Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Valószínűleg tele van a Tuskótárolód, vagy a Zöldüzemanyagtárolód.
    Készíts fát, vagy adj be belőlük a környilas Átalakítóba, esetleg törölj a Gyújtófából.
    Ezen a játékrészen nem gumifalú a Pajta.
    Folyamatosan figyelni kell rá.
    Annyit termelj, amennyit felhasználsz.

Sylja kedveli ezt.
  2. kicskajuli

kicskajuli Utánpótlás-írogató

Két farmon is sikerült eljutni Gyopárvölgybe, már a 6. szinten vagyok. A bölcsesség ösvényen nem értem a feladatot: "Oldd fel Alpesi sárgabarackfa" Az már megvan, hisz első perctől termelem és adom a megrendelőknek. Még is azt írja: "Hoppá! Valami még nincs meg a rúna feloldásához.
    Ha egérrel ráállok a rúnára, ez a felírat fogad: Használd gyakrabban a hajtass fát +1. Milyen gyakran kell használni?

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Alap esetben egy fánál maximum 3x használhatod a Hajtass fát trágyát. Ha kiváltod ezt a rúnát, akkor a sárgabarackfánál 4-szer használhatod.

Othep, aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Egy kérdés csupán, Alice 5. feladatsorát szeretnéd teljesíteni?
    5.Előállítás: 1x Arborista jelvény - 1. szintFeloldás: A barackfa 5. rúnájátAratás: 25x Alpesi sárgabarack190x AEP
    5x Főkulcs
    Ha igen akkor itt nem a magát a barackfát kell feloldani, hanem a barackfa ötödik runáját!
    Ha még a 4. feladatsornál vagy,
    4.Átalakítás: 6x Alap faanyagÁtalakítás: 6x Minőségi humuszFelhasználás: 1x "Hajtass fát"180x AEP
    3x Temérdek fatermés
    1x Instafa
    akkor pedig ezt kéri
    Ez jelen esetben azt jelenti, hogy a 4. runát kell kiváltanod ahhoz, hogy teljesítsd Alice feladatát.

Utoljára szerkesztett: 30.7.23
    Dolphin, Othep és aida2330 kedveli ezt.
  5. a1a4

a1a4 Haladó

Köszönöm a válaszod.

Neked is köszönöm a válaszod. Én is játszom mindig a gőzösös feladattal, de nyílván úgy működött, mint a titokólak. Mégegyszer köszi, így már értem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.7.23
    Othep és aida2330 kedveli ezt.
  6. aida2330

aida2330 Fórumgróf

Szia!

De, mivel 2 ilyen rúnája van, így a sbaracknál 5x használható a Hajtass fát trágya, így az érésideje 29 percre levihető.:) Csak győzzük humusszal;)

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Cicafiú70

Cicafiú70 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors segítséget! Most már értem. Alice 5. feladatánál tartok. Csak keveset tudok játszani egy nap, és így nem tudok annyi barackot összegyűjteni, hogy mindenre elég legyen.

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Játszál kedvedre, ahogy időd engedi. Alice megvár, gyűjtögesd a gyümölcsöt, készítsd a hozzávaló Arborista jelvényeket és előbb-utóbb sikerülni fog. Sok sikert kívánok! Ha segítségre van szükséged gyere az aktuális forumba, sok hasznos információhoz juthatsz, kérdezhetsz. Gyopárvölgy

9. mamuci44

mamuci44 Törzsjátékos

Azt szeretném megkérdezni hogy mért nem tudom a nyári kalendáriumbol átvenni az utolsó ajándékot lakat van mind két ajándékon?

10. aida2330

aida2330 Fórumgróf

Szia!

Lehet, hogy valamelyik napon nem vetted át az ajándékodat. Érdemes végig nézni, hogy nincs-e valahol kék + jel, ami a FA-os kiváltást teszi lehetővé.

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha Játékos társad javaslata alapján nem találod a kék +-szal ellátott mezőt, akkor kérlek add meg a Farm neved és Farm ID-d, annak segítségével tudunk ellenőrzést végezni Nálad.
    Köszönöm

Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  12. mamuci44

mamuci44 Törzsjátékos

Köszi megtaláltam a hibát valóban nem vettem át az egyik nap az ajándékot korrigáltam! További jó munkát!!

Dolphin és aida2330 kedveli ezt.
  13. Dolphin

Köszönjük visszajelzésed, további jó játékot Neked is.

Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  14. törpilla879

törpilla879 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A nyári kalendáriummal kapcsolatban lenne kérdésem. Én 23-án az utolsó fél órában (23.30 óra és éjfél között) akartam volna belépni a játékba, de a támadások miatt már nem tudtam. Azt a napot nem fogom már visszakapni? 24-ét megkaptam.

törpilla879 ID: 5709853
    Max8686 ID: 5725374

Puli-tanya kedveli ezt.
  15. boszi52

boszi52 Fórumelemző

a Bagolyszem benne marad a játékba ?

16. tyúkanyó200651

tyúkanyó200651 Junior szaki

Szia Már kétszer csináltam meg a rémséges birkanyírót és nem sikerül hogy megtaláljam.Segítsetek legyetek szivesek.ID:17608009

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, benn marad. És maradnak a gazdakörik is, ez nem event.
    Szia!
    A rémséges terményes ólakat a farmos területekre tudod kihelyezni. Ott keresd, a láda ikon alatt.

aida2330, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    ha Jacknél váltottad ki, akkor azt a sima farmon keresd, mert az Birka gyapjút ad.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-3#post-860754
    Ha Zombirkanyíró állomást szeretnél, azt a Városban a Műhelyben tudod kiváltani
    upload_2023-7-31_14-19-32.png

Kiegészítem a tegnapi válaszomat:
    a júliusi teliholdas fejlesztésekkel elérhető már a Zombirkanyíró állomás Jack boltjában is, az alábbiak szükségesek hozzá:
    - 50 db zombijuh
    - 1.300 db bagolyszemvirág
    - 3.000 lábgomba
    - 900 db denevérvirág
    - 800 db vámpírparadicsom
    https://board-hu.farmerama.com/threads/telihold-újdonságok-2023-július.23845/#post-1333718

Utoljára szerkesztett: 1.8.23
    aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. tyúkanyó200651

tyúkanyó200651 Junior szaki

köszönöm szépen,

Dolphin kedveli ezt.
  20. mdi1

mdi1 Törekvő

Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan, miért került a Művészkert 2 felhősor a Tárgyak soraiba?
    Szerintem az Egyéb bónusz sorokban kellene lennie.
    A tárgyakat símán le szoktam csapni, az egyebeket válogatni kell, és ez olyan.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.