Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia kedves mindenki! Ugyan nem szoktam leírni, de kész az event, szokás szerint első, második nap. Nem panaszkodni akarok, ezért ideírok, nem a Panaszkönyvbe. Meglett végre az ötödik Virágfestésem, tápokat kevertem orrvérzésig, összegyűjtöttem 1167 PP-t, nem pazaroltam el semmit, viszont eldöntöttem, hogy ma nullázok az ólakkal. Tényleg készültem. Sok Gyepek ura, L-es bónusz, állatos bónusz, PP-k. 174 pörgetés-1 db 100%-os bónusz. Konkrétan: sírok..... remélem, mindenkinek jobb lesz a mai napi játéka. Sok sikert nektek! Még nem adtam fel!:)

Nem tudom, én butultam el? Mintha fordítva pörögne a kerék. Most jobbról balra, eddig balról jobbra. Nálam. Frissítettem, kiléptem, beléptem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.9.23
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Mivel a nyereményed a kattintás pillanatában megvan és jóváíródik, a kerék pörgése csak felesleges grafikai sallang - azaz teljesen mindegy, hogyan látod forogni. Amúgy a beállított grafikai minőség van rá hatással. Ha nem "magas"-ra van állítva, akkor láthatod fordítva pörögni; de ez csak egy optikai illúzió.

GA-BI-O-Farm, alex0824, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  3. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Tudom, kedves Toma, hogy a kattintás pillanatában megvan a nyeremény. Sajnos a Sámán-féle forgatás már hónapok óta nem működik Chrome-on, ezért végig kell várnom, néznem minden egyes forgatást. Már többször frissítettem, kiléptem, beléptem-ellentétes irányba forog. De ez nem érdekel különösebben, csak egy észrevétel.:) Ami viszont érdekel: 404 pörgetés-1 db 100%-os bónusz. Ennyit a nullázásról......

4. -BombadilToma-

Az Esc működik.

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Firefoxon jól működik a töltés. :) Annyira, hogy elvonási tünetem volt tegnap, hogy nem tudtam venni PP- t. :D

GA-BI-O-Farm, alex0824 és genka53 kedveli ezt.
  6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szia!
    Nem vagyok babonás de a 404-ről mindig a 404-es hiba üzenet jut eszembe!
    Lehet hiba volt pont 404-et pörgetni!
    Lehet még pörgettél volna párat és bedob egy 200%-ost meg pár 100%-ost.

:D
    Én vagy 200-at pörgettem el és a végén dobott 2db 100%-ost. Olyan 80 pörgetésen keresztül ilyen meg sem jelent és jóformán többségében tenyészállatokat adott. Viszont azért megcsináltam az eventet. Elég egyszerű volt annak tekintetében, hogy jött ez a pár bónusz és nulláztam a felröpikért.
    :)

JUCUS és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján 2023-09-16 14:11:20-kor vásároltad meg a 36.szezonhoz kapcsolódó szezonbérletet.
    2023-09-16 14:22:48-kor 1500 farmaranyat vásároltál.

Az előfordul, hogy valamilyen oknál fogva meghiúsul a vásárlás. Ilyenkor úgy látszik, mintha a játék levonta volna az összeget a számláról, valójában azonban a tranzakció teljesüléséig csak "elkülöníti" az összeget. Ha a megrendelés végül nem teljesül, az összeg "visszakönyvelődik" a számlára.

Bizonyára tudod, mekkora összeg állt rendelkezésedre a vásárlás előtt, és mennyi összeg van most jelenleg rajta. Amennyiben úgy tapasztalod, hogy az összeg sem került vissza a számládra, de a megvásárolni kívánt csomag sem került hozzád, írj a Supportnak.

8. gittike100

gittike100 Utánpótlás-írogató

Szép napot kívánok.

Segítséget szeretnék kérni tőletek.
    Összegyüjtöttem már többször a 2500 csillagot,hogy beléphessek a Gyopárvölgy nevű játékba.
    Sajnos egyszer sem4287 sikerült.
    Láttam,hogy előbb a Napraforgó dombhoz kell megszerezni a belépést,de sajnos nem találom a megoldást.
    Segítsetek nekem,hogy még élvezetesebbé tegyem a játékot!
    Sok éve játszom a Farmeramával,de ez most kifogott rajtam.
    Kérem,hogy segítsetek.

Előre is köszönöm.

gittike100 gazda

ID 4287366

9. -BombadilToma-

Szia!
    A Tölgyön csak akkor váltható ki egy rúna, ha az előte lévő(k) is ki van(nak) váltva. Vagyis csak a "Kerge kert tapasztalat" rúna kiváltása után válik kiválthatóvá a Gyopárvölgy rúnája.
    A Napraforgódomb pedig akkor nyílik meg, ha eléred a Gyopárvölgyben a 25. szintet. Vagyis nem előfeltétele a Gyopárnak, hanem egy ott szerezhető jutalom.

10. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia! Többet pörgettem, csak amikor írtam, akkor éppen ott tartottam:)

alex0824 kedveli ezt.
  11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Áthoztam kérdésedet ebbe a topikba, mert nem oda tartozott, ahova írtad. Megértésedet köszönöm.

Ellenőrzésem alapján jelenleg nincs meg a 2500 csillagod.
    Másrészt a Bölcs tölgy tetején, ahol a Gyopárvölgy rúnája megtalálható (kékkel jelölve), még több rúna kiváltása nem történt meg. Ezeket pirossal jelöltem. Piros nyíl mutat a Gyopárvölgy rúnájához. A két hiányzóból egy-egy szintet kell kiváltanod ahhoz, hogy a Gyopáros rúnát elérd.
    upload_2023-9-17_20-17-55.png
    A többi kérdésre pedig Toma játékostársadtól már kaptál választ.
    Sikeres csillaggyűjtögetést kívánok.

alex0824 kedveli ezt.
  12. bakosagi54

bakosagi54 Rutinos

Szia!segitseget szeretnék kérni,a gyoporos völgybe a 3x learattt fát nem tudom kivagni hogy újat ültessek üdv bakosagi54 id:18559029

13. Dolphin

Szia,
    megtelt a tárolód, azért nem tudod kivágni a fákat. Használj fel előbb a fatuskókból (pl. készíts új fát), utána menni fog.
    A közelgő telítettséget jelzi a raktárban a harang is.
    upload_2023-9-18_8-45-45.png

alex0824 kedveli ezt.
  14. bakosagi54

bakosagi54 Rutinos

köszönöm a segitséget

Dolphin kedveli ezt.
  15. piricsk69

piricsk69 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Kérdésedet továbbítottam, a válaszig kis türelmedet kérem!
    Most a teljes területed bevetett állapotban van, 2 óra 10 perc múlva fog a növényed beérni. Eventnövényt már nem is kellen termelni, mert az elegendő az 5 hiányzó gesztenyeleveshez, ami van a pajtában, inkább hosszú érésűt növényt ültess, hogy legyen elegendő gesztenyéd a Gesztenyeleves készítéshez!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.9.23
  16. piricsk69

piricsk69 Utánpótlás-írogató

Ó köszönöm a tippet!!! Erre most hirtelen nem is gondoltam! :inlove:

smoldering kedveli ezt.
  17. JaniKlari

JaniKlari Utánpótlás-írogató

Szi!
    a ! Elnézést kérek, de szeretnék repülő szőnyeget termelni, csak nem tudom, hogy melyik állatnál kell keresni. Köszönöm előre is

18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  19. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Sziasztok !
    Nem tudok sem bank kártyával ,sem paypal-al vásárolni .... kb. 2 hónapja kínlódok .Jeleztem a Bigpoint felé email-ben de semmi változás nem történt !
    Tudna valaki valami értelmeset javasolni ebben az ügyben ?
    Köszi

20. Dolphin

Szia,
    a bankkártyás vásárlási probléma esetén érdemes a Bankodnál is érdeklődni, hogy ők mit látnak a tranzakciókról. Mi itt a fórumon ebben a kérdésben nem tudunk segíteni, a Support felé tudod jelezni a fennálló problémát (min. 140 karakterben fejtsd ki részletesen, mikor próbáltál vásárolni, mikor volt az utolsó sikeres tranzakciód, esetleg megjelenő hibaüzenet, stb.)

A közvetlen bankkártyás fizetés mellett van más opció is a vásárlásra, többen használják ezeket a Játékosok közül - nézz körül, hátha vmelyik megoldás lehet átmenetileg számodra is:
    - az egyik a Paysafecard (PSC), amit Postákon, illetve bizonyos benzinkutakon lehet beszerezni, itt találsz egy térképes keresőt:
    https://www.paysafecard.com/hu/ertekesitesi-pont-megtalalasa-1/
    Érdemes az oldalon az általános tudnivalókat is elolvasni róla.
    Itt találsz információt a PSC-vel történő fizetés menetéről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    - a másik megoldás a PayPal-lel történő fizetés lehet (itt is bankkártyával fizetsz, csak közvetetten), ezen megoldásról itt olvashatsz, ha nem ismered még: https://www.paypal.com/

alex0824 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.