Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Freiyameya

Freiyameya Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A nyari kalendariumban mindent kinyitottam de az utolso ket ajandekot nem nyitja ki. Tobbszor is probaltam mar. Koszonom szepen.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nézd végig mind a két lapot, valamelyik nap átvétele elmaradt. Ezt kék + jellel jelzi a rendszer a számodra.
    Ha nem találod meg, akkor kérlek írd meg a Farm neved és Farm ID-dat, mert ezek szükségesek ahhoz, hogy ellenőrizni tudjunk Nálad.
    Köszönöm

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. levi5

levi5 Törzsjátékos

Sziasztok !
    Nagy nehezen végre 6 év után sikerült az összes Baha-vadaskertet megszereznem. Elvégeztem mind az 5 Baha-vadaskert gazdakörit de a kapott épitési tervek nem elegendőek, hogy mind a 7 vadaskertet maximálisra fejlesszem. Lehet-e még valahonnan épitési tervet szerezni, vagy csak idővel kerül játékba annak lehetősége, hogy mind a 7 vadaskertet maximálisra fejlesszem ?

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Írj a support-ra, segíteni fognak.

5. -mascara-

-mascara- Utánpótlás-írogató

Kedves fórumosok, a 237. szinthez tartozó gazdaköri küldetést keresem kb. 3 órája, és vagy vak vagyok, vagy nincs feltüntetve a "gazdaköri küldetések" között. Aki az ehhez a szinthez tartozó beszállítandó dolgokat tudja, kérem szépen a segítségét, köszönettel, m.

6. Dolphin

Szia,
    vannak másik gazdaköri feladatok, ahol tudsz vadaskert építési tervet szerezni, ezek felhasználhatóak a Baha-vadaskert fejlesztéséhez IS.

aida2330, levi5 és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    234. szinthez találtam feladatsort, később nem jelent meg új szinthez tartozó gazdaköri:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-10#post-1122047

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. -mascara-

9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Keresgéltem neked, ám sikertelenül. Azonban ha bemégy a gazdakörbe és beállítod a keresőket, hamar látható, hogy van-e a számodra keresett, megfelelő gazdakör. Itt minden kategóriát végig lehet lapozni, ill. kiválasztani.
    Pl. így:

Sali~*.*.* kedveli ezt.
  10. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Egy ritka kérdés mert csak nálam nem működik egyik farmon se a Bagoly posta bár a központ szerint igen mert egyszer a múltkor sikerült egy gazdatárssal levelet váltanom aki segítségemre sietett!Két siker után megint üres üzenet! Már nem is kérek segítséget felesleges mivel más gépeken se működik már 2 éve! A kacsa Kata postám 3 hónapja elfogyott.hogy lehetne pótolni FA nélkül mert azóta egy darabot se kaptam sehonnan? Köszönöm ha tudtok tanácsot adni mert igen csak kell a FA másra! A szomszédok üzenete gond nélkül megjön a válasz elkűldve üresen vagy el se kűldi ! Sikeres eventet eredményes gazdálkodást mindenkinek!

11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Vannak időszakok mikor akadozik a bagoly posta. Megoldás lehet egy jó nagy takarítás a levelek között is.
    Nálam jelen esetben, jön is, megy is gond nélkül.
    Sajnos rossz hírem van, Kacsa Kata üzenetével kapcsolatban. Csak vásárlással jutunk hozzá a Repülős üzenethez, Gazdabolti ára, 1 FA/db.

Sali~*.*.* kedveli ezt.
  12. Bettina7676

Köszönöm szépen! Újra telepítés stb minden megvolt levelek közti takarítás is! 3 farmról van szó mindegyik egyszerre kezdte! A lányom a fiam egy ismerősöm gépén se tudok válaszolni csak üres üzenetet kapnak a szomszédaim! Nem akadozik a Unytire való áttállás óta fennáll a probléma! Ott történt valami de szakember se tudja korrigálni! Köszönöm a gyors választ! Szomorú de ez van!

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Leírnád nekem lépésről lépésre, hogyan válaszolsz meg egy hozzád érkezett üzenetet?
    Csak mert ha a szomszédok levelei célba érnek szövegesen, a tied pedig üresen jelenik meg náluk, az is elképzelhető, hogy esetleg Te nem jól csinálsz valamit ebben az esetben. A múltkori jelzésednél még a központtal is megvizsgáltattam a panaszodat, de nem találtak semmi olyat, ami ne jól működött volna nálad.

Köszönöm, ha válaszolsz, próbáljuk meg megoldani az esetedet.

aida2330 és jófarmerlány kedveli ezt.
  14. -mascara-

Köszönöm ! Még nem vagyok a 237. szinten, csak arra gondoltam, hogy elkezdek egy kicsit előre gyűjtögetni, emiatt érdeklődtem.

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. zsomborik

zsomborik Járnitanuló

Kedves Adminok! Miért kell egyszerre ennyi játékot indítani?
    Dolgozni is jár az ember. Így is elég sok időt töltök a játékkal így meg, ha szeretném mindet csinálni--hát az sok idő.
    Másik kérdésem a Bahama állatok hogy kerülnk elő--többször kiléptem, de az előző játék jön elő--tehát befejezve.
    Nem értem, hogy mi a baj--mit csinálok rosszul--ja bekevertem amit kell.
    Köszi a segítséget!
    Üdv: zsomborik ID 10 984 810

16. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Szép napot kedves segítők!

Két új rúna érkezett a tölgyre, az egyiket megtaláltam, de a másikat sajnos nem. Azt amelyik 70 csillagot kér - VISSZA AZ ÉLŐK KÖZÉ- legyetek szívesek segíteni hol keressem.

Segítséget köszönöm!

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A fa derekán, a katicabogár feletti ötszögletű rúnára kattints.
    Ha szükséges, lapozgass a megnyíló ablak bal felső sarkán lévő nyilakkal, hogy megtaláld Michael Juhson-t.

upload_2023-8-5_9-36-17.png

Dolphin, Kuzdern, Holdsarló és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem kötelező mindent elvégezni, amit a játék felkínál.
    Ez csupán egy étlap, egy paletta, amelyből mindenki maga választja ki az idejének, erőforrásainak, játékbeli terveinek megfelelően, mivel foglalkozzon.
    (A boltban sem veszünk meg mindent, ami a kirakatban van, hiába van akció, választani kell.)
    Azonkívül szükség van többféle feladatra, kihívásra azért, hogy senki se unatkozzon: az sem, aki csak egyszerűen ültetni-aratni szeret és az sem, aki a kicsit-nagyon bonyolultabb feladatokat kedveli... van, aki a rövid távú, pörgős eventeket szereti, van aki elvan az évekig is feladatot adó gazdakörrel.
    A Farmerama sosem volt ötperces játék, bele lehet bizony merülni, alaposan.

Második kérdésedet nem biztos, hogy értem:
    A Bahama állatok, ólak eléréséhez lépj valamelyik Bahamás területre.
    És ott a Láda / Bari ikon alól ugyanúgy eléred a bahás állatos, terményes ólakat, mint a farmosakat pl. a Főfarmról.

Ha nem erre gondoltál, kérlek, fejtsd ki kicsit a problémádat, hogy segíthessek.

Dolphin, fcsilla, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Holdsarló

Holdsarló Haladó

ÓÓÓÓÓ, én nem okos! Már aktiváltam csak nem emlékeztem rá.

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Kellemes hétvégét kívánok! :)

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  20. Bettina7676

Szia! Megnyitom a Baglyot elolvasom az üzenetet rákkantitok a válaszra megírom ahogy előtte míg működött! Üzenet kűldése amikor zöld rákkantintok kiírja.hogy üzenet elkűldve! A Bagoly elmegy de üres az üzenetet nem viszi! Köszönöm szépen de nem akarlak ezzel terhelni benneteket! Hétvége nektek is legyen a pihenésé! Első üzenet írása.címzett,tárgy,üzenet,kűldés!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.