Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Virágfestésről itt találsz ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/meghatározott-számban-aratható-speciális-dekorok.16371/page-2#post-1015336

Eventek idején mindig nagyobb a kereslet a trágyára, így az ára is szépen felkúszik.
    Esetleg jelezd itt, hogy hányas piacon keresel trágyát, hátha tud gazdatárs segíteni Neked:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...demes-venni-eladni.17364/page-33#post-1302972

Kuzdern kedveli ezt.
  2. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

A gyopárosnál kiváltottam az amerikai bükköt mert a vásárlók már kérik. Viszont nem tudok előállítani mert gyakori faanyagot kér amit nem tudom honnan lehet előállítani vagy beszerezni.

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Fűrészmalomban a faanyagoknál húzd fel a csúszkát a két csillagos részhez vagy tovább. Látni fogod, hogy az egyes esetekben hány darab gyakori és alap faanyagot kaphatsz. Pl. az utolsó előtti pozícióban biztosan kapsz két gyakori és 5 alap faanyagot, és szerencsés esetben jöhet még hozzá egy kis plusz is. Ehhez két közepes és 5 kis fatuskó kell (esetleg némi veszteséggel 3 közepes vagy 1 nagy).

[erika05] és stb_farmer kedveli ezt.
  4. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

azt szeretném megtudni,hogy bírom vagy tudom meg,hogy mióta játszom,előre is köszönöm.

5. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Köszi! De még mindíg nem tudom hogy kaphatom meg mert előállítani nem tudom. Közben rájöttem!:)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

stb_farmer kedveli ezt.
  7. janici

janici Utánpótlás-írogató

Sziasztok nem találtam hozzá topicot ide leirom aktuális téli témát kikapcsolva le nullázódik a farm még szerencse volt mentésem ! :D ez vajon hibának minősül?

8. Tothland

Tothland Járnitanuló

Kedves Játékostársak! Olvastam a gyopárvölgy várható módosításait, ahol azt láttam, hogy a megrendelők valamivel kevesebbet fognak kérni. Ehhez képest Scarlett ma - tegnaphoz hasonlóan - sárgabarackból a többszörösét (192 db) kérte a korábbiaknak. Remélem csak nálam következett be ilyen fajta csökkenés, vagy lehet, hogy rosszul olvastam?
    Üdvözlettel: Tothland

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Tedd meg kérlek, hogy hozod a képmentésedet egy képfeltöltő oldalra feltöltést követően.
    Ha túl nagy a kép, akkor a direkt linket helyezd a hozzászólásodba.
    A kép készítéséhez segítséget itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

janici és stb_farmer kedveli ezt.
  10. mamarygen

Szia!

A változást megelőzően készített közleményben azt közvetítettem, amit kaptunk a központból.

Vannak olyan hozzászólások a változás után, melyekben az illető Játékosok kevesebb beadandót jeleztek - Gyopárvölgy csevegőjében.

Vannak többen, akik emelt mennyiséget láttak, tapasztaltak.

Informáltuk a központi kollégákat, hogy azok az adatok, melyek emelkedtek, nem a közleményben megfogalmazott tartalmat mutatják.

stb_farmer és Samborg kedveli ezt.
  11. Tothland

Tothland Járnitanuló

Jó napot! Megnyugtató

12. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia! Elképzelhető, hogy nálam mini játék közben nem jár az óra? akármikor ránézek játék közben 00 áll az óra, és fekete annak lehetősége, hogy meghosszabbíthassam az időt ID9805208 Mióta ezt tapasztalom, egyszer sem kaptam plusz ajándékot, mintha sose lennék időn belül kész. Pedig ez nem így van.

13. mamarygen

Szia!

A játék naplója szerint a legtöbb eddig lejátszott minijátékod időn túl teljesült.
    Négy esetben kaptál a csillagos érmék mellett egyéb jutalmat.

A csillagos érméid száma 310 db.
    Ez az érték is jelzi, az időn túli teljesítés alatt a tökéletesen megoldott pakolások nyomán átlagban 20 érmét könyveltél be magadnak mini-játékonként. Igazán jól megy a megoldás neked, bár az idő nagyon gyorsan telik, emiatt nincsenek plusz jutalmaid.

stb_farmer kedveli ezt.
  14. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Szia mamarygen! Eddig ugy tűnik összekapta magát a Bp. Működik minden ahogy neki kell. Köszönöm a közbenjárást. Nekem is téma váltásnál eljött a fent említett probléma én mondjuk visszahoztam terület váltassál és ki be lépéssel. Nem kelet a mentéshez nyúlnom. Hátha segít valamit.

15. ügyi-fogyi57

ügyi-fogyi57 Fórum-zöldfülű

Szia...megszereztem a szezondíj fejlesztést,de nem találom az alap szezondíjat amire rá kéne tenni...lehet,hogy nem kaptam meg,már mindenhol kerestem.de nem találtam meg...köszönöm,ha tudsz segíteni a megtalálásában.
    ügyi-fogyi57 ID: 7350485

16. sepi47

sepi47 Utánpótlás-írogató

Az elöbb volt 5 dobozom keverés után 1-et el játszottam és most csak 1 db
    vagy valamit elrontottam

sepi47 id:21729740

17. mamarygen

Szia!

A menüdben találod az Alap szezondíj dekort. Ki sem helyezted sehová sem.

stb_farmer kedveli ezt.
  18. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Köszi, de nem látom az órát. nem a jutalmak miatt érdeklődtem.

19. mamarygen

Szia!

Használtad a játék folyamatában az időzítő visszaállítását, a Töltési idő kapcsolót az eventablakban.
    Az minden ilyen művelet esetén elhasznál 1 macaronos dobozt.

Emiatt maradt 1 db malomterméked.

Érdemes figyelni, kalkulálni is ezzel a megoldással, de a használatát meg kell fontolni.

stb_farmer kedveli ezt.
  20. mamarygen

Szia ismét!

Az időzítő az eventablak bal sarkában számol visszafelé a játékidőből, amikor haladsz a mini-játékkal.

20 másodperc a játékidő.
    Ha a dobozokra függeszted a szemed, akkor az óra jelzése kieshet a nézőpontodból.

Javaslom, nézd meg ismételten ezt a videóbejátszást, most az időjelzőt figyeld legfőképpen.

Nálad is halad az idő, hisz játszol, játszottál, voltak eredményeid.

stb_farmer kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.