Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. (-FarmGazdaság-)

(-FarmGazdaság-) Járnitanuló

SZIAZTOK! (-FarmGazdaság-) ID239799063 Arra szeretnélek kérni és előre is köszönöm Nagyon szeretném ha megküldenétek azt a listát
    hol találom amelyiken az összes múhely és a hozzákapcsolódó állat amilyen kell a műhelyekhez adni
    megvan nagyon kellene . Mégegyszer Köszönöm

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Évek óta hibás a jelzés.
    Szia!
    Itt mindent megtalálsz az ólakról: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/

3. évuka61

évuka61 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Tukán ólból, hogy tudok tiki totem műhelyt építeni?

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 7.2.23
    Sali~*.*.* és stb_farmer kedveli ezt.
  5. Bordórózsa

Bordórózsa Junior szaki

Szép napot!

Lehet, hogy nem a megfelelő helyre írok, de nem találtam a hibák visszajelzéséről szóló topikot.
    Amióta kiváltottam a gyopárvölgyet, azóta, ha onnan visszatérek a rendes farmra, nagyon sokszor újra kell csinálni az aratást, ültetést, etetést. Ma pl.-ul vagy ötödszörre sikerült beszedni az állatokat és újra megetetni. Amikor visszamegyek a rendes farmra, akkor az előzőleg learatott és elültetett növények újra ott vannak.

Lehet-e tudni: mikorra lesz kiküszöbölve ez a hiba?
    Köszönettel:

6. mamarygen

mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A Unity platform használata óta kiemelten figyelnünk kell az adott területen végzett munkák végeztével a szerver üzenet visszajelzésére.
    Meg kell várni, míg a farm adatait fogadja a háttértár, rögzíti azokat az infókat, melyekkel végeztünk az egyes területen.

Ez időt igényel.
    Többen és többször is javasolták már, a rendszeres frissítés elvégzését a területen végzett munka zárását követően.
    Nehéz ráállni erre a megoldási módra.
    Az is egy ötlet többektől, hogy lassabban érdemes dolgozni, ezzel a visszaköszönő még aratatlan területrész látványa elkerülhető.
    Olykor az internet sebessége is csökken, pillanatnyi megszakítás is előjöhet.
    Ha van lehetőség arra, hogy vezetékes kapcsolódás legyen a router és a gép között, az jó szolgálatot tehet ez ellen.
    Amennyiben rendszeresen tapasztalod a visszatérés után, hogy nem volt aratásod annak ellenére, hogy megoldottad ... az adott szituáció idején egy speed teszt lefuttatása feltárhat bizonyos okokat. Ezen adatokat mentsd el időpontokkal a gépedre. majd egy következő helyzet után hasonlítsd össze a mutatott értékeket.
    Ez az egyéni elemzés is lehetőséget adhat a megoldáshoz.

Az ilyen gond nem globális jelenség. Így azt nem lehet a központban javítani.
    Az egyéni helyzetekre kell kidolgoznia minden érintett gazdának egy követhető menetrendet a megszokott feladatok zavartalan teljesítéshez.

Ezek a leírt mondatok tanácsok.
    Mi nem látunk bele az egyedi farmos tevékenységekbe. Hisz nem vagyunk közvetlenül ugyanott, ahol a szituáció beköszöntött.
    A saját megfigyelések és elemzések jó szolgálatot tehetnek a megoldáshoz.
    Kérlek, tedd meg te is.
    Köszönöm.

stb_farmer kedveli ezt.
  7. Bordórózsa

Bordórózsa Junior szaki

Köszönöm a választ.

Az ültetés befejezése után frissítettem és akkor is a beért növények fogadtak...
    A letöltött klienssel még rosszabb volt a helyzet: Nagyon lassú volt, lefagyott és ugyanezek a beszedési hibák jelentkeztek. Tegnap óta visszatértem egy hozzászólás hatására a böngészőből való játékhoz.

8. alievi

alievi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tudom, nagyon béna vagyok, de nem találom a nemrég megnyert Romantikus egér tojásomat,
    pedig valahová kiraktam.
    Tudnátok segíteni?

ID 5733063

előre is köszönöm!!!

9. mamarygen

Szia!

Két Sajtpalota "házi kedvenc" van kihelyezve a farmodon.
    Ezek a tárgyak a Romantikus egértojásból fejlődtek ki.
    Az egyik a Kerge kertben, a másik az Erdei tisztáson található.

10. alievi

alievi Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!!!

Kuzdern kedveli ezt.
  11. vörcsi66

vörcsi66 Junior szaki

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a szezonok felhősor 1-re, mivel megvettem farmpengőért de sajnos hülyeséget csináltam :cry:mivel nincs semmim amit kitehetnék rá. Az a kérdésem honnan lehet megszerezni a rávaló dolgokat. Köszönöm

12. Enike**

Enike** S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos utólag nem vonható vissza a felfő megvásárlása. A szezonos dekorok nem cserélhetőek, és nem vásárolhatók.

13. vörcsi66

vörcsi66 Junior szaki

Azt tudom hogy nem vonható vissza hát akkor így jártam. Az én figyelmetlenségem. Köszönöm a választ

Enike** kedveli ezt.
  14. Edit0209

Edit0209 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, megszereztem a gyönyörű kismadarat de nem tudom ráhelyezni a felhőre mert folyton visszaugrik a képernyő a gazdakör feladatokra. Ezt egyébként az előző hasonló játékban is tapasztaltam, nem tudtam kirakni őket csak a normálii. másik mezőre.

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Még nincs a birtokodban a felhő. Azt csak a 3. hétvégi küldetésben szerezhetjük meg.

-ágianyu33-, Edit0209 és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. Edit0209

Edit0209 Utánpótlás-írogató

Értem, köszönöm!!!!!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  17. Barkaföld

Barkaföld Utánpótlás-írogató

kedves Farmerama készítők!
    Majdnem a kezdetek óta játszom a játékkal. Nagyon szeretem. Annak idején citromail fiókkal regisztráltam be. Ma jutott tudomásomra, hogy a citromail levelező rendszert eladták. Az új tulajdonos fizetőssé fogja tenni. Én most átállítottam gmail fiókhoz a farmerama fiókomat,de gondolom sokan nem tudnak még erről a hírről. szerintem ez eléggé fontos dolog, nem lehetne egy rendszerüzenetben felhívni erre az emberek figyelmét? köszi ha megfontoljátok. Barkaföld

18. mamarygen

Szia!

Az e-mail cím megváltoztatása a citromail-es költség beköszönte előtt egy működő, észszerű alternatíva.

Úgy gondolom, ehhez illetékességi informálásra nincs szükség.
    A levelező fiók használata minden gazda számára adott, jól felfogott érdek.

Ott informálódik, onnan kap olyan híreket, melyeket mérlegelve esetleg döntésre jut az olvasott tartalmak alapján.

Bárki, bármikor megteheti, hogy változtat e-mail címet.
    Van külön opció ehhez a farmon, a jobb felső 3-as kapcsolóban.
    Érdemes - szükséges lehet - addig levelező rendszert váltani a játékhoz, míg él az a fiók, amihez a játék regije tartozik, ahonnan olvashatók a rendszer üzenetei stb...
    Főleg úgy, hogy a változtatás folyamatában a régi levelezőt is használni kell.

Át kell gondolni a lehetőségeket és magunknak kell a tettek mezejére lépni. Időben.

19. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Sziasztok!
    Előre is elnézést kérek! Gazdakörikben kaptam egy felhősort, - Teliholdas éj felhősor 4 - segítenétek hogy tudom megszerezni rá a kötelező kitehetőket?
    Köszönöm ha válaszoltok.

20. monikacicamica73

monikacicamica73 Aktív író

Sziasztok!

Elnézést hogy ismét kérdezek.
    Gyopárvölgy adta megint fel a leckét.
    Elértem a 10 szintet... kiváltottam az Ansu barackfa lehetőségét Arborista jelvénnyel... de nem találom az ácsműhelyben a lehetőséget, hogy elállítsam. Már kiléptem, vissza, de semmi. Hol rontottam el? Hol keressem? Előre is nagyon szépen köszönöm a választ

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.