető meg) az alábbiakat adja:

30.Öt csillagos siló[​IMG]30.7002 db
    Felszereléses
    láda IX
    Megnövekedett TP/BTP
    a dekorokból
    4 óra
    120%

A komplett leírását itt tudod elolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ípusú-dekor-2021-november.21740/#post-1229260

Kuzdern kedveli ezt.
  15. rozsazsuzsa

Nem erről beszéltem, hanem bal oldalon a függőleges sorban "A feladatok és megrendelők" pontnál nem tudok a feladatokhoz bejutni, a többihez sem, mert szűrkék a kis ikonok.
    Köszönöm, megoldódott.

Utoljára szerkesztett: 15.11.21
  16. Havasi_Gyopár

Szia!
    Már elnézést kérek, de te írtad ezt:
    upload_2021-11-15_22-4-57.png
    Szerinted ez mit jelent? Nem azt, hogy a Karnevál királynő feladattal van problémád?
    A Kollégám a saját gépén, a saját internetszolgáltatása segítségével be tudott menni a gazdakörbe is, és azon belül a Karneválkirálynő feladatába is. Ergo nem a játékkal van a baj.
    Kérlek ilyenkor végezz el egy alapos takarítást Ccleanerrel, akár ezen felül a számítógéped kikapcsolását is, majd visszakapcsolását.
    Legközelebb, kérjük, hogy legyél kedves úgy megfogalmazni a kérdésedet, a problémádat, hogy az érthető és egyértelmű legyen.
    De örülünk, hogy végül megoldódott.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. valaki88

valaki88 Junior szaki

Miért nincs a tenyészállatoknál a piacon az elefánt?

18. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia !
    Nálam van "tenyésztett " elefánt, több féle is a piacon!
    Lehet nálad nincs kiváltva az Elefánttenyésztés szobor a Bahamán, a Maja majmok szentélyében, 5. kamra első szobor !

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  19. valaki88

valaki88 Junior szaki

Eladni szeretnék tenyészállatot. 233-as szinten vagyok, minden ki van váltva.
    Másik farmoknál sincs.

20. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Lehet nem jelölted ki a Bahamát !
    A zölddel kiemelten próbáld megkeresni !

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.