Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. YetiGamer

YetiGamer Fórum-zöldfülű

Sziasztok, nekem annyi kérdesem lenne, hogy az adott eventekhez muszáj mikrotranzakciót vennem, vagy bármiféle packot, vagy elérhetem ezek nélkül is? Hó vége van:p

2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Az event-segédletben vannak tanácsok az eventhez, és tudom javasolni neked az event csevegőjét is, ahol a játékosok megosztják egymással a tapasztalataikat, illetve az ötleteiket a játékkal kapcsolatban.

A segédletet itt tudod átnézni, neked kell tudnod, hogy a farmod milyen lehetőségekkel bír pl.bónuszok tekintetében:
    Javaslat - Event segédlet, avagy mit hogyan? | Farmerama HU

A csevegőt itt találod:
    Visszajelzés - A játék izgalma event csevegője | Farmerama HU

Sok sikert hozzá!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. ldikó60

ldikó60 Törekvő

ldikó60
    ID: 48741758
    Köszönöm!

Enike** kedveli ezt.
  4. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Köszönöm a segítségedet, eddig soha nem néztem a naptárt de ezentúl figyelni fogom.:)

Kuzdern, smoldering és zsani_apja kedveli ezt.
  5. Enike**

Szia!

A megadott adataid alapján kérésedre ellenőriztem a farmodat. Próbaként lejátszottam ezek után egy minijátékot, nem tapasztaltam fennakadást a minijátékban a farmodon.
    Kérlek, hogy jelentkezz ki a játékból, utána pedig vissza, és majd próbáld meg játszani a minijátékot, ha lesz újabb malomterméked hozzá.
    Mivel a minijátékok igénybe veszik a számítógépet, lehetséges, hogy a napi egyszeri géptakarítást nem elegendő.

Kérlek, jelezz majd vissza, hogyan sikerült!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Rendben, köszönöm!

Kuzdern és Enike** kedveli ezt.
  7. akitakutya

akitakutya Törekvő

Szép napot, Farmerek!
    Jó lenne ebből a melegből télire raktározni.
    Szeretném tudni, hogy jutok Szemfogkefe gyártóhoz?

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jelenleg nem elérthető.
    Próbálkozz Cserenapon Szemfogkefeüzemet szerezni.
    Itt olvashatsz róla: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-5#post-891929

A Szemfogkefe piacképes, a Műhely cuccok ládája és Műhely cuccok ládája II adhatja.

A Ládákról: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/#post-1005649

-ágianyu33- és zsani_apja kedveli ezt.
  9. aboga

aboga Aktív író

Sziasztok,
    elhűlve láttam a piacon, hogy egyre kevesebb nagyobb értékű növény elérhető... Kissé értetlen voltam, de amikor el akartam adni, rájöttem az okára : nevetségesen alacsony árat határozott meg a piac kezdő összegként. Persze, ilyen feltételek mellett bolond aki bármit is elad. Valaki meg tudná mondani honnan ez az érdekes árképzés ?

10. Othep

Szia.

A kezdő árakat a játékkészítők határozták meg, programozták le.
    A maximális ár korlátozva van, az alapár, plusz 50% -ért tudod maximum kitenni a termékedet alap esetben.
    Egy példa: alma esetében, ha az alapár 60 CSP, maximum 90 CSP -ért tudod kitenni a piacra.
    Ha valaki rendelkezik a Bölcs tölgynél megszerzett magasabb eladási ár képességgel, akkor alapár + 75% áron tudja kitenni a termékét.
    Ez maradva az alma példánál azt jelenti, hogy 105 CSP -ért is ki tudja tenni akár 60 CSP-s alapár mellett.
    Itt áttanulmányozhatod a rúnákat: https://board-hu.farmerama.com/threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-5870

Azonban van itt egy másik dolog is, a dinamikus piac.
    A kereslet és a kínálat, valamint a már létrejött ügyletek alapján a piaci árak akár percenként is változhatnak.
    Vagyis az árak emelhetők, és akkor emelkednek, ha folyamatosan és váltakozva van ajánlattétel és vásárlás az adott tételnél.
    Drágább vagy új piaci áruk (pl. tenyészállatok, vagy új ólakból kifejlődő állatok, új fatermések) kapcsán gyakran tapasztaljuk, hogy eleinte csak ,,fillérekért" engedi őket a rendszer kirakni.
    Ez egészen addig így megy, amíg be nem indul az adott áru adásvétele, minél több lesz a kínálat és a sikeres tranzakció, annál inkább megy fel az ára.
    Jelen esetben valószínűleg kicsi azon növények iránt a kereslet, ahol ezt tapasztalod, ezért az áruk is, és így már kevesebbért tudod kitenni ezeket. Illetve vásárolni is nehezebb, amiből nincs...

Ahogy látod, valószínűleg senki sem akarja elsőként nyomott áron kitenni az áruját, ezért nem is tud beindulni az adásvétele.

Javaslom, hogy a piacos topikban próbálj saját piacos gazdatárssal cserélni vagy értékesíteni a hiányolt növényből.

Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

A topik legelső hozzászólásában megtalálod, hogyan tudhatod meg a piacszámodat.

ladislaw11, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia Othep szép nyugodt vasárnap esét Neked!

19.53 kor belépem a fórumba. Láttam, hogy Te és én vagyunk jelen;)
    érdekes ilyet még nem láttam:D ígérem nem teszek rossz fát a tüzre;) rám nem kell
    vigyázni:D

Kuzdern kedveli ezt.
  12. Othep

Szia.

Nem aggódom, hogy rosszalkodsz! ;)
    De ez az izgalmas állapot nem szokott túl hosszan elhúzódni.... Jönnek-mennek a fórumozók.
    Csatlakoznak mások hamar.

Kuzdern, zsani_apja és smoldering kedveli ezt.
  13. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Azt szeretném kérdezni hogy miért nem tudok belépni a farmomra? A gépemen a farmon kivűl minden működik?

14. wacek54

wacek54 Junior szaki

Nem tudok belépni a farmra egész reggel.

15. Melanie0410

Melanie0410 Járnitanuló

Sziasztok! Reggel óta nem tudok belépni a farmomra :( Mi lehet az oka?

16. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Próbáljátok másik böngészővel. Chrome-mal én sem tudok, Mozzillával megy.

17. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Nem vagyok számítógép tutós de nem tudom hogy léphetek a Mozzilához? Segítséget kérek

Enike** kedveli ezt.
  18. Enike**

Szia!

Jelenleg nem tapasztalható hibajelenség a belépés során. Amennyiben nálad mégis fennáll a belépési hiba, kérjük jelezd majd. Esetleg próbálj meg egy Ccleaner-t futtatni a számítógépeden.

Köszönjük!

19. Enike**

Szia!

Jelenleg nem tapasztalható hibajelenség a belépés során. Amennyiben nálad mégis fennáll a belépési hiba, kérjük jelezd majd. Esetleg próbálj meg egy Ccleaner-t futtatni a számítógépeden.

Köszönjük!

20. Enike**

Szia!

Köszönjük!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.