Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Ismételten szia!
    Kollégám ellenőrzése alapján a következő történt a vásárlásodnál:

2023-06-25 05:04:46-kor 1 db „Holdsütemény” talányos tenyészetet vásároltál 15 FA-ért. 2023-06-25 15:26:19-kor arattad le a beérett talányos ólat, amiből egy Szamáristálló 2. szint: narancsot kaptál, tehát nincs Pelikánfészek a farmodon, ezért nem is találod./Tápot készíteni ettől függetlenül lehet a pelikánnak./

Dolphin kedveli ezt.
  2. Marika44

Marika44 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm!Jó éjszakát kívánok!

smoldering kedveli ezt.
  3. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Szeretném megkérdezni, hogy a Bahán a 800 szint eléréséig hány BTP pontot kell szerezni. Köszönöm, ha választ kapok.

4. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Itt megtalálod:
    1-600. szintig: #38
    601-800. szintig: #42

Enike** kedveli ezt.
  5. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Sziasztok,
    Megvettem, megszereztem minden fejlesztést a szörfös kunyhóhoz, most legendás szörfös kunyhó 3-s szinten vagyok vele. Ez a tuti, vagy valamit kihagytam esetleg? Köszönöm szépen a válaszotokat. :)

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Zsuzsikan és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

8. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Köszönöm

9. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

azt szeretném kérdezni,hogy mindig a Bahama tropus bonusz sokkal nagyobb TP ad mint a sima játéknál, mért van ez, hisz a Bahánál sosem számít hanyas szinten van és ráadásul nem is azon a területen játszunk , a másik kérdésem,hogy mindig jeleztétek a hőmérővel ,hogy melyik szomszéd nem játszik de már sajna nem ,pedig jó volna mert akkor választana az ember olyant aki aktív a harmadik pedig a Piccoló ládák mit afnak mert nem találom megint ,köszönöm előre is a tájékoztatást

10. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A bahamán 800 szint van jelenleg, a farmon 300. A kettő között az a lényegi különbség, hogy amíg a bahamán már sokan elérték a 800.szintet is, a sima farmon nem tudunk olyanról, aki a 300.szint közelében lenne.
    Amikor szintszorzós dekort, vagy felhőt aratsz le, nem mindegy például, hogy valamit 800-zal kell szorozni (bahamán), vagy "csak" 280-nal (sima farmon).

A szomszédaktivitás-hőmérő sajnos régóta nem működik már a játékban.

A "Piccolo" -titokzatos láda rejtelmeiben kapsz választ a piccolo-ládával kapcsolatos kérdéseidre, amennyiben a zöld feliratra kattintasz.

Evita-55 és Sylja kedveli ezt.
  11. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Szia! érdeklődnék, hogy működik-e még a játékban a nem aktív játékosok pirosodása és kiesése a szomszédságból, mert én nem veszem ezt észre. Előre is köszönöm a választ:)

12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia!
    Pont fölötted válaszolta Enike, hogy nem működik.

Enike** és Evita-55 kedveli ezt.
  13. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

-ágianyu33-
    Szia! Teljesen igazad van! xD Elolvastam a szinteket, meg a piccolót, az az egy sor kimaradt a látókörömből:oops:. Köszi hogy felhívtad rá a figyelmem:D

-ágianyu33- és Enike** kedveli ezt.
  14. Misi990927

Misi990927 Fórum-zöldfülű

sziasztok
    tenyészteni hogy tudok pl bögyös tyúkot?
    nemtudom abszolút hogy működik a tenyésztés

15. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

16. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni! Felhasználtam 122 répás-almás csatnimból 75-öt, majd befaltam egy Pinkie Pie sütit. Számításaim szerint a bónuszomnak: 75 db * 18 óra * 1,3 = 1.755 órának kellene lennie, ennek ellenére kaptam 1.550-et. Lemaradtam valamiről?
    Felhasználónév: .Angyalka666.
    ID: 48438968
    Köszönöm a választ! :)

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Pinkie pie süti által nyújtott bónusz maximális érteke 200 óra!
    Tehát ha 1000 órányi bónuszunk volt valamiből, elfogyasztunk egy pinkie pie sütit, akkor a 30% az 300 óra lenne - és ez került 200 órás korlátozásra.

Tehát a kapott bónuszod teljesen rendben van: 75 x 18 óra, ez 1350 óra + 200 = 1550 óra

infó: https://board-hu.farmerama.com/threads/pékség-avagy-a-pékszakma-rejtelmei.2109/#post-5725

18. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Köszönöm szépen Othep!
    Azért ezt nem ártana kiírni az éléskamránál a játék készítőinek, mert ott helytelenül szerepel.

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Helytelennek nem mondanám, csak nem teljes.
    Amúgy is viszonylag ritka, hogy ennyi csatnit elfogyasztunk, hiszen másik Gyémánt rekeszt ígénylő bónusz is létezik.
    Sokan cserélgetik is.
    Hogy egy jellemzőt mondjak, az Ananászos süti.
    Egyszerűen legközelebb ne fogyassz el 37 csatninál többet egyszerre. Ez a csatnimennyiség 199,8 óra hosszabítást kap.

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Köszönöm még egyszer, hogy segítettél!
    Nem volt soha időm elmélyedni a játékban, munka és család mellett nem fért bele. Azért is pakolom meg egyszerre sok csatnival a rekeszt, hogy akkor erre egy jó ideig nem kell azzal foglalkoznom. Ez olyan, mint az, hogy a házra, autóra évente fizetem a biztosítást, a kommunális adót, gépjárműadót is befizetem egyszerre.
    Most meg is néztem, mit ad az ananászos süti, miért nem jutott eszembe soha azt berakni a gyémánt rekeszbe. Nem veszítettem sokat, mert az csak a Bahamara területekre ad +2 mennyiséget. Ott 772-es szintű vagyok. Ha fordítva lenne, mondjuk a sima területekre adna, azt jobban meggondolná az ember.
    Nah, de elég a szómenésből... xD Kellemes vasárnapot! :)

Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.